• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar edicem artık...

Güzelim sen bence şöyle yap baban sna bagırınca sende ona bagırma. sana nasıl davranıorsa sen tam tersi davran. sabırlı ol mutlu olmaya çalış olmasan bile ona öyle görün. bizdede olmuştu kavga ama ben onunla hiç konuşmadım onu görmezlikten geldm. aynı evde 2 yabancı oldk. şimdide konusmuyrz ama pisman oldm. belkide seni kaybtmekten korkuyor. kız babası olmak zor biliyorsun :(

Güzelim sen bence şöyle yap baban sna bagırınca sende ona bagırma. sana nasıl davranıorsa sen tam tersi davran. sabırlı ol mutlu olmaya çalış olmasan bile ona öyle görün. bizdede olmuştu kavga ama ben onunla hiç konuşmadım onu görmezlikten geldm. aynı evde 2 yabancı oldk. şimdide konusmuyrz ama pisman oldm. belkide seni kaybtmekten korkuyor. kız babası olmak zor biliyorsun :(

Canım olmuyor işte. Ne yapsam gülemiyorum. Birde bana deli demiyor mu işte. Zorla hastaneye götürdüler beni kollarımdan tutup. Sonra bana duygu sömürüsü yapıyor işte diyor ki yaşlandım artık bak kızım ölücem ben yakında senin sorunların var gel gidip konuşalım. Neyse hadi kırmıyım diyorum gidiyorum. Psikolog diye gittiğim kadın deli çıkıyor. Saçma sapan konuşuyor bakıyor bana falan. Bana senin konuşma sorunun var falan diyor. Hayır yani zorla hastaneye götürülüyorum üstüne konuşmakta istemiyorum kadının sorduğu sorulara zar zor cevap veriyorum bana ne diyor ya ? Ki benim arkadaşlarım beni çok sever ne bileyim okul ortamı olsun beni severler espriler yaparız beraber ne bileyim öyle biriyim. Hayır yani ciddi ciddi delirdim ben ya. Yakında beni de yatırırsa bu adam şaşmam. Anneme de böyle yapmıştı.

İntihar etmek sana soğukmu geliyor yoksa kurtuluşmu ?? Yüklendiğin sahip olduğun değerlerin farkındamısın ??? Anne babanın yanlışlarını görebilecek kadar karakteri oturmuş bir insansın 30 yaşına gelip karakteri oturmayan o kadar insna var ki devamlı kendini yenilemeye çalışıyorsun saçını boyamak istiyorsun mesela iyi bir kocaya sahip olup üstü kokmuş kıyafetlerle dolaşan evli bayan o kadar varki Bak ne kadar olgunsun aferim sana ..Bu kadar olgun insana Pes Etmek yakışırmı ??? Bbasının parasıyla okuyan zengin aile çocukları var o kadar paraya rağmen biryere gelememiş neden adamların olgunluğu yok hayatı tanımamışlar sen hayatın ailenle tanımışsın tecrüben var bu sana hırs yapmalı okumalısınonları hasta olarak gör biraz idare t belki üniversiteye gidersin kurtarısın kendini ortamın olur belki iyi bir iş hayatın olur belkide iyi bir eşin olur ??? Ama sen çok başarılı bir anne yada başarılı bir insan olcaksın .. Etrafına bak birde tek dertli senmisin canım benim herkesin derdi var
Rica etsem dediklerimi gözünde canlandırrımısın ???Örneğin Zengin var dünya kadar parası var ama hasta parası işe yaramıyor ki parası dahi iyileştiremiyo onu genede Pes etmiyor ..Çocuk var camdn dışarı gülerek bakıyor orda kim var biliormusun oyun oynayan çocuklar ama o dışarı çıkamıyor çünkü biliyorki çıksada almıcaklar oyuna onu neden biliyormusun ??? Tekerlekli sandalyede ayakları sakat .. Neler var canım neler ama kimse pes etmiyor herkeste umud var Allahu teala insnaları sınıyor belki sende sınıyordur önce rabbimize inanalım birgün tüm bunlar düzelcek die ancak sabır ve azim gerek çabalamak gerek yani ..Sonra kendine güvenmelisin Ne güzel görüyoruz duyuyoruz şuan bunları senle paylaşıyoruz derdini anlatabiliorsun koşabilmek ne güzel sağlıklı olmak ne güzel farkında olduğunun farkında olabilmn ne güzel sakın haaaa intihar etme kendine sosyal alan yart kursa git arkadaşın olsun yada oku çalış ama hiçbir zamn hiçbir zaman yılma

Canım olmuyor işte. Ne yapsam gülemiyorum. Birde bana deli demiyor mu işte. Zorla hastaneye götürdüler beni kollarımdan tutup. Sonra bana duygu sömürüsü yapıyor işte diyor ki yaşlandım artık bak kızım ölücem ben yakında senin sorunların var gel gidip konuşalım. Neyse hadi kırmıyım diyorum gidiyorum. Psikolog diye gittiğim kadın deli çıkıyor. Saçma sapan konuşuyor bakıyor bana falan. Bana senin konuşma sorunun var falan diyor. Hayır yani zorla hastaneye götürülüyorum üstüne konuşmakta istemiyorum kadının sorduğu sorulara zar zor cevap veriyorum bana ne diyor ya ? Ki benim arkadaşlarım beni çok sever ne bileyim okul ortamı olsun beni severler espriler yaparız beraber ne bileyim öyle biriyim. Hayır yani ciddi ciddi delirdim ben ya. Yakında beni de yatırırsa bu adam şaşmam. Anneme de böyle yapmıştı.

psikolojk baskı. bi insanın hayattan sogumasnı ıstıyosanız yapacagınız tek sey psıkolojık baskı yapmak olur. Allah sabır versın ne dıyeyım be güzelim.

İntihar etmek sana soğukmu geliyor yoksa kurtuluşmu ?? Yüklendiğin sahip olduğun değerlerin farkındamısın ??? Anne babanın yanlışlarını görebilecek kadar karakteri oturmuş bir insansın 30 yaşına gelip karakteri oturmayan o kadar insna var ki devamlı kendini yenilemeye çalışıyorsun saçını boyamak istiyorsun mesela iyi bir kocaya sahip olup üstü kokmuş kıyafetlerle dolaşan evli bayan o kadar varki Bak ne kadar olgunsun aferim sana ..Bu kadar olgun insana Pes Etmek yakışırmı ??? Bbasının parasıyla okuyan zengin aile çocukları var o kadar paraya rağmen biryere gelememiş neden adamların olgunluğu yok hayatı tanımamışlar sen hayatın ailenle tanımışsın tecrüben var bu sana hırs yapmalı okumalısınonları hasta olarak gör biraz idare t belki üniversiteye gidersin kurtarısın kendini ortamın olur belki iyi bir iş hayatın olur belkide iyi bir eşin olur ??? Ama sen çok başarılı bir anne yada başarılı bir insan olcaksın .. Etrafına bak birde tek dertli senmisin canım benim herkesin derdi var
Rica etsem dediklerimi gözünde canlandırrımısın ???Örneğin Zengin var dünya kadar parası var ama hasta parası işe yaramıyor ki parası dahi iyileştiremiyo onu genede Pes etmiyor ..Çocuk var camdn dışarı gülerek bakıyor orda kim var biliormusun oyun oynayan çocuklar ama o dışarı çıkamıyor çünkü biliyorki çıksada almıcaklar oyuna onu neden biliyormusun ??? Tekerlekli sandalyede ayakları sakat .. Neler var canım neler ama kimse pes etmiyor herkeste umud var Allahu teala insnaları sınıyor belki sende sınıyordur önce rabbimize inanalım birgün tüm bunlar düzelcek die ancak sabır ve azim gerek çabalamak gerek yani ..Sonra kendine güvenmelisin Ne güzel görüyoruz duyuyoruz şuan bunları senle paylaşıyoruz derdini anlatabiliorsun koşabilmek ne güzel sağlıklı olmak ne güzel farkında olduğunun farkında olabilmn ne güzel sakın haaaa intihar etme kendine sosyal alan yart kursa git arkadaşın olsun yada oku çalış ama hiçbir zamn hiçbir zaman yılma

Canım keşke bende senin baktığın pencereden bakabilsem hayata. Bütün isteğim her şeyim yok oldu. Yıllardır yapmadığı şey kalmadı bana. Üstüne birde yalnızım. Evden çıkamıyorum daha. Biliyorum benden daha kötüleri var ama kaldırılıcak bir durum değil bu. Baskı üstüne baskı. Saçlarımı yoluyorum sinirlenince o kadar kötü durumdayım.

yapman gereken tek şey,derslerine daha sıkı sarılıp güzel biryerler kazanıp kendı ayakların üzerinde durman olacaktır... böylelıkle her istediğini alıp aileninde sana olan bakışını değiştirebilirsin
hatta boş durma okul tatillerinde biryerlerde çalışıp para kazanabılırsın bu şekılde ıhtıyaclarını karşıla hem süreklı evde oturup ailenle kavga halınde bulunup bunalıma gireceğine,calısarak dısarı hayatını görüp en kötü ailenin bile daha iyi olduğunu anlayacaksın...

lütfen üzme kendini..gerçekten fazla olumsuzluklar yaşamışsın ama buda geçecek..çok daha kötü durumda olanlar var inan bana..sakın intihar kelimesini kullanma ne için kim için intihar edeceksin sen?daha 19 yaşındasın:))madem herşeyine bağırıp karışıyorlar sende yapmak istediklerini yap bari boştan yere bağırmış olmasınlar:)1 gün bağırır 2 gün bağırır sonra unutulur başka konu açılır:) o yüzden pes etme sen kendini biliyor ve tanıyorsun.kendine neyi yakıştıracağını ve ne yapmam gerektiğinide biliyorsun bu yüzden kendi fikirlerini onlara yavaştan kabullendirtmeye bak..mesela saçınımı boyamak istiyorsun önce kendi renginden biraz daha koyu yada açık renge boya daha sonra böle böle devam et çünkü benm annemde çok karşıydı saçımı boyatmama ve ben bu şekilde başlayıp şimdi istediğim renge boyatıyorum ve annemde birşey demiyor alıştıı artık:)))

Eğitim durumun nasıl canım ?
Sınavlara giriyor musun üniversiteyi düşünüyor musun ?
Ailen gitmene karşı değillerdir umarım .
Senin için en iyi uzun vadeli çözüm üniversiteye gitmek olur yani başka bir şehire .
Evden uzak kaldığın zaman değerin daha çok anlaşılır ve eskisi gibi davranmamaya başlarlar .

Eğitim durumun nasıl canım ?
Sınavlara giriyor musun üniversiteyi düşünüyor musun ?
Ailen gitmene karşı değillerdir umarım .
Senin için en iyi uzun vadeli çözüm üniversiteye gitmek olur yani başka bir şehire .
Evden uzak kaldığın zaman değerin daha çok anlaşılır ve eskisi gibi davranmamaya başlarlar .

Düşünüyordum fakaet biryeri tutturamayınca yine başımın etini yediler işte sen bişeye yaramazsın yok şöyle yok böyle , çalışmakta istemiyorum artık istek falan bırakmadılar. Yollamazlar ki...

öncelikle ailende kendi ailesi tarafından zamanında anlaşılmadıkları için senide anlayamıyorlar,ama şöyle iyi bir durum var seni psikoloğa götürüyorlar,bu senin için bir çeşit kurtuluş olabilir,neden psikologla doğru düzgün konuşmayı denemiyorsun?evdeki durumunu anlat anneni babanı yaşadığın düzensiz kaosu...ilaç falan verirsede tabiki kullanma ve ailecek görüşme talep et psikolog senin yanında gerekirse ailene kızınıza şöyle yapmışsınız öle yanlış falan desin

2.ci bir yol ise;en yakın teyze hala amca dede vs... hatta okumuş iş güç sahibi maddi durumu iyi sözü geçicek bir yakınına durumlarını anlat ve ailenle konuşmalarını iste..malesef bu tarz ebeveynler dış yardımlar olmadan düzelmezler,kendi ağzınla söylüyorsun 2side istedikleri kişi olamamışlar ayna misali kendi yaşayamadıklarını sana malederek ayakta kalmaya çalışıyorlar,ve inançlı olmalısın biraz pozitif düşünce kişisel gelişim üzerine internetten araştırmalar yap,mesela dua ederek herşeyin düzeldiğini hayal ederek telkin yaparak hayatını düzeltebilirsin..tabiki eğer gücün varsa mutlaka oku yatılı bi dersaneye yazıl gerekirse,yada bi yakınında kalmayı teklif et seni ders çalıştırabilcek birilerinden destek al..19 yaş okumak için asla geç değil,kendini buna ada önce dene disiplinli bir şekilde başla,ders çalışıyorum rahatsız etmeyin de,baktın yine kazanamadın bir tanıdığın yanına işe girersin yabancı olmadığı için izin verirler..öne kendini güçlü gör kararlı ol tam oarak isteklerini hedeflerni belirle ve yardım al..

insanın anavatanı çocukluğudur
sanırım sen de benim gibi iyi bir çocukluk geçirmedin
ve bu yüzden yaşadığın her şey bunaltıcı geliyor sana
yaşamayı sorguluyorsun
bi cevap bulursan bana da söyle
çünkü ben de seninle aynı halde ve düşüncedeyim

Back
X