canım ben kullanmadım ama amcamın oğlu bu yaz evlendi yemek odası ve koltuk takımını ipekten aldılar kayseri de üretiliyor diye biliyorum istikbal ve bellona gibi ama onlara göre fiyatları daha uygun onlardan bi sıkıntı dymadım kaldıki geçen yıl annem istikbalden ekol oturuma gurubu aldı annemden görüp başka bir renginden teyzem de aynı günün ertesi aldı anneminkinde doğru düzgün oturulmuyo bile yarı yılı yurt dışında geçiriyorlar oturma yerlerinin kumaşları sanki dökülmüş gibi oldu ama teyzeminki allahın günü hemde hiç özensiz çoluk çocuk kullanıyo siliniyo hiçbişeycik olmuyo velhasıl bu işler şans işi bak içine siniyosa al derim ben gidipte sırf onlar reklama bi ton para döküyo diye biz de onlara daha doğrusu onların isimlerine bi dünya para vermek zorunda değiliz bence ..ben mesela 2-3 aydır ankastre araştırıyorum isimli markalar bi dünya para inan vidalarına kadar aynı ama 3 katı para ben mekappadan aldım 3 lü set 1000 liraya türkiye üretiliyo dün geldi valla 3000 likler kadar güzel daha takılmadı ama görüntüleri bile çok güzel ...başını ağrıttım ama benden bu kadar ...