- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 26
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Yaptıklarını yüzüne vurup ayrıl. Hayır gelmezmiş zaten ondan. İntikam nasıl alacaksın onunla aynı seviyeye mi geleceksin, hiç uğraşmaya değmezErkek arkadaşım aile dostlarıyla marmarise tatile gitti 3 gün önce,ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda başka bir kızla el ele tutuşarak uyuyordu onu uyandırıp dışarı çıkardım bu kim senin elini tutuyor dedim daha sonra kız gelip ne oluyor burda bu kim diye sordu ben de asıl sen kimsin elini tutuyorsun dedim.Kız ben sevgilisiyim mayıstan beri çıkıyoruz biz dedi,sevgilime dönüp ne demek sevgilisiyim ya diye sordum, o da evet sevgilim dedi gülerek.Ben de tamamdır size kolay gelsin deyip dönüp gittim,sevgilim peşimden geldi o an gözüm karardı düşüp bayıldım etraf kan olmuştu.Daha sonra uyandım zaten kan ter içinde kalmıştım,rüyanın da etkisindeydim erkek arkadaşıma mesaj attım rüyayı anlattım ama o uyuduğu için görmedi.Benim içime bir şey doğdu instagram şifresi bende vardı zaten bir gireyim dedim,ki ne göreyim dm'lerinde erkek arkadaşlarına yazdığı şeylerArkadaşları nasıl ortam iyi düşüyor mu kızlar yazmış, bu da evet clupteyim düşüyor valla düşürdüm yazmış,snap atmış video atmış ama attıklarını ben göremiyorum.Artık o gecenin devamında sabahında neler oldu hiçbir fikrim yok,düşünüp kafamda kurmak da istemiyorum can sıkıcı.Kısacası her şey ortada ve ben böyle bir rüya görüp sabahında bununla karşılaşmanın şokundayım.Sizce ne yapmalıyım,gece yaptıklarından haberim olduğunu belli edeyim mi yoksa daha beter şeyler yapıp tekmeyi vurayım mı?
Valla ne yapabilirsen sana zarar gelmeyecek şekilde şok sokabildigini o.c naErkek arkadaşım aile dostlarıyla marmarise tatile gitti 3 gün önce,ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda başka bir kızla el ele tutuşarak uyuyordu onu uyandırıp dışarı çıkardım bu kim senin elini tutuyor dedim daha sonra kız gelip ne oluyor burda bu kim diye sordu ben de asıl sen kimsin elini tutuyorsun dedim.Kız ben sevgilisiyim mayıstan beri çıkıyoruz biz dedi,sevgilime dönüp ne demek sevgilisiyim ya diye sordum, o da evet sevgilim dedi gülerek.Ben de tamamdır size kolay gelsin deyip dönüp gittim,sevgilim peşimden geldi o an gözüm karardı düşüp bayıldım etraf kan olmuştu.Daha sonra uyandım zaten kan ter içinde kalmıştım,rüyanın da etkisindeydim erkek arkadaşıma mesaj attım rüyayı anlattım ama o uyuduğu için görmedi.Benim içime bir şey doğdu instagram şifresi bende vardı zaten bir gireyim dedim,ki ne göreyim dm'lerinde erkek arkadaşlarına yazdığı şeylerArkadaşları nasıl ortam iyi düşüyor mu kızlar yazmış, bu da evet clupteyim düşüyor valla düşürdüm yazmış,snap atmış video atmış ama attıklarını ben göremiyorum.Artık o gecenin devamında sabahında neler oldu hiçbir fikrim yok,düşünüp kafamda kurmak da istemiyorum can sıkıcı.Kısacası her şey ortada ve ben böyle bir rüya görüp sabahında bununla karşılaşmanın şokundayım.Sizce ne yapmalıyım,gece yaptıklarından haberim olduğunu belli edeyim mi yoksa daha beter şeyler yapıp tekmeyi vurayım mı?
Yapabilirsen birşeyler yap o.c naErkek arkadaşım aile dostlarıyla marmarise tatile gitti 3 gün önce,ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda başka bir kızla el ele tutuşarak uyuyordu onu uyandırıp dışarı çıkardım bu kim senin elini tutuyor dedim daha sonra kız gelip ne oluyor burda bu kim diye sordu ben de asıl sen kimsin elini tutuyorsun dedim.Kız ben sevgilisiyim mayıstan beri çıkıyoruz biz dedi,sevgilime dönüp ne demek sevgilisiyim ya diye sordum, o da evet sevgilim dedi gülerek.Ben de tamamdır size kolay gelsin deyip dönüp gittim,sevgilim peşimden geldi o an gözüm karardı düşüp bayıldım etraf kan olmuştu.Daha sonra uyandım zaten kan ter içinde kalmıştım,rüyanın da etkisindeydim erkek arkadaşıma mesaj attım rüyayı anlattım ama o uyuduğu için görmedi.Benim içime bir şey doğdu instagram şifresi bende vardı zaten bir gireyim dedim,ki ne göreyim dm'lerinde erkek arkadaşlarına yazdığı şeylerArkadaşları nasıl ortam iyi düşüyor mu kızlar yazmış, bu da evet clupteyim düşüyor valla düşürdüm yazmış,snap atmış video atmış ama attıklarını ben göremiyorum.Artık o gecenin devamında sabahında neler oldu hiçbir fikrim yok,düşünüp kafamda kurmak da istemiyorum can sıkıcı.Kısacası her şey ortada ve ben böyle bir rüya görüp sabahında bununla karşılaşmanın şokundayım.Sizce ne yapmalıyım,gece yaptıklarından haberim olduğunu belli edeyim mi yoksa daha beter şeyler yapıp tekmeyi vurayım mı?
Yahu herkeste vicdan utanma falan mı var saniyosunuz yok kiiiiiBi şey demeden ayrılırsan rüya yüzünden ayrıldın sanır.. rüyadan sonra dm'lerine baktım, düşürdüğün her kız için ayrı ayrı tebrik ederim de ayrıl.. fazla bi şey yazma, sana güvenmiştim inanmıştım bunu bana nasıl yaparsın vs gibi acındırıcı şeyler yazma.. güçlü ol, gururlu ol, bir daha asla muhatap olma, en güzel intikamı almış olursun zaten..
Yahu herkeste vicdan utanma falan mı var saniyosunuz yok kiiiii
İmkanı varsa birşeyler yapsın diyorum arabasını falan cizsin pislik olsun hahaha hep gurur abidesi olalım amanYoo sanmıyorum, nerden çıkardın kiiii
İmkanı varsa birşeyler yapsın diyorum arabasını falan cizsin pislik olsun hahaha hep gurur abidesi olalım aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?