Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim saçlarım boyalı ve dalgalı o yüzden belki düz saçlılar gibi pırıl pırıl pürüzsüz olması zor ama saçtaki elektrikli kabarık görüntünün çözümü nedir?
ben yorumunuzu yeni fark ettim teşekkür ederim inceleyeyim o tarz ürünleri de
daha bugün aldım bir şeyler aslında ama keratin, kolajen, biotin içerikli ürünler
Rica ederim. Ben İsananın maskesini aldım bu ara onu kullanıyorum. Sevdim. Benim saçlarım da hafif dalgalı. Ben saçıma hiç işlem yapmadan sadece kurutup kullanabiliyorum. Maske de sakinleştirdi.
Rica ederim. Ben İsananın maskesini aldım bu ara onu kullanıyorum. Sevdim. Benim saçlarım da hafif dalgalı. Ben saçıma hiç işlem yapmadan sadece kurutup kullanabiliyorum. Maske de sakinleştirdi.
sanırım önce saçımı güçlendirmeye bakacağım, bu ara çok döküldü ve cansızlaştı. dalgaları da kendine getirir diye düşünüyorum güzel beslersem
çok teşekkürler