Ip adresi ogrenme şansı. ..

narin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
119
16
98
Merhaba arkadaslar , benim kotu ve kisa bir evliliğim oldu... kisacasi derdime gelecem. Beni sevmeyen bir bayan bemle ugrasiyor ama bilmiyorum kim.... sosyal bende hesabinda bana igrenc igrenc sozler soyluyor. Yeni hesap acip silip tekrar acip siliyor.. moralim cok bozuluyor. Polise gidemiyorum. Programlar vs ariyorum . Yada bu isi gercekden bilen varmi ?

Merhaba arkadaslar , benim kotu ve kisa bir evliliğim oldu... kisacasi derdime gelecem. Beni sevmeyen bir bayan bemle ugrasiyor ama bilmiyorum kim.... sosyal bende hesabinda bana igrenc igrenc sozler soyluyor. Yeni hesap acip silip tekrar acip siliyor.. moralim cok bozuluyor. Polise gidemiyorum. Programlar vs ariyorum . Yada bu isi gercekden bilen varmi ?
ıp numarasını bulup ne yapacaksın sen mi vereceksin cezasını

git savcılığa suç duyurusunda bulun

Siz bulamazsınız. Bilişim suclarina şikayet etmeniz gerek.

IPsini bulup ne yapabilirsinki eşim yazılımcı o diyodu IP değiştirmek kolaydır diye 1 bilgisayardan farklı ıp lerde işlem yapabilirmişiz ıp den isim soyisimden bulamazsın

Ailemin duymasini istemiyorum. Ip adresi değiştirmiyor . Ins... ile baslayan sosyal medyadan hesap acip silip yeniden aciyor. Dusmanimi bilmek istiyorum. Aklimda bi kac kisi var ama. Iyice emin olmak istiyorum

Ailemin duymasini istemiyorum. Ip adresi değiştirmiyor . Ins... ile baslayan sosyal medyadan hesap acip silip yeniden aciyor. Dusmanimi bilmek istiyorum. Aklimda bi kac kisi var ama. Iyice emin olmak istiyorum
Instagram dolayısı ile facebook ile iletişime geç eğer aynı IP ise onlar IP'yi blockluyorlar. Bilişim dedektifleri var, paran varsa onlara başvur..
Bilişim suçlarına şikayet et adres olarak evini gösterme yani, iş adresi vs. ver.

Back
X