intikam almaktan başka birşey düşünemiyorum

zeyno1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
41
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Dört yıl önce eski erkek arkadaşımla tanıştım. Bana en baştan beri ilişkide huzur vermedi ama benim ilk ilişkimdi ve çok inançlıydım. Sabrettim, sevdim, düzeleceğini umdum. Bu en büyük hatamdı tabi ki. Yıllar içinde beni çok kez kırdı, kötü bir sevgili oldu, en yakın arkadaşımla arkamdan iş çevirdi, bir kaç kez başkalarıyla mesajlaştığını gördüm. Ama hep geri döndü sevdiğini söyleyip, ben de düzeleceğine inanıp affettim. Ama son bir yılda düzelmektense daha da kötü gitti. Bu sefer sadık olmuştu ama sürekli arıza çıkarıyordu ben de sinirden eski soğukkanlılığımı kaybettim. Yüzüne sürekli yaptıklarını vurdum.

Hiç arayıp sormayınca en son ayrılmak istediğimi söyledim. Ama umudum bu sefer ben kaçınca onun kovalamasıydı. Fakat sağolsun beni sürekli 5 kilo aldım diye (onu da ilişkinin stresinden aldım) ezen, hiç birşeyimi beğenmeyen ve evlilikten korkarım ben diyen adam gördüğü ilk kızla ciddi ilişkiye başladı. Kız ne güzel, ne zayıf ne de onun tarzı ama koymuş bi kere kafasına. Bir ayda annesi babasıyla tanıştırmış. Ben bu adamın dört yıldır yemesini içmesini işini gücünü düşünen birisi oldum. Bunu mu hakettim diyorum. Düzelmeye niyeti vardıysa niye benim için emek vermedi diyorum. En çok canımı yakan da, ben farklı bir ülkeye taşındım yanıma sadece bir kere geldi iki yıl boyunca ama bi aylık sevgilis için daha uzak bir ülkeden türkiyeye gelmiş. Benim için vermediği her emeği ona veriyor şimdi ve bu kadar acı çektirip düzelmeye başkasında karar vermesi çok canımı yakıyor.

şöyle diyim, bi kaşık suda boğsam ölüm haberini alsam mutlu olacak gibiyim şu aralar. Ne yapayım bir akıl verin bana, lütfen yardım edin.....

ben olsammm
yaparım diyetimi fit bir vücuda sahip olurum bakıma girerim yaptırırım bakımımı onun beni görebileceği yerlerde gezerim biraz ne kaçırdığını anlar böylece

Bu konu da mı senin? Nick başka ama konu aynı.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/565359-aldatilmak-dibe-batmak-tekrar-hataya-donebilmek.html

Neysee... Tüm suç sende. Hala neyin intikamından bahsediyorsun ki?
Düzeleceğini ummasaydın? O kadar saçma istekler ki bunlar.
Sen izin vermişsin seni üzmesine yediği haltların farkında olmana rağmen.
Hiç acımıyorum sizin gibi kızlara.
O hayatını yaşasın sen intikam almayı düşünüp hayatından çal! Aman ne iyi.
Fena durumdasın.
Bence biraz kendine çeki düzen verip gelişmeye çalış.

Son düzenleme:
ben olsammm
yaparım diyetimi fit bir vücuda sahip olurum bakıma girerim yaptırırım bakımımı onun beni görebileceği yerlerde gezerim biraz ne kaçırdığını anlar böylece

bunu yapıyorum şu anda zaten. Hiç bu kadar hırslı olmamıştım bu konuda hayatım boyunca... Hergün spor yapıyorum ve kendime çok iyi bakıyorum. Beni üzse de kendime dikkat etmemi sağladı ve saygımı ve bağımsızlığımı kazanmama neden olucak umarım farketmeyerek.

Haklı olduğun noktalar var, hakettiğimi düşünmüyorum ama kendimi korumam gerektiğini biliyorum. İlk ilişkimdi ve çok hayalperesttim diyelim. O da hep söz verdi değişeceğine dair ve isteklerimi anlamadığını söyledi. Bilerek yapmıyor değil de, kötü aile hayatı yüzünden ilişki nedir bilmiyor diye düşündüm. Zaman içinde değişebileceğini umdum. Şu anda hayatımı yaşamaya çalışıyorum zaten, çok şeyi değiştirdim kendime daha çok bakıyorum. İşime sarılıyorum, hep yapmak istediğim ama onun enerjimi düşürdüğü için yapamadığım şeylerle uğraşıyorum. Yine de ben yalnız ve mutsuzken onun bu kadar kolay mutlu olması sinirimi bozuyor. Durduramıyorum.

İnsan 7sinde neyse 70inde de odur.. İnsanları değiştirmeye çalışmayacaksınız. Öyle herkesin değişeceğini ummayacaksınız.. Abi odun odundur ya.. Sen onu 4 yıl çektiysen demekki senin ona zaafın vardı o da bunu biliyordu ben böyle olsamda o beni kabul eder dedi.. Bir insana çok değer verseniz de ona zaafınız varsa da bunu çok belli etmeyeceksin. Sonra kendilerini bi halt sanıyorlar.

Eğer sen istiyorsan kilo ver güzelleş sadece kendin için o sana öyle dedi diye falan hiç uğraşma.. Ne yapıyorsan kendin için yap..

Son düzenleme:
allah kolaylik versin zor bir durum
allah oyle erkeklerin cezasini versin
civi civiyi soker deyip yoluna devam et
merak etme onunlada mutlu olamayacak
sansliymissin ki gercek yuzunu evlenmeden gostermis
malesef erkek milleti boyle fazla ozverili olunca ters tepiyo
bosuna dememisler
erkek milletine taparsan teper, tepersen tapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…