D denizyildizi36 Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 59 Emoji Skoru 20 Puanlar 8 Yaş 40 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi denizyildizi36 #1 Yaptıran var mı hiç? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı? Askı izleri ne zaman kayboldu? Kalıcılığı ne kadar?
Yaptıran var mı hiç? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı? Askı izleri ne zaman kayboldu? Kalıcılığı ne kadar?
D denizyildizi36 Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 59 Emoji Skoru 20 Puanlar 8 Yaş 40 15 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi denizyildizi36 #2 Güncell :))
N Nurselx Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 10 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 51 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi denizyildizi36 #3 denizyildizi36 .!.: Yaptıran var mı hiç? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı? Askı izleri ne zaman kayboldu? Kalıcılığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ip askıyı tavsiye etmiyorum daha dört ay oluyor yaptirali eskisinden beter oldu şu an dolgu ole başka yerde düzeltmeye çalışıyorum ama zor
denizyildizi36 .!.: Yaptıran var mı hiç? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı? Askı izleri ne zaman kayboldu? Kalıcılığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ip askıyı tavsiye etmiyorum daha dört ay oluyor yaptirali eskisinden beter oldu şu an dolgu ole başka yerde düzeltmeye çalışıyorum ama zor