Intikam!intikam!intikam!o adam bana geri donecek!:)

merhabalar zayıflaman çok güzel ama bunu kendin için yap bir insanı kaybetme korkusuyla değil. şişmansın diye seni sevmeyecek insan bırak sevmesin.4 yıllık ilişki diyorsun da kusura bakma bu adamın korkuları var seven insan için ara vermek sadece oyalamaktan başka bir şey değildir.

Merhaba canim yukardada yazdim bunu kendim icin yere saglam basabilmek icin istiyorum.ben 4 yildir hep bu kilolardaydim hani sevip sevmemesi buna bagli degildi sevmicek olsa basta sevmezdi ama hani beni kirmadan bu konuda uyardi sagligin icin,cocugumuz icin diye.yas yazmadim diye hani belki cok gec kalinmis gibi bir algi olduda yaslarimizda daha 22 .diger konudada kesinlikle katiliyorum ama birak ara vermeyi kalbini kirmaktan korkar onada soyledim bunu bunalimda oldugunu cok sıkıldigini benm onu surekli evlilik diye bunalttigimi o yuzden bu dusunceden uzaklastigni soyledii ben sadece triplerimle ve baskilarimla kendimden uzaklastirdigim adami geri kazanmak istiyorm cunku birbirimizdende vazgecemiyoruz.yenilenmek istiyorum beni oyle gorurse eminim cok mutlu olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence iyisin canm sen cok rahatliklada verirsin istersen kismanada gerek yok bence bogazdan gunluk biraz spor seni kurtarir

doğru diyorsun.. sporla ve yemeğe dikkat ederek bir dönem kilo verdim ama sporu bırakınca hooopp geri aldım. iş durumu bi yandan okul spora zaman ayıramıyorum aksıyor ister istemez. bu yüzden yeni bir beslenme düzeni oturtmak istiyorum

Merhaba canim yukardada yazdim bunu kendim icin yere saglam basabilmek icin istiyorum.ben 4 yildir hep bu kilolardaydim hani sevip sevmemesi buna bagli degildi sevmicek olsa basta sevmezdi ama hani beni kirmadan bu konuda uyardi sagligin icin,cocugumuz icin diye.yas yazmadim diye hani belki cok gec kalinmis gibi bir algi olduda yaslarimizda daha 22 .diger konudada kesinlikle katiliyorum ama birak ara vermeyi kalbini kirmaktan korkar onada soyledim bunu bunalimda oldugunu cok sıkıldigini benm onu surekli evlilik diye bunalttigimi o yuzden bu dusunceden uzaklastigni soyledii ben sadece triplerimle ve baskilarimla kendimden uzaklastirdigim adami geri kazanmak istiyorm cunku birbirimizdende vazgecemiyoruz.yenilenmek istiyorum beni oyle gorurse eminim cok mutlu olur..

tamam şimdi anladım kusura bakma ben tam anlamamışım motive amaçlı öyle dediğini :) inşallah güzelce verirsin kilolarını :)

tamam şimdi anladım kusura bakma ben tam anlamamışım motive amaçlı öyle dediğini :) inşallah güzelce verirsin kilolarını :)

Ne kusuru arkadasim :) insallah pazartesiden itibaren yazicam hep buraya bir basari oykusu yazarim umarim :)

Slm tatlim
Gunlugun hayirli olsun
Bir ayda belki 10 15 kg vermen zor ama spor yapip bir 7 kilo versen o kadar farkederki sakin ac kalmA sok diuet yapma dengeli beslen yoksa biraknca fazlasiyla alirsin
Bence iyi bir programla 3 ayda cipcitir olucaksin bu arada boyun kacti
Motive edecek bir durumda varmis
Oyle bir zayiflaki asil o seni kaybetmemek icin kapinda fino misali gezsin
Goster ona gununu
Birde bir abla tavsiyesi zor olacak ama fazla dusme ustune bak nasil tersine donecek
Takipteym

Slm tatlim
Gunlugun hayirli olsun
Bir ayda belki 10 15 kg vermen zor ama spor yapip bir 7 kilo versen o kadar farkederki sakin ac kalmA sok diuet yapma dengeli beslen yoksa biraknca fazlasiyla alirsin
Bence iyi bir programla 3 ayda cipcitir olucaksin bu arada boyun kacti
Motive edecek bir durumda varmis
Oyle bir zayiflaki asil o seni kaybetmemek icin kapinda fino misali gezsin
Goster ona gununu
Birde bir abla tavsiyesi zor olacak ama fazla dusme ustune bak nasil tersine donecek
Takipteym

Ablacim hosgeldin oncelikle o konuda evet haklisin biraz arastirdim internetten 90 kiloda oldugum icin 1 ayda 10 kilo aslinda benm icin fazla degil soyle soyluyim duzenli beslenerek ekmegi abur cuburu yagi sekeri keserek 1 haftada 4 kiloyu cok rahat verebiliyorum.spor salonum kaynanacigimin dukkanin hemen arkasinda sıkıyorsa aksatiyim bir gun sporu valla yapisir yakama :) spor destegi olucagi icin verdigim kilolar daha kalici olur sanirim.diger konuya gelincede hic ses seda yok bu 1 aylik surecte konusuruz gene dedi ama en son cuma konustk ondada ben iyi yolculuklar diledim o kadar.mantiginida anlamamistim zaten sanki gun gun kopuyor geldi uc gun benle zaman gecirdi ozlem giderdi adam ortalarda gene yok.ama ona oyle bir ders vericem ki beni gorunce gozlerine inananicak fizik olarakta ruhende bambaska bir hulus geliyorrr :)

Hanimlar sabah bir parca peynir bir grisin bir salatalik birde sutsuz nescafe icim hazimsizligi gidermesi icin oglen bir kase yogurt yiyip spora gittim aksamda 4 yemek kasigi bulgur pilavi 4 yemek kasigi bzelye ve ayran.sporunda ilk gunuydu harika gecti cok enerjiktin kayinvalidecim her ne kadar bana bingil bingilsin desede cok mutlu dondum evime :)

Öncelikle kolay gelsin :D
Bende diyete yeni başladım hatta bugün başlık açtım ayda 10 kilo vermek istiyorum. Birbirimize yardımcı olabiliriz =))

Öncelikle kolay gelsin :D
Bende diyete yeni başladım hatta bugün başlık açtım ayda 10 kilo vermek istiyorum. Birbirimize yardımcı olabiliriz =))

Ve vericezde ben inaniyorum takibe aliyorum hemen canimm :)

Hanimlar bir gunde 700 gram verdim diye hocam kizdi boyle yavas yavas mi gidicej kilolar dedi azmis :))

Back
X