Intikam almamın vakti geldi

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Sunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/

Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.

1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.

Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..

Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.

Lutfen degmez demeyin.

Kendın oldugunu söyleme kesın sana kendını buluyordum sen oldugunu bılmem ne dıye kötü hıssettırır hatan aılenı işe sokup senı terkeden bırıne dınmek olmuş başta yol ver ve işletmeye devam et sonrada buluşma ayarla sap gıbı kalsın yazdıgındada senı gordum çok tıpsızdın fotolardakı gıbı degıldın gelmedım de ozguvenı yerle bır olsun boşver

Kendın oldugunu söyleme kesın sana kendını buluyordum sen oldugunu bılmem ne dıye kötü hıssettırır hatan aılenı işe sokup senı terkeden bırıne dınmek olmuş başta yol ver ve işletmeye devam et sonrada buluşma ayarla sap gıbı kalsın yazdıgındada senı gordum çok tıpsızdın fotolardakı gıbı degıldın gelmedım de ozguvenı yerle bır olsun boşver
Haklisin ne diyim. Ben ayni yerde biraktigi yerdeyim ve o da orda sandim. Ama karsimda kisiliksiz guvenilmez biri varmis. Ozguvenini degil haysiyetini bile yikmak istiyorum. Ailesine karsi hem de. Bana yaptigi gibi

Usul usul ince ince islemem gerek. Sabirla hem de. O suan fosur fosur gonlu rahat uyurken ben burda sis gozlerimle... bunu hak etmedim. Hic ama hic

Ne gerek var?

Kimse böyle bir şeyi hak etmez, kötü şeyler yaşamışsınız evet ama hiç ders almamış gibi tekrar tekrar dönen de sizsiniz.

Bu isteme olayında defteri kapatmış olsaydınız aklınızda 1,5 senede hayatınızda neler değişirdi. Belki şu an çok mutlu ve sağlıklı bir ilişkiniz olabilirdi.
Şimdi de intikam ateşiyle kendinizi doldurup zamanınızı harcıyorsunuz. Ne gerek var? Vicdanı olan insan zaten bunları yapmazdı. Vicdanı olmayan insana da ne yapsanız boş.
Olan kendi vaktinize, sabrınıza olacak.

Salın gitsin artık kendinize huzurlu olmak için izin verin.

Al intikamını da ailesinin ne suçu vsr.oğlunu utanracaksin diye aileyi niye H arciyorsun.ananın babanın cezalandırılması hiç hoş değil.bence yapmayın yarin sizin de evladiniz olur sinanirsiniz.
Evet gercek ben bunu dusunup yapmaz. Ama artik ben olmiycam. Benim ailemin ne sucu vardi. O kadar hazirlik yapmistik ki. Sonunu aciklayamadim bile. Terkedildim diyemedim. Benim ve ailemin sucu neydi.

Ya tektas da aldirsam soyle iyisinden diye dusunuyorum
Sonra da verme sat ye parasini catir catir :dondurma: Yukarda birkac arkadasin yazdigini begendim. Istemeye gelsinler evde olmayin. Unutmusum deyin. Bunu sevdim cok fena :) Ya da isteme olsun babaniz size donup istiyo musun kizim desin siz de istemiyorum babacim deyin :) tam turk filmi tadinda :KK53: Baska kiz olarak yazistiginizda da yine arkadasin dedigi gibi yapin bulusmaya cagirin sonra tipsizmissin begenmedim deyin :)

Evet gercek ben bunu dusunup yapmaz. Ama artik ben olmiycam. Benim ailemin ne sucu vardi. O kadar hazirlik yapmistik ki. Sonunu aciklayamadim bile. Terkedildim diyemedim. Benim ve ailemin sucu neydi.
Bence intikam sizin gözünüzü kör etmiş .Tamam alın ailenizin öcünü başka bir aileden nasıl olsa ilahi adalet alır sizden tekrsr öcünü.

Sonra da verme sat ye parasini catir catir :dondurma: Yukarda birkac arkadasin yazdigini begendim. Istemeye gelsinler evde olmayin. Unutmusum deyin. Bunu sevdim cok fena :) Ya da isteme olsun babaniz size donup istiyo musun kizim desin siz de istemiyorum babacim deyin :) tam turk filmi tadinda :KK53: Baska kiz olarak yazistiginizda da yine arkadasin dedigi gibi yapin bulusmaya cagirin sonra tipsizmissin begenmedim deyin :)
Ayy hayal ettim de harika ya. En buyuk sıkıntı annem siddetle karsi zaten. Nasil kabul ettiricem. Isbirligi bile yapmak istesem boyle bir seyi asla kabul etmez. Isteme olayinin oldugu duruma cok egledim. Evde olmama ise kesin cozum. Cok daha basit. Hii o arkadasimi bildiginiz cok gzuel bir kiz olarak ayarlamayi dusunuyorum. Her sey yavas yavas olacak

Tanimak istedigini soylettirdim arkadasima. Basta isletildigini dusundu. Sonra sorular sordu. Konusmalar gulucuklu fln oldu. Yani kesip atmadi. Sonra aradi kiz olduguna isletilmedigine emin oldu. Sonra musade isteyip uyudu. Devami gelicek. Beni ise uyudu saniyo guya. Iyi geceler diye aradigimda arkadaslar laklak yapiyo diyip esniyo flndi. Halbuki ayni anda kiza yaziyodu. Ve 1 saat yazistilar

Back
X