İntihar etmek istemiyorm ama yaşamakta anlamsizlasti

Hayattanbikmis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
54
11
3
30
Yaşamak için neden goremiyorm yaşadığım acı aşk deneyiminden de sonra evlecegmi sandığım insan benm için imkânsız oldu bi önceki konumda yazmıştım , ben ona kurmuştum tüm hayallerimi şuan okadar yarimim ki hayatma başkasını almam mümkün bile değil dusuncesi bile iğrenç geliyor okul aile desen kariyer yapsam ailemi herkesi mutlu etsem ben hep mutsuz kalacagm hevesim yok artk bana bunu çektiren insanda vicdan azabı çeksin istiyorum, ama ölümden sonraki hayattan korkuyorum burdakinden daha kötü işkenceler yasicam diye ( yasadgm tek işkence sevgili ask olayım değil hayat bana hep acımasız oldu o yüzden bu seferki acıyı kaldırmak gucum kalmadı çünkü hep hayatta bu noktada mutlu olmak istemiştim ama o imkanmda gitti elimden) bundan sonra hep yalnz kalacakmisim gibi geliyor hep yalnzdm ama bi kere tüm olunca yalnızlık dusuncesi çok zor bugün buraya bu yüzden üye oldum anlatmak için canım çok yanıyor çünkü paylaşmak ihtiyacı duyuyorum ben ne yapacağım konusunda kararsizim

Acisi sorunu problemi tek olan sen degilsin ask acisi dedigin nedir ki Rabbim ölüm acisi tattirmasin kendine gel topla kendini o mutlu mutlu takilsin sen öl iyimis inadina yaşa

sanırım aynı konudan devam etmeniz gerekirdi böyle devam konuları yasak diye biliyorum ama:KK14:

ben aşk gibi bi durumdan dolayı intihar etmeyi düşünen kişilerin şımarıklık yaptığını düşünüyorum. aşk acısı yeni birine aşık olana kadardır. hiçkimse aşkından ölüp tükenmemiştir bu evrende.
hayatın sana çok acımasız davrandığını yazmışsın.
merak ediyorum, ne yaptı hayat sana?
yakının mı vefat etti? hastalıklarla mı boğuşuyosun? çevrendeki insanlar tarafından hor mu görülüyosun?

Başkasından nefret etmek, zehiri içip karşındakinin ölmesini beklemek gibidir.

Git öldür kendini. Ne olacak söyleyeyim insanlar 1-2 hafta ah vah edecekler 3. hafta unutulacaksın. Sen toprağın altında hayatının baharında çürürken o hayatını mahvettiğini iddia ettiğin insanlar gülüp eğlenecekler. Kendi hayatlarına bakacaklar, aşık olacaklar, aile olacaklar. Sen? Sen öldün senin olayın bitti. Kimse vicdan azabı falan çekmeyecek. Herkes kendine kayırır, oldu da akıllara gelirsen "yazık etti kendine" bundan ibaret olacaksın işte.

Şu muhteşem beyninizin bir farkında olun artık. Öylesine bir organ değil o, 1 hafta,1 ay sonra sana bunları hatırlatmayacak. Her zaman kötü anılar bilinçaltına gömülür ki insan denen varlık yaşamaya devam edebilsin. İlk elini yaktığın anı ve acısını sürekli hatırlasaydın asla sıcak bir şeye temas edemezdin bir daha. Fırından yeni çıkmış simite dokunamadığın, sıcak çayı tutamadığın bir dünya hayal etsene?

Anne babanı düşün. Arkadaşlarını düşün. Hiç birini düşünmek istemiyorsan, sana bahşedilmiş şu güzel hayatı düşün. Her gün nasıl bir mucize yaşadığının farkında mısın? Değilsin çünkü aşk acısı gözünü kör etmiş. Aferin böyle devam. Bir adam için intiharların eşiğine gelin. Bravo valla.

ben aşk gibi bi durumdan dolayı intihar etmeyi düşünen kişilerin şımarıklık yaptığını düşünüyorum. aşk acısı yeni birine aşık olana kadardır. hiçkimse aşkından ölüp tükenmemiştir bu evrende.
hayatın sana çok acımasız davrandığını yazmışsın.
merak ediyorum, ne yaptı hayat sana?
yakının mı vefat etti? hastalıklarla mı boğuşuyosun? çevrendeki insanlar tarafından hor mu görülüyosun?

Onu yazarsam burdaki kimse inanmaz bile o konuda rencide olmaya tahammül edemem boşver

Back
X