Ip Adresi !

Ciingene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
117
0
26
İstanbul
Arkadaslar Ask.fm'i bilenleriniz vardır veya bilmeyenleriniz . Benm ask.fm hesabım tahminlerimce ve gözlemlerimce çok yakın bi arkadaşım tarafından çalındı . Bu arkadaşım kavgalı olduğu bi arkadaşa benim hesabımdan olur olmadık şeyler söylemiş. Şimdi suç benim üstüme kaldı. Bende bugn polise gideceğimi söyledim , söylediğim gün o hesabım devre dışı bırakılmış. Polise gitsem bşey yapabilirlermi ortada hesap falan kalmadı kapanmış :/

Son düzenleme:
Arkadaslar Ask.fm'i bilenleriniz vardır veya bilmeyenleriniz . Benm ask.fm hesabım tahminlerimce ve gözlemlerimce çok yakın bi arkadaşım tarafından çalındı . Bu arkadaşım kavgalı olduğu bi arkadaşa benim hesabımdan olur olmadık şeyler söylemiş. Şimdi suç benim üstüme kaldı. Bende bugn polise gideceğimi söyledim , söylediğim gün o hesabım devre dışı bırakılmış. Polise gitmsem bşey yapabilirlermi ortada hesap falan kalmadı kapanmış :/

Polise değil de savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun. Bilişim suçları kapsamına giriyor.

Arkadaslar Ask.fm'i bilenleriniz vardır veya bilmeyenleriniz . Benm ask.fm hesabım tahminlerimce ve gözlemlerimce çok yakın bi arkadaşım tarafından çalındı . Bu arkadaşım kavgalı olduğu bi arkadaşa benim hesabımdan olur olmadık şeyler söylemiş. Şimdi suç benim üstüme kaldı. Bende bugn polise gideceğimi söyledim , söylediğim gün o hesabım devre dışı bırakılmış. Polise gitsem bşey yapabilirlermi ortada hesap falan kalmadı kapanmış :/

hiç farketme gidebilirsin her türlü çıkar ortaya kapansada.

mutlaka çıkar ortaya hesap kapansada onlar sitelerin alt yapısında kayıtlı.internette yazdığımız yaptığımız hiç bir şey kaybolmaz.

arkadaşım diyorki hani sadece tehtit tacizz vb. gibi ciddi olaylara bakarlar çünkü karşı tarafa edilen hakaret sadece "mal" ama konu ciddi boyutlara geldi .

cnmm sende kapanmış..... girdiğin yerde muhakkak geçmişi duruyordu ki kanuna göre saklama zorunluluğu var.....

Back
X