İntihar etme korkusu

Gokceyaren41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
137
6
16
25
tekrar merhaba bu durumu yaşayan böyle bir sıkıntı olan arkadaşlar bana yazsa olur mu çünkü kendimi kötü hissediyorum hiç geçmiyor sanki bir yüksekten hemen atıcakmışım gibi kendimi nasıl kurtuldunuz nasıl geçti neler yaşadınız neler düşündünüz hepsini bilmek istiyorum konulmak iyi geliyor

Birebir aynısını bir dönem yaşadım.
Anksiyete ve kaygı bozukluğumun yoğun olduğu dönemdi zihnindeki sesle kavga ediyordum hatta ellerimi sandalyeye geçirdim bir dönem bekledim geçsin diye geçmedi kendimi wc kitledim. Aylardan Şubat olmasına rağmen enseme soğuk su döktüm aklımı başıma almamı telkin ettim sürekli. Sakinlesince ne kadar çok kahve içtiğimi hatırladım. Uzun saatler aç kalmıştım. Yemek yiyince hemen dahada sakinlestim. Kafein-seker ve açlık bunlar insanı sacmalatiyor bence.

Bende yogun anksıyete panık atak yasafıgım donem hergun carpıntıyla acıllerdeydım
Gıdıyorum bıseyde cıkmıyor
Beynım konusuyor
Balkonda otururken bırden asagı atlarsam
Ya sımdı atlarsam dıye kafayı yedım
Bı sure sonra kendılıgınden gectı
Bıtkısel pasıflora var ondan ıcıyordum
Ama yardım alınmalı psıkıyatrık tedavı gorulmelı bence

Profesyonel destek aldığınızı/alacağınızı varsayarak, Ruhlar Arasında Dr. Bedri Ruhselman isimli kitabı çok tavsiye ederim. PDF olarak da Telegramda bulabilirsiniz. Ayrıca Tarık Arıkdal İntihar yazarsanız da ölüm konusu hakkında bakışınız değişecektir.

Sizi bu duruma getiren nedir bilmiyorum ama bu süreci aşabilirseniz, tüm yolların size açılacağını bilin. Bir de merak ettim, atla diyen ses mi duyuyorsunuz?

Hayır ya atlarsam diye korkuyorum , geçecek mi bilmiyorum 1 senedir bu sorunu yaşıyorum atlayıp ölürsem bu çok sevdiğim hayatta birdaha yaşayamayacağım sevdiklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum ses felan duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…