intihar teşebbüs

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
intihara yeltendim 20 tane haap yuttum hastaneye gittik ablam ile. hastane çıkışı psikyatra yönlendirildim. dr adli sicile işleyecez demiş... doğru mudur adli sicil'e işler mi bu durum. 25 yaşındayım artık kendi bedenim kendi hakkım değil mi ?

ablam sebep oldu... Annem ve Babami ziyarete geldim. sacma bir olay oldu ve benim gecmisimi surekli yuzume vuruyo. gelecegi olmayan insan. o.... sun sen biz bilmiyomuyuz seni. allah seni kahretsin. bir daha asla gorusmeyecez vs vs bi suru sey soyledi. dayanamadim. gecmis gecmis ya tom ve jerry oyle iste..

Okul bittikten sonra is bulup ayri eve cikarsin. Dil yarasinin cok agir oldugunu biliyorum. Oyle soyledigi icin kendinden utanmali o. Herkesin hayati kendisini ilgilendirir

Ablan nasil kinayabilir? Ya onun da basina gelse?
Abla dediğin öğüt verir.
Bence intihar islemez ya, cok sacma geldi.
Ama lutfen bir daha böyle seyler yapmayin.

evet adli sicile işler, yalnız adli sicili sabıka kaydıyla karıştırmayın, bu sadece adli vaka kaydıdır, sabıka kaydı istenen yerlerde önünüze çıkmaz..

aileniz ile ilgili durumunuza diğer konunuzda yorum yapmıştım..

sevgiler..

Okul bittikten sonra is bulup ayri eve cikarsin. Dil yarasinin cok agir oldugunu biliyorum. Oyle soyledigi icin kendinden utanmali o. Herkesin hayati kendisini ilgilendirir
okul zamanı ayrıyım zaten farklı sehirdeyiz. bitincede işimi kurup dönmicem ayrı yaşıcam. dil yarası çooook ağır geliyor ne yazık ki ya herkes hayatını farklı yasıyor zaten aynı olmak zorunda mıyız değiliz. ama dil yarası çokk canımı acıtıyor.....

Ablan nasil kinayabilir? Ya onun da basina gelse?
Abla dediğin öğüt verir.
Bence intihar islemez ya, cok sacma geldi.
Ama lutfen bir daha böyle seyler yapmayin.
sevdiğim çocuk için kıro dediler eniştemle karşıma geçip... onun gectim sahsıma ne kadr kardeşte olsak kırılıyorum... hoş durumlar değil bunlar...öğüt vermesi güzel olurdu ... :) yapmicam inşallah :)

adli sicile işlemiyor diye bugun bilgi aldım. adli sabıka kaydınada işlemiyor dediler. dosya kapanıyor ifade verdiğim için.... ah yorumların için teşekkür ederim. kızlar hepinize çok teşekkür ederim.... iyi ki varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…