İntralipid serum kullananlar

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
merhaba,
Tüp bebek tedavisinde intralipid serum kullanıp hamile kalan arkadaşlar gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kullandınız ve ne sıklıkla?
İntralipid ile ilgili tüm konu başlıklarını okudum ama kimse kullanım şekli ve süresinden bahsetmemiş bu sebeple merak edenler için de bir veri olması taraftarıyım.
Ben gebeliğin 12 haftasına kadar devam edeceğim haftada 1 serum alıyorum.

Canım ben bu hafta cd 56 testi yaptırdım sonuç 17 çıktı. Temmuzda transferim var kullanmaya başlayacağım fakat ürünü bulamadim sen nerden temin ediyorsun.recetesiz alınabiliyor mu

Eczeneden temin edebilirsin smoflipid benim kullandığım serum.reçetesiz alabiliyorum ama tüp bebek merkezinde bir reçete verildi bana haftalık kullanacağım ve kullanım şekli yazan bir reçete.sürekli onunla gidiyorum hastaneye taktırmaya serumu.merkezde 320 tl taktırdığım serum eczanede 25 tl tutarı.hstaneyede her hafta serum taktırma bedeli 90 tl ödüyorum özel odaya alıyorlar çünkü serum yakşaşık 5 saati buluyor.

Eczeneden temin edebilirsin smoflipid benim kullandığım serum.reçetesiz alabiliyorum ama tüp bebek merkezinde bir reçete verildi bana haftalık kullanacağım ve kullanım şekli yazan bir reçete.sürekli onunla gidiyorum hastaneye taktırmaya serumu.merkezde 320 tl taktırdığım serum eczanede 25 tl tutarı.hstaneyede her hafta serum taktırma bedeli 90 tl ödüyorum özel odaya alıyorlar çünkü serum yakşaşık 5 saati buluyor.
Canım eczane ismi ve hangi ilden aldığını soyler misin ..bulundugum şehirde bulamadim ben

Kizlar acil yardim!! Simdi bende dondurulmus embriyo yapcam bu serumu nerden alabilirim nezaman kullancam ve nekadar suruyor illa bu markami olcak baska markalar varmi onerebileceginiz

Canım ben bu hafta cd 56 testi yaptırdım sonuç 17 çıktı. Temmuzda transferim var kullanmaya başlayacağım fakat ürünü bulamadim sen nerden temin ediyorsun.recetesiz alınabiliyor mu
Bu testi devlet hastanesinde mi yaptirdiniz? Hangi bolumde?

Kizlar acil yardim!! Simdi bende dondurulmus embriyo yapcam bu serumu nerden alabilirim nezaman kullancam ve nekadar suruyor illa bu markami olcak baska markalar varmi onerebileceginiz
Merhaba umarım serumu bulmussunuzdur ve hamile kalmışsınızdır benimde cd56 testim yüksek çıkınca doktorum bana da serum önerdi. Turkiyede intralipid orijinal serum yok yurtdışından alabilirsin dedi. Ben de öyle yaptım elimde çokça var. Serum siz de ise yaradı mı acaba.eger hala ihtiyacınız varsa serum için özelden bana ulasabilirsiniz

Canım eczane ismi ve hangi ilden aldığını soyler misin ..bulundugum şehirde bulamadim ben
Merhaba serumu bulabildinizmi ise yaradı mı acaba.benimde yüksek çıktı testim 38. Elimde çokça yurtdisindan getirttigim intralipid serum var.umarim işe yararda şu serumları kullanabilirim.insallah siz de hamile kalıp çoktan doğurmussunuzdur 😊

Back
X