Intiharın eşiğine geldim bir erkek için

canım ayrılalı kac ay oldu ? eski konularına baktımda

ask hayatın bayag bir karısık .her konuda baska bırınden

bahsetmıssın .karıştırdım ben de cnm -bu bahsettıgın

hangısı ? kac ay once ayrıldıgın ?

Son düzenleme:
bir erkek için cana kıymaya degermi be güzelimm ne güzel ünüversitede okuyonn yazık etme sen ölünce nolacak o erkege hiiç bişi

sen onu değil, o seni kaybetmiş, bidaha da zor bulur, şöyle düşün bir rüyaydı hatta kabus uyandın ve bitti.....

O kimi kaybettiğinin farkında bile değil bence.
Hiç üzülme bi zamandan sonra eskisi gibi sevemiyorsun emin ol.
Onsuzda mutlu olabilirsin onsuzda yüzün gülebilir.
Hayırlısı buymuş senin için. Böyle düşün inan insan daha çok rahatlıyor...

Aynı şeyleri yaşamış birisi olarak söylüyorum ki, geçiyor inan ki, geçecek, sadece zaman ve sabır, hemde öyle bi geçiyor ki, aklına bile gelmeyecek zamanla, değmez be tatlım erkekler için, hiç kimse için değmez, hayatını yaşa, 3 günlük dünya, kendini üzmeye, yıpratmaya değmez, erkek arkadaşının söylediklerinin hepsi saçma, bahane, hiç bi erkek gidip de babasıyla öyle o şekilde konuşmaz, anlatmaz, bırak o yatmaya devam etsin, ne yaparsa yapsın, hayırlısı buymuş demek ki, ondan sana bi fayda gelmez, şükret ki gerçek yüzünü görmüşsün.

erkek arkadasın nyın kafasını yasıyo acaba sakın ınanma bu numaralara..
acını yaşa ağla merak etme ıntıhar oyle kolay değil zamanla duzelırsın...

canım ayrılalı kac ay oldu ? eski konularına baktımda

ask hayatın bayag bir karısık .her konuda baska bırınden

bahsetmıssın .karıştırdım ben de cnm -bu bahsettıgın

hangısı ? kac ay once ayrıldıgın ?

cnm hep aynı kişiden bahsediyorum sadece geçen ay birini tanımak istedim biraz konuştuk o da lisede çıktığım çocuktu ama yine hüsrana uğradığımı düşündüm çünkü ilgilenmedi aramadı,lisedeykende öyleydi falan diye olmaz dedi.bir şans vermek istemiştim ama olmadı.bu bahsettiğim üniversite yıllarımda sevdiğim çocuk.yazın ayrıldık tamamen.şuan ki üzüldüğüm ve kafaya takıp maffolduğum üç yılımı verdiğim evlenmeyi düşündüğüm 21 yaşımdan 24 üne kadar sevgili olduğum kişi..diğer bahsettiğimde lisede 1 kaç çıkıp ayrıldığım o da geri dönmüştü ama olmayacağını anladım.tekrar buna kafayı takmaya başladım.biraz karışık oldu ama..

Canım benım can o kadar kolay mı cıkıyor,helede bır erkek ıcın senı hala sevdıgını soyluyor ama baslarıyladfa yatmaktan hıc mı hıc cekınmıyor bu sevgı sadece saplantı olmus bunun adı ask degıl canım bunun adı saplantı kendını koru ondan yoksa senıde koleksıyonuna katacak gıbı gorunuyor en ıyısınıe karar verecegıne ınanıyorum kenıdne ıyı bk

Canım benım can o kadar kolay mı cıkıyor,helede bır erkek ıcın senı hala sevdıgını soyluyor ama baslarıyladfa yatmaktan hıc mı hıc cekınmıyor bu sevgı sadece saplantı olmus bunun adı ask degıl canım bunun adı saplantı kendını koru ondan yoksa senıde koleksıyonuna katacak gıbı gorunuyor en ıyısınıe karar verecegıne ınanıyorum kenıdne ıyı bk

cnm benim saol..öyle bir duruma gelmştim ki o duruma gelmiştim arkadaşlarıma beni yalnız bırakmayın yaşamamın bir anlamı yok demişim ağlayarak farkında olmadan..sizlrinde yorumlarıyla arkadaşlarımında desteğiyle daha iiyiyim ve ailemi düşünerek öyle bir şey yapmıcam.ne güzel toparlamıştım ama onun öyle mutlu görüntülerine dayanamadım daha fazla.artık bakmamak için yemin ettim facesine hiç birşeyine şuan daha iyi hissediyorum.

cnm benim saol..öyle bir duruma gelmştim ki o duruma gelmiştim arkadaşlarıma beni yalnız bırakmayın yaşamamın bir anlamı yok demişim ağlayarak farkında olmadan..sizlrinde yorumlarıyla arkadaşlarımında desteğiyle daha iiyiyim ve ailemi düşünerek öyle bir şey yapmıcam.ne güzel toparlamıştım ama onun öyle mutlu görüntülerine dayanamadım daha fazla.artık bakmamak için yemin ettim facesine hiç birşeyine şuan daha iyi hissediyorum.

canım benım gun gelecek ıntıharı dusundugun ıcın kendıne o kadar kızacaksın kı dıyeceksın bunun ıcın mı degermı ınan deymıyor karsına bırı cıkacak bır aıle kuracaksın senı uzmeyen uzulmene kıyamadıgı bır ınsan gun gelır bu hovardalıklarına pısman olur oda kendını gec gelecegını dusun onun gıbı pıs bır gecmıs ve gelecege sahıp olan bırıyle omrunu yıpratma deymez lutefen ona ınanma cok uzulursun bugune kadar sana nasıl bır mutluluk sagladı ne kadar huzne bogdu gozunun onune getr ve unutmaya calıs

Canım ,sen ölmeyi bayılma mı sanıyorsun ,o kadar olay mı ?

Aileni düşün sana emek harcayan insanları düşün ,eminim yüzün kızarır ,

hepimiz aşk acısı çektik ,ihanete uğradık ,bak hiç birimiz ölmedik ,öldürmeyen güçlendirir.

Kendine gel ,bunu bir deneyim olarak algıla daha çok gençsin önüne bak devam et ,

Çok zorlanıyorsan kafanı toplamakta bir psikologa git ......

Dünya bir erkeğin üzerine kurulu değil,sen izin vermesen o sana bunları yapamazdı ...

Sağlığın yerinde ona dua et ,aç değil açık değilsin..

Haline şükret

canım benım gun gelecek ıntıharı dusundugun ıcın kendıne o kadar kızacaksın kı dıyeceksın bunun ıcın mı degermı ınan deymıyor karsına bırı cıkacak bır aıle kuracaksın senı uzmeyen uzulmene kıyamadıgı bır ınsan gun gelır bu hovardalıklarına pısman olur oda kendını gec gelecegını dusun onun gıbı pıs bır gecmıs ve gelecege sahıp olan bırıyle omrunu yıpratma deymez lutefen ona ınanma cok uzulursun bugune kadar sana nasıl bır mutluluk sagladı ne kadar huzne bogdu gozunun onune getr ve unutmaya calıs

SAOL cnm..aslında uzun zamandır böyle yapıyordum..ama işte öyle bir an geliyor aklıma geliyor özellikle yalnız kaldığımda ya da memlekete gittiğim de çünkü o şuan bnm olduğum yerde değil.eve gttiğimde ev dar geliyor annemlerle bile ilgilenemiyorum.aynı şehirde olmak bile boğuyor ne zaman ki üniversitedeki okuduğum şehre geliyim rahatlıyorum.geçen hafta gitmiştim o yüzden bu hallere geldim. 1 ay sonrada başlıyor tatil yine gidicem memlekete inşallah görmesem iyi olacak,küçük bir şehir orası.öyle işte cnm..

Canım ,sen ölmeyi bayılma mı sanıyorsun ,o kadar olay mı ?

Aileni düşün sana emek harcayan insanları düşün ,eminim yüzün kızarır ,

hepimiz aşk acısı çektik ,ihanete uğradık ,bak hiç birimiz ölmedik ,öldürmeyen güçlendirir.

Kendine gel ,bunu bir deneyim olarak algıla daha çok gençsin önüne bak devam et ,

Çok zorlanıyorsan kafanı toplamakta bir psikologa git ......

Dünya bir erkeğin üzerine kurulu değil,sen izin vermesen o sana bunları yapamazdı ...

Sağlığın yerinde ona dua et ,aç değil açık değilsin..

Haline şükret

şükürler olsun cnm hep şükrediyorum zaten.bu şeyleri yaşadığıma bile bazen şükrediyorum çünkü acıya çok dayanıksız bir insanmışım bunu öğrendim ve daha bir sürü şey.insanları öğrendim..bu konuyu açtğımda o kadar kötüydüm cnm şuanda çok daha iyiyim..saolun cevaplarınız için:)

sunu ogrendım canım bu hayatta kendın ıstedıgın gıbı degıl ınsanların ısteklerı uzerıne yasarsan ıyısın bu hayatta o zamanda kendın ıcın bırsey yapmıs olmuyorsun, onun ıcın yasamıssın bu gune dek bırakta ıcın rahatlasın acık ne halı varsa gorsun baskalarıyla yatıyorum demıs sana sence bu sevgımı?seven ınsanın sevdıgınden baskasını gozu gorurmu halıyle senı kandırma cabası ıcıne gırmıs cıkamamaıs dahada batmıs senıde batırmasına ızın verme hayatın canın o kadar basıt bır sey degıl bu ılıskı bıter bıtmez bır ılıskıye baslama hemen canım oda paytak cıkarsa dahada bunalırsın kendıne zamn tanı onunla ılgılı herseyden kac canım ınsallh unuturda mutlu olursun

Canim yapma bunu kendine.. Sana bunlari yaşatan biri için kendini harap etme.. Aşk acisi çeken, aldatilan, evden çikmama cezasi alanlari hatta çok daha kötülerini bile okudum ben bu sitede. Ne olur k... kırık bir adam için ölümü düsünme. Zaten senden ayrilinca çok kişiyle yatan biri, onun yüzünden ölmene üzülmez sevinir bile ! Geçer bunlarda geçer..

sunu ogrendım canım bu hayatta kendın ıstedıgın gıbı degıl ınsanların ısteklerı uzerıne yasarsan ıyısın bu hayatta o zamanda kendın ıcın bırsey yapmıs olmuyorsun, onun ıcın yasamıssın bu gune dek bırakta ıcın rahatlasın acık ne halı varsa gorsun baskalarıyla yatıyorum demıs sana sence bu sevgımı?seven ınsanın sevdıgınden baskasını gozu gorurmu halıyle senı kandırma cabası ıcıne gırmıs cıkamamaıs dahada batmıs senıde batırmasına ızın verme hayatın canın o kadar basıt bır sey degıl bu ılıskı bıter bıtmez bır ılıskıye baslama hemen canım oda paytak cıkarsa dahada bunalırsın kendıne zamn tanı onunla ılgılı herseyden kac canım ınsallh unuturda mutlu olursun

inşallah cnm..çok haklı diyorsun onun hayatını üç sene yaşadım,onun arkadaşlarına arkadaşım dedim,ailesine kendi ailem gibi sevdim.babası rahatsızdı evlenince ben bakarım dedim.abisi hayırsız evlat o bakmam demiş.biz bakarız aşkım dedim ama boşunaymış herşey..yediğim kazıklarla kaldım işte.ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın herekesi..

Canim yapma bunu kendine.. Sana bunlari yaşatan biri için kendini harap etme.. Aşk acisi çeken, aldatilan, evden çikmama cezasi alanlari hatta çok daha kötülerini bile okudum ben bu sitede. Ne olur k... kırık bir adam için ölümü düsünme. Zaten senden ayrilinca çok kişiyle yatan biri, onun yüzünden ölmene üzülmez sevinir bile ! Geçer bunlarda geçer..

öyle cnm neler yaşıyor kadınlar,nelere katlanıyorlar,nasıl dayanıyorlar.sadece burdan okuduklarım değil annem bile neler yaşamış hala güçlü ben bir anda yıkıldım üç dört günde zayıfladım..güçlenmem gerekiyor bir sonraki yaşayacaklarım için bu yüzden de hayatıma uzunca bir süre kimseyi almıcam..

bir yerde okumuştum aşk acısı çekenler fiziksel olarak ağrı duyuyormuş gerçekten
bende geçtim yollardan ölüyordum öyle hissediyordum gözyaşım dinmiyordu

hemde kaç ay hemen de atlatabilen değilim ama şimdi başkasıyla mutluyum allahım bozmasın.. sende umarım mutlulugu bulursun. ama başkasıyla mutlu olmadan önce, eski sevgilini tamamen unutman gerek ki bu da o acıyı dibine kdr yaşamaktan geçiyor en azından benim gibi duygusal insanlar için

Back
X