kızlar öncelikle hepinize merhabalar şimdiden yapcağınız yorumlar için çok çok teşekkür ederim =)
14 aylık bir ilişkim var. ben sevgilimle tanıştığımda sigara kullanıyordum ancak daha sonra bırakmamı istedi en nefret ettiği şeydi bende bıraktım evet ama 20 gün önce ilkkez nefsime hakim olamadım ve okulda sigara içtim arkadaşımdan alıp tam o sırada arkamdaymış meğer kavga kıyamet anlayacagınız. ben her kavgada ayrılık derken o bana hep sadece sigara içersen ayrılırım demişti. ve gerçektende öyle yaptı tam 20 gün peşinden koştum kovdu beni neler yaptı neler. ayaklarına kapandım sprizler (gerçekten düşünülmüş) yaptım ama yok nuh dedi peygamber demedi artık senı sevmıyorum bıle dedı en son sinirlendim bida ugrasmayacagım sanki aldattım dedim kazandın artık ben yokum hayırlı olsun dedim gittim numarasınıda engelledim ozaman panik oldu işte anneme mesaj atmış engeli kaldırsın diye bende kaldırdım gel bı konusalım dedı gıttım sarıldık barıstık güya ama şimdi bambaşka biri oldu bilerek yaptıgını bılıyorum benden intikam almaya calısıyor sürekli bagrıyor bana işte nırmalde mülayım olan adam işte istersem gezerim tozarım sen artık karısamazsın o guvenı aldın benden soz hakkın yok dıyo. nebılım sensız yasayamam sonumuz belli diyen adam işte artık yasarım sensız cektıgım acılardan daha berı ne olurkı dıyor ama tabı sen akıllanırsan bıdaha yalan demezsen ınanırsam sana bende eskı resul olurum belkı dıyor. tabı ben duygusalım hemen aglıyorum ve ben agladıkca o guclenıyor daha cok bana bır akıl verın nasıl davrancam ben aşkım canım hıc yok zaten eskı ılıskımızı cok ozledım
çok haklısın. Kızlar dün gece konuştuk biraz işte zamana bıraktım ben dedi. Sevgin dedim peki ? Sevgim seni sigara içerken yaşadığım hayal kırıklıyla azaldı . Ve sen onun için bişey yapmadım buda beni tanımadıgın için oldugunu düşünüyorum dedi ne yapmam lazım anlamıyorum
üzülme canım ama o sogumaya baslamıs senden..sen onu salla ve titret kaybetceğini anlasın seni kendine gelsin ..kaybetme korkuysla ilişki tazelenir güclenirmiş...sen ona bu korkuyu yasat sen kendine bile itiraf edemesende aslnda suan sende ona karsı bu hissi tasıyorsun.ondan üzerine düsmüssün olayları tersine cevir..eee yeter be de sigarayı bırakırm ben tek hatam keske bu olsa herkes neler neler yapo ckemiceksen bye de zor biliyorum ama yap buna benzer bisey kendşine gelsin...gelmezse de zaten bu sekilde devam etmen imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?