- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ayrılalı kac ay oldu ? eski konularına baktımda
ask hayatın bayag bir karısık .her konuda baska bırınden
bahsetmıssın .karıştırdım ben de cnm -bu bahsettıgın
hangısı ? kac ay once ayrıldıgın ?
Canım benım can o kadar kolay mı cıkıyor,helede bır erkek ıcın senı hala sevdıgını soyluyor ama baslarıyladfa yatmaktan hıc mı hıc cekınmıyor bu sevgı sadece saplantı olmus bunun adı ask degıl canım bunun adı saplantı kendını koru ondan yoksa senıde koleksıyonuna katacak gıbı gorunuyor en ıyısınıe karar verecegıne ınanıyorum kenıdne ıyı bk
cnm benim saol..öyle bir duruma gelmştim ki o duruma gelmiştim arkadaşlarıma beni yalnız bırakmayın yaşamamın bir anlamı yok demişim ağlayarak farkında olmadan..sizlrinde yorumlarıyla arkadaşlarımında desteğiyle daha iiyiyim ve ailemi düşünerek öyle bir şey yapmıcam.ne güzel toparlamıştım ama onun öyle mutlu görüntülerine dayanamadım daha fazla.artık bakmamak için yemin ettim facesine hiç birşeyine şuan daha iyi hissediyorum.
canım benım gun gelecek ıntıharı dusundugun ıcın kendıne o kadar kızacaksın kı dıyeceksın bunun ıcın mı degermı ınan deymıyor karsına bırı cıkacak bır aıle kuracaksın senı uzmeyen uzulmene kıyamadıgı bır ınsan gun gelır bu hovardalıklarına pısman olur oda kendını gec gelecegını dusun onun gıbı pıs bır gecmıs ve gelecege sahıp olan bırıyle omrunu yıpratma deymez lutefen ona ınanma cok uzulursun bugune kadar sana nasıl bır mutluluk sagladı ne kadar huzne bogdu gozunun onune getr ve unutmaya calıs
Canım ,sen ölmeyi bayılma mı sanıyorsun ,o kadar olay mı ?
Aileni düşün sana emek harcayan insanları düşün ,eminim yüzün kızarır ,
hepimiz aşk acısı çektik ,ihanete uğradık ,bak hiç birimiz ölmedik ,öldürmeyen güçlendirir.
Kendine gel ,bunu bir deneyim olarak algıla daha çok gençsin önüne bak devam et ,
Çok zorlanıyorsan kafanı toplamakta bir psikologa git ......
Dünya bir erkeğin üzerine kurulu değil,sen izin vermesen o sana bunları yapamazdı ...
Sağlığın yerinde ona dua et ,aç değil açık değilsin..
Haline şükret
sunu ogrendım canım bu hayatta kendın ıstedıgın gıbı degıl ınsanların ısteklerı uzerıne yasarsan ıyısın bu hayatta o zamanda kendın ıcın bırsey yapmıs olmuyorsun, onun ıcın yasamıssın bu gune dek bırakta ıcın rahatlasın acık ne halı varsa gorsun baskalarıyla yatıyorum demıs sana sence bu sevgımı?seven ınsanın sevdıgınden baskasını gozu gorurmu halıyle senı kandırma cabası ıcıne gırmıs cıkamamaıs dahada batmıs senıde batırmasına ızın verme hayatın canın o kadar basıt bır sey degıl bu ılıskı bıter bıtmez bır ılıskıye baslama hemen canım oda paytak cıkarsa dahada bunalırsın kendıne zamn tanı onunla ılgılı herseyden kac canım ınsallh unuturda mutlu olursun
Canim yapma bunu kendine.. Sana bunlari yaşatan biri için kendini harap etme.. Aşk acisi çeken, aldatilan, evden çikmama cezasi alanlari hatta çok daha kötülerini bile okudum ben bu sitede. Ne olur k... kırık bir adam için ölümü düsünme. Zaten senden ayrilinca çok kişiyle yatan biri, onun yüzünden ölmene üzülmez sevinir bile ! Geçer bunlarda geçer..