- 22 Eylül 2019
- 100
- 60
- 28
- 28
- Konu Sahibi basinabuyruk1
-
Onu bu düsünceye iten olay ne?
ölümden başka herseye care var elbette ki
yasamak cok güzelken neden intihar
Amin inşallah çok teşekkür ederimZor bi durum evet ama boyle dusunmeside baskalari icin yasamak gibi birsey
kundaktayken daha sokaga atilan dilendirilen sevgiye ac buyuyen insanlar var canim hayat herkese farkli bi yerden vuruyor malesef imtihan dunyasi gencse bu kisi okuyabilir yada bi iste calismak hayatini devam ettirmesi gerekir guzel bi evlilik huzurlu bi yuva bazen bunlarin farklinda olmayabiliyoruz ama kaybettigimizde ancak anliyoruz degerini
insallah hayat ummadigi anda huzuru verir kalbine arkadasinizin dua edecegim bende
Zor ama yalnız olmanın ne kadar güzel birşey olduğunu anlatın insanlar zarar vermekten üzmekten kırmaktan başka birşey yapmıyor... ve ALLAH a yönelmesine yardımcı olun sürekli dua etmesi lazım inanç çok önemliAslında birçok şey var, arkadaşları kalmadı, en yakınları onu terketti istemiyor vs ailesiyle hiçbir zaman iyi değildi..tutanacak bir bağ göremediğini söylüyor bir tek ben varım hayatında o da yetmiyor galiba çok zor şeyler yaşadı gerçekten küçüklük travmalarıyla dolu hep ama evet haklısın ölümden başka çare yok da diyemez insan
Aslında çok ilginçtir ki bu süreçte daha inançlandığını söyledi, çünkü ben de ilk inançtan girmiştim konuya... Çok büyük günah desem de Allah affeder diyor, sanırım kendini böyle avutuyorZor ama yalnız olmanın ne kadar güzel birşey olduğunu anlatın insanlar zarar vermekten üzmekten kırmaktan başka birşey yapmıyor... ve ALLAH a yönelmesine yardımcı olun sürekli dua etmesi lazım inanç çok önemli
Merhaba arkadaşlar..
İntiharı düşünen biri için ne yapılabilir? Psikolog yardımı fayda etmiyor.
Sürekli çıkmazda olduğunu söyleyen biri, sürekli intihat lafı eden biri (sözle olmasa bile yazdıklarını yakalıyorum)
Ben bir çare bulamıyorum ve korkuyorum artık...
Bi çok hadis te belirtilmiş affı olmadığı rabbim yardım etsin...insan dönem dönem geçiriyor böyle şeyler ama affeder demek çare değil ya affetmezse hiç birimiz kavrayamıyoruz ahiretin gerçekliğini allah affeder diye diye insanlar her günaha battı...rabbim yardımcısı olsun inşallahAslında çok ilginçtir ki bu süreçte daha inançlandığını söyledi, çünkü ben de ilk inançtan girmiştim konuya... Çok büyük günah desem de Allah affeder diyor, sanırım kendini böyle avutuyorÇok fazla duaya ihtiyacı var....
Yanında olmaya çalışıyorum elimden geldiğince...Yanonda olarak destek olabilirsin. Ve keşke psikolojik yardım alsa. Çok iyi olur.
Teşekkür ederim..Geçmii olsun
Psikolog tek başına yeterli gelmemiş belli ki
Siz yine de uzmana yönlendirin hatta bir kereye mahsus sizde gidin
İntihar düşüncesini paylaşmıyor olabilir
Ve bazen bazı Insanlar geçmişin acısını böyle dindirebileceklerine inanıyor
Eğer dilinde değil de sizin okuyacağınızı bilmediği yerlerde ise bu düşünceler, mesela günlük vs gibi am size söylemiyorsa iş tehlikeli boyuttadır. Çünkü hep şuna inanırım; kendisini gerçekten öldürmek isteyen kişi bunu dile getirmiyor. Hatta hep deriz ya hani ondan beklemezdik diye. Psikolog değiştirin en önce ona yardımcı olacak kişi psikolog.Merhaba arkadaşlar..
İntiharı düşünen biri için ne yapılabilir? Psikolog yardımı fayda etmiyor.
Sürekli çıkmazda olduğunu söyleyen biri, sürekli intihat lafı eden biri (sözle olmasa bile yazdıklarını yakalıyorum)
Ben bir çare bulamıyorum ve korkuyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?