Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 3.020 Emoji Skoru 1.559 Puanlar 83 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Coksukurbugunume #1 Merhaba İzmir’de İNTRALİPİD SERUM bulabildiğiniz bir yer var mı? Bana lazım ancak hiç bir yerden temin edemiyorum.
Merhaba İzmir’de İNTRALİPİD SERUM bulabildiğiniz bir yer var mı? Bana lazım ancak hiç bir yerden temin edemiyorum.
Y yokkk Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2009 Mesajlar 172 Emoji Skoru 105 Puanlar 628 Yer Ankara 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Coksukurbugunume #2 Ecza depolarına sordurtun derim, bizim aldığımız eczane izmirdeki depolardan birinden bulmuştu ama hangisi inanın bilmiyorum, her yerde bulunmuyor malesef, depolara sormakta fayda var
Ecza depolarına sordurtun derim, bizim aldığımız eczane izmirdeki depolardan birinden bulmuştu ama hangisi inanın bilmiyorum, her yerde bulunmuyor malesef, depolara sormakta fayda var
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 14.096 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 43.151 Puanlar 598 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Coksukurbugunume #3 Alsancak Yeni Egemen eczanesine bi sorun. Biz oradan temin ediyoruz sıkıntı yaşamadık hiç.