Rüya Yorumları intihar hakkında lütfen yorumlar misiniz

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
arkadaşlar bir arkadaşım bana rüyam da senin öldüğünü duydum tanımadığım kızlar vardı bana dediler ki ilaç içti öldü dediler dedi acaba rüyayı arkadaşım açısından mı değerlendirmek lazım yoksa benim mi lütfen yorumlar misiniz ?:((

iki açıdan da yorumlanabilir bence. intihar ne anlama geliyo bilmiyorum rüya tabiri sitelerine bi bak, gerci onlara cok da itibar edilmiyor bi öyle bi böyle yorumlar. ama rüyada kişi başka birinin öldüğünü görürse onun ömrü uzar diye biliyorum ya da ölü diri getirir diye yorumlarlar genelde. yani rüyada birinin öldüğünü görmek genel olarak iyi bi sey diye biliyorum. arkadaşının rüyaları çıkar mı peki ?

rüyada Intihar görmek
intihar ettiginizi gördüyseniz, bu, yakinda birtakim aksiliklerle karsilasacaginiz anlamina gelir. baska birinin intihar ettigini gördüyseniz, bu baska insanlarin hatalarindan dolayi hayatinizin olumsuz etkileneceginin isaretidir.

Rüyada intihar eden birisini görmek, üzüntülü bir habere veya sikinti verecek bir durumla karsilasmaya isaret eder. rüyada intihar etmek ise sikintilarin gececegine refah ve saadete ermeye isaret eder.

canım öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Bilmiyorum canım çıkar mı yani yazdığını yoruma göre arkadaşım için kötü bir olay benim için iyi mi zaten bir sürü sorunla uğraşıyorum allahım sen hayra yor :(

kızlar birde arkadaşım beni çok sever yakın arkadaşız. Beni görmemiş rüyasında hazal ilaç içti öldü demişler

Son düzenleme:
canım burda kaynana, görümce, sevgli, koca muhabbeti yapmadıkca kolay kolay dönüş olmuyo malesef yine bana kaldın:) sen de benim gibi paranoyaksın biraz bu konularda anlaşılan:) beni de biri rüyasında görsün hemen modum düşüyo ay kesin bi sey olucak bana diyorum ama çok şükür kötü bi sey olmadı hiç oyle kötü rüyalar sonrası:) sen bunu kafana takma arkadasın müneccim mi? yani böyle her hissettiği çıkan, kalpgözü açık, 6.hissi tavan biri olmadıkca hayır olsun de geç. rüya kişinin bilinçaltıyla alakalı bi sey sonuçta o belki o ara intiharla ilgili bi haber okudu gazetenin köşesinde ya da bi haber gördü kendi bile hatırlamaz, en yakın arkadaşı da sensin oyle beyin senaryo yapmış işte. olay tamamen arkadaşının hayatıyla ilgili yani. ben hiç bi rüya yorumunda 2. bi kişiyle alakalı bi tabir görmedim hep rüya sahibine yöneliktir açıklamalar. sıkıntı yapacak biri varsa o da arkadaşın yani

canım burda kaynana, görümce, sevgli, koca muhabbeti yapmadıkca kolay kolay dönüş olmuyo malesef yine bana kaldın:) sen de benim gibi paranoyaksın biraz bu konularda anlaşılan:) beni de biri rüyasında görsün hemen modum düşüyo ay kesin bi sey olucak bana diyorum ama çok şükür kötü bi sey olmadı hiç oyle kötü rüyalar sonrası:) sen bunu kafana takma arkadasın müneccim mi? yani böyle her hissettiği çıkan, kalpgözü açık, 6.hissi tavan biri olmadıkca hayır olsun de geç. rüya kişinin bilinçaltıyla alakalı bi sey sonuçta o belki o ara intiharla ilgili bi haber okudu gazetenin köşesinde ya da bi haber gördü kendi bile hatırlamaz, en yakın arkadaşı da sensin oyle beyin senaryo yapmış işte. olay tamamen arkadaşının hayatıyla ilgili yani. ben hiç bi rüya yorumunda 2. bi kişiyle alakalı bi tabir görmedim hep rüya sahibine yöneliktir açıklamalar. sıkıntı yapacak biri varsa o da arkadaşın yani

ayyy canım yaa Allah senden razı olsun içimi rrahatlattın ve söylediklerinde kesinlikle haklısın. İşte çok paranoyak olduğumdan her ayrıntıyı düşünüyorum :) yeniden teşekkür ederim :)

Back
X