- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk on bölümü izlemedim. onun dışında sor bakalım, hatırlayabilecek miyim? :)Her dizide olduğu gibi bunu da tam takip edemedimBu dizi hakkında da bikaç şey sorsam anlatan çıkar mı acaba
![]()
Bende başlarda izleyip sonradan bıraktım ama finali merak edip izledim :)) Şimdi bu Ali kim ,derinin annesi yaşıyormuş ya ona nolmuş neciymiş,derin emreyi seviyor gibiydi ama sevmiyor muymuş:)Rüzgar yağmurun aslında ferin olduğunu öğrendi mi öğrendiyse onlar neden evlenmedi bi de aslı değişmiş ya o kısmı anlayamadım tam hakanın sevgilisi aslı değildi di mi işte bu kadar![]()
1- Ali ve Derin'i (yani Beren SAAT) Igor eğitmiş.Bende başlarda izleyip sonradan bıraktım ama finali merak edip izledim :)) Şimdi bu Ali kim ,derinin annesi yaşıyormuş ya ona nolmuş neciymiş,derin emreyi seviyor gibiydi ama sevmiyor muymuş:)Rüzgar yağmurun aslında ferin olduğunu öğrendi mi öğrendiyse onlar neden evlenmedi bi de aslı değişmiş ya o kısmı anlayamadım tam hakanın sevgilisi aslı değildi di mi işte bu kadar![]()
1- Ali ve Derin'i (yani Beren SAAT) Igor eğitmiş.
Ali'nin de ablasını kaçırmış girişim falan filan, o da ablasını bulmak için eğitim almış vs.
2- Annesi yaşıyor. Geldi birkaç bölüm diziye. Sonra Derin onu Rusya'ya mı nereye gönderdi. Aslında kadın gitmek istemedi. Fakat Derin kadın uyurken gemiyle vs. gönderdi.
3- Derin, amacına ulaşmak için Emre ile yakınlaştı. Emre saf diye iyi niyetli diye seviyordu. Üzülüyordu ona... Fakat baktı ki o da -maalesef, mecburen- ailesinin yanında. Ona da kin duydu.
4- Rüzgar Yağmur'un Derin olduğunu öğrendi ama neden evlensin ki Rüzgar zaten diğer Yağmur ile evlendi ve çocukları oldu. Artık birbirlerine o tarz duyguları pek kalmadı. Yani ortam o ortam değildi artık. (Rüzgar'da duygu vardı belki biraz.)
5-Aslı'yı önce DİLŞAD ÇELEBİ oynuyordu. İkinci sezonda ZEYNEP ÖZDER oynadı.
6- Hakan, SELEN ile sevgiliymiş galiba ama ben diyorum ya ilk on bölümü falan izlemedim. O kızın olduğu bölümleri izlemedim ben! Sonra da galiba kız öldü. Selen'i Seda Demir canlandırıyordu.
İnşallah sizi aydınlatabilmişimdir. :)
![]()
rica ederim. ne demek?Üşenmeden bu kadar uzun yazdığınız için çoookkk teşekkürler![]()
1- Ali ve Derin'i (yani Beren SAAT) Igor eğitmiş.
Ali'nin de ablasını kaçırmış girişim falan filan, o da ablasını bulmak için eğitim almış vs.
2- Annesi yaşıyor. Geldi birkaç bölüm diziye. Sonra Derin onu Rusya'ya mı nereye gönderdi. Aslında kadın gitmek istemedi. Fakat Derin kadın uyurken gemiyle vs. gönderdi.
3- Derin, amacına ulaşmak için Emre ile yakınlaştı. Emre saf diye iyi niyetli diye seviyordu. Üzülüyordu ona... Fakat baktı ki o da -maalesef, mecburen- ailesinin yanında. Ona da kin duydu.
4- Rüzgar Yağmur'un Derin olduğunu öğrendi ama neden evlensin ki Rüzgar zaten diğer Yağmur ile evlendi ve çocukları oldu. Artık birbirlerine o tarz duyguları pek kalmadı. Yani ortam o ortam değildi artık. (Rüzgar'da duygu vardı belki biraz.)
5-Aslı'yı önce DİLŞAD ÇELEBİ oynuyordu. İkinci sezonda ZEYNEP ÖZDER oynadı.
6- Hakan, SELEN ile sevgiliymiş galiba ama ben diyorum ya ilk on bölümü falan izlemedim. O kızın olduğu bölümleri izlemedim ben! Sonra da galiba kız öldü. Selen'i Seda Demir canlandırıyordu.
İnşallah sizi aydınlatabilmişimdir. :)
![]()