merhabalar zayıflaman çok güzel ama bunu kendin için yap bir insanı kaybetme korkusuyla değil. şişmansın diye seni sevmeyecek insan bırak sevmesin.4 yıllık ilişki diyorsun da kusura bakma bu adamın korkuları var seven insan için ara vermek sadece oyalamaktan başka bir şey değildir.
Merhaba canim yukardada yazdim bunu kendim icin yere saglam basabilmek icin istiyorum.ben 4 yildir hep bu kilolardaydim hani sevip sevmemesi buna bagli degildi sevmicek olsa basta sevmezdi ama hani beni kirmadan bu konuda uyardi sagligin icin,cocugumuz icin diye.yas yazmadim diye hani belki cok gec kalinmis gibi bir algi olduda yaslarimizda daha 22 .diger konudada kesinlikle katiliyorum ama birak ara vermeyi kalbini kirmaktan korkar onada soyledim bunu bunalimda oldugunu cok sıkıldigini benm onu surekli evlilik diye bunalttigimi o yuzden bu dusunceden uzaklastigni soyledii ben sadece triplerimle ve baskilarimla kendimden uzaklastirdigim adami geri kazanmak istiyorm cunku birbirimizdende vazgecemiyoruz.yenilenmek istiyorum beni oyle gorurse eminim cok mutlu olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.