intiharın eşğindeyim kızlar yardım edin...

yuksekkokce

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
9
0
6
35
Samsun
benım sorunum yanlıs tercih yanlış kişiyi secmiş olmak...ne bırakabiliyorum ne devam edebiliyorum her sekilde mutsuzum beynim hiç susmuyo bi kac defa eski sevgilisyle diyaloglarını yakaladım cok agrıma gitti ilk askım 2. yılımız beynim bi turlu susmuyo ayrılıyorum sesini duymandan yapamıyorum barısyorum herhareketinden süphelenıyorum beynımı kemirıyo...hayattna vazgecmeyi düşünür oldum sıklıkla...kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapacam bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum....

biraz mesafeli davran canım erkekler çok umursandığını hissedince çok fazla şımarıyorlar ve saçmalaıyorlar bu yüzden fazla umursamıyormuş gibi davran çok fazla arayıp sorma o görüşelim demedikçe görüşme biraz geri çek kendini umarım etkili olur intiharı hiç düşünme hayat herşeye rağmen güzel

yaşın küçük galiba o yzden olr ble duygular.bi daha asla birisi olmuck gibi gelio şimdi saana.erkek arkadaşında vurdum duymaz biri.bence bi dra git ve yatıştrıcı ilaçlar kullan.bir zaman sonra kendin elini ayağını çekersn zaten.sinirlern çok gerilmiş cnm senin.bu arada kaç yaşndasın öğrenebilirmiyim?

bu arada acı ama gerçek bişiiden bahsetmek istiorum.sen ölünce onun umru en fazla 1 hafta olucak ama ailen seni seven arkadşlarn ömür boyu acını hissedecekler.böyle bir vicdanın varsa bişii diyemem.elin adamı yüzünden bütün herkesi üzmek pek mantıklı gelmior bana:)

sevgili yüksek ökçe hiçbirşey yaşamından daha önemli değildir,ilk aşkın olabilir ama son olacağı anlamına gelmez,eski sevgilisiyle görüşmesinin içeriği ağırına gidecek derecede ciddiyse üzgünüm ama sana değer vermiyor demektir,bencede biraz uzak dur ondan vazgeçilmez olduğunu hissettirme bakalım ne olacak

konuyu okuyunca 'bu ara herkesin derdi de bu mu yahu?' demekten kendimi alamadım.

neden sizi umursamayan bir adam için intihar etmeyi düşünüyorsunuz? kendinizi bu kadar değersiz mi görüyorsunuz?

Aynı durumu yaşamıştım bende. Hiç bir şekilde çözümü yok sanıyordum. Doktora gittim . İki ilaç yazdı . Şaka gibi 3 günde resetlendim kuş gibi oldum .

Kendi yolunu kendin çizeceksin kardeşim.. Bu durumu sende kabullenemiyosun hayatında daha birçok deneyimin olacaktır sen dogru insan için adım at yada sevdiğin erkeği dogru insan olmaya çalıştır eger kendisi tembellik ederse üzülme kendisi kaybeder çünkü erkekler sevildiğini göremiyorlar bazen.. :) :)
Ölümü düşünme onun yüzünden bu dünyada değilsin, hayattan başka beklentilerin olmalı.. Kendini ezdirme, üzülme kardeşim...

canım belliki ağır depresyon geçiriyorsun. muhakkak bir doktor yardımı almalısın. başkası için canını yakma sakın!!!

onunla konuşmayı denedin mi belki de sana ne kadar zarar verdiğinin farkında değildir. iletişim önemli ne de olsa. elinden gelen her şeyi yap bence gerçekten seviyorsan hatta eski sevgilisiyle konuş olabiliritesi varsa..yok eğer elinden geleni yaptığına inanıyorsan arkana bile bakma yoluna devam et şimdi iki gün üzülür ağlarsın sonra bir ömür mutluluk gerekirse ilaç da kullan elbette.. hayat karşına ne süprizlerle gelir bilemezsin çok daha mükemmellerle karşılaşırsın yeter ki iste :) umarım bir an önce kurtulursun bu durumdan, geçmiş olsun :)

biraz mesafeli davran canım erkekler çok umursandığını hissedince çok fazla şımarıyorlar ve saçmalaıyorlar bu yüzden fazla umursamıyormuş gibi davran çok fazla arayıp sorma o görüşelim demedikçe görüşme biraz geri çek kendini umarım etkili olur intiharı hiç düşünme hayat herşeye rağmen güzel

ben bu kadar güçsüz bu kadar zayıf değildim başedemiyorum bu halimle:(((

Evladım kaç yaşındasın da böyle saçma sapan kararlar veriyorsun..
Bir erkek için değermi bunları düşünmek,aileni düşün biraz lütfen at kafandan bu düşünceleri olurmu. :34:

takıntı yapmışsın galiba. tek odağın o kişi olmuş. öncelikle bundan kurtulmaya çalış. görüş çerçeveni genişlet. etrafına dön bak. diğer ilişkileri sorgula. kendi değerlerini sorgula. birden bire uzaklaşamazssın yavaş yavaş uzaklaşmayı dene. en önemli şey inanç ve sabır

onunla konuşmayı denedin mi belki de sana ne kadar zarar verdiğinin farkında değildir. iletişim önemli ne de olsa. elinden gelen her şeyi yap bence gerçekten seviyorsan hatta eski sevgilisiyle konuş olabiliritesi varsa..yok eğer elinden geleni yaptığına inanıyorsan arkana bile bakma yoluna devam et şimdi iki gün üzülür ağlarsın sonra bir ömür mutluluk gerekirse ilaç da kullan elbette.. hayat karşına ne süprizlerle gelir bilemezsin çok daha mükemmellerle karşılaşırsın yeter ki iste :) umarım bir an önce kurtulursun bu durumdan, geçmiş olsun :)

aylardır savasıyorum bu durumla olmuyor ayrılsam sesini duymadan yapamıyorum görüşsem bu şüphe beni bitiriyo 1 defa acmasa telefonumu o kızlaymıs gibi davranıyorum :(((

Konu başlığı görünce kayda değer birşey için bu duruma gelebileceğini düşünmüştüm doğrusu.
Bir erkek için bu şekilde olman, kendine olan güvenin zayıflığının göstergesidir.

Bir tavsiye,

Onsuz nefeste alabilirsin, onun sessi olmadan da durabilirsin sadece herşeyini her anını onunla geçirdiğin için yapamam edemem düşüncelerindesin. Hayat sadece ondan ibaret değil, dön bak çevrene inan daha güzel günler seni bekliyor olacak bu karmaşadan bu saplantıdan da kurtulmuş olacaksın.
Sana tavsiyem bu ilişki sonlandırman, arkana bile bakmadan yolunda ilerlemendir. Sonrasında düşündüklerinin saçmalık olduğunu anlayacaksın.

benım sorunum yanlıs tercih yanlış kişiyi secmiş olmak...ne bırakabiliyorum ne devam edebiliyorum her sekilde mutsuzum beynim hiç susmuyo bi kac defa eski sevgilisyle diyaloglarını yakaladım cok agrıma gitti ilk askım 2. yılımız beynim bi turlu susmuyo ayrılıyorum sesini duymandan yapamıyorum barısyorum herhareketinden süphelenıyorum beynımı kemirıyo...hayattna vazgecmeyi düşünür oldum sıklıkla...kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapacam bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum....

Çok sinirlendim başlığına .. Hiç lafımı esirgemeyeceğim o yüzden kusura bakma ..
Hayırdır senin sevgilindemi cezaevine girdi ? Habersiz mi kaldın sen de günlerce benim gibi ?
Hayırdır çok sevdiğin birini mi kaybettin ? O yüzden mi intiharın eşindesin .. İnsanlar o kdr zorluk çekerken intiharı düşünmüyorlar sen saçmalamşsın cnm .. Madem diyologlarını yakaladn o zaaman dvm ettirmenin lüzumu yok .. Bitir gitsin .. Canın yansa da elbet gün gün azalacaktr acın ...

Back
X