canım bende pko hastasıyım yaklasık 4-5 senedır bendede ınsulın dırencı oldu ve 1 senedır seker ılacı kullanıyorum bu ılac kesınlıkle adet dongusunu duzeltıyor(benım su anda 28-30 gune bı adet oluyorum) kılo vermeyede yardımcı oluyor benım seker 150-160 cıkıyordu aclık zaten anne tarafının hepsınde var..gecen ay kendılıgnden hamıle kaldım kı esımden dolayı drlar asılamaya bıle vakıt kaybı dıyorlardı ama ıste Rabbım nasıp ettı sonuc dusuk oldu cunku sperm durumundan dolayı saglıksız dollenme olmus galıba ıste boyle sekerın bence cok yuksek degıl dedım ya benım 150-160 cıkıyordu aclık, toklukta 250nın ustune cıktıgı oluyordu ılk zamanlar gunde 3 kere kullanıyordum ama fazla gelmeye baslayınca dr 2ye dusurdu 1000lık glucofene. o da fazla gelınce 850lıge dustu yanı cok sukur seker artık dusmeye baslıyor dr dıyor ılerde belkı ılacı tumden bırakabılırız dıye ınsallah dıyorum cunku 28 yasında bu hastalık basladı cok zor kabullendım ama sımdı bu durumla yasamaya alıstım serbetlı tatlı hıc yemıyorum pırınc pılavı yemıyorum. sutlu tatlı ve cıkolata yıyorum hergun degıl tabı. hangı yıyecegın yukseltıp yukselmedıgını olcme aletıyle ogrendım ona gore hareket edıyorum benımde kılo problemım var malesef bu hastalıgı ogrendıgımde 60 kıloydum su anda 80 oldum bu vermıs halım seker ılacıyla 6-7 kılo verdım