- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
Herkede merhaba. Anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazmak durumundayım. Önceki konularımdan bilenler vardır belki çok problemli yıkık dökük bir ailem var. Düşmandan beter annem ve 1 yıldır telefon haricinde canlı kanlı yüzünü 1 kez bile görmediğim umursamaz babam. Uzun uzadiya anlatmaycağım sorunlarımı çünkü artık bıktım. Son zamanlarda iyice kendimdrn geçtim. Ölümden deli gibi korkan ben intihar etmeyi düsünür hale geldim. Her seferindae Allah korusun diyip susturmaya çalışıyorum ama içimde öyle bi sızı var ki daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum. Artık hiçbirseyim yolunda gitmiyor. Arkaddaşlarımla aram bozuluyor kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Üniveriste sınavım var ona bile çalışmıyorum umrumda değil. Gelecekten beklentim umudum yok. Boş yere yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Kimse tarafından sevilmemek çok fazla acıtıyor canımı. Kendimi kapkara bir boşlukta hissediyorum. Sürekli ağlayıp sızlamak istiyorum. Kaybolmuş gibiyim.Canım hicbirşey yapmak istemiyor. Kendime birşey yapmaktan korkuyorum. Ne yapacağım ben? Daha fazla dayanamayacağım sanırım.