İpekyol mağdurlarına ve müşterilerine sesleniyorum

capoerista

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
1
0
36
Ankara
Bir daha İpekyol mu, asla! Ankara Tunalı Hilmi İpekyol'dan aldığım streç pantolon eve gelip ikinci kere denediğimde kendini saldı ve çok kötü durdu üstümde, sanki selülitlerim varmış gibi ki hiç yoktur! her tarafı çizgi çizgi oldu. Şehir dışına çıkmam gerektiği için ancak bir hafta sonra mağazasına götürüp değişim ya da iade talep ettiğimde siz bunu giymişsiniz o yüzden geri alamayız dediler! Sadece iki kere giydim, biri mağaza kabininizde biri de evde annemlere göstermek için desem de fayda etmedi, zeytinyağı gibi üste çıktılar. Aksi gibi faturayı kaybettim! Yine de henüz bir hafta oldu, ve onların da kayıtlarında var! Benim hatam olmayan bir durumdan ötürü (benim hatam olsa üstüne para vereyim!) hiç kullanmadığım ve kullanamayacağım bir ürünle kala kaldım. Bir daha asla İpekyol'dan alış veriş yapmam, kimseye de tavsiye etmiyorum. Arkadaşlarıma konuyu açtığımda hepsi İpekyol hakkında benzer hikayeler anlattılar. İnterneti yokladığımda İpekyol şikayetlerinden geçilmiyor! Müşteri sadakati sıfır, memnuniyet sıfır ve duyarsızlık hat safhada. İpekyol sahiplerine sesleniyorum, markanıza sahip çıkınız. Tüketicilere sesleniyorum, benim gibi siz de ambalaja kanıp kalitesiz ürünler almayınız! Paranızla rezil olmayınız...

faturanı kaybetmeseydin çatır çatır alırdın paranı...

geçmiş olsun..aklımızda bulunsun bizimde.

Merhaba bugün bende ipekyol mağdurlarına karıştım:26: Bir daha asla alışveriş yapmayacağıma eminim!!!
Üzerindeki zincirlerin pas lekesi yaptığı bluzumu mağazaya götürdüğümde hemen teşhis yapıp kullanıcı hatası olduğunu anladı görevli bayan. Ayrıca ipekyol alanlar unutmasın ürünlerin içerisindeki insanı kaşındıran 10 cm uzunluğundaki etiketleri de asla kesmeyin. Çünkü ben kesmişim bu yüzden ürünü incelemeye de gönderemediler. Neyse buraya kadar herşey ürünle ilgili ben de ne yapalım falan diyordum ki görevli olmadık laflar ederek beni ve kardeşimi sinir krizine soktu. Bir çalışanın bu kadar seviyesiz ve kendine güvenir olması hayret verici. Sanki orası kadının satış yaptığı mağaza değil de özel mülküne girmişiz gibi davrandı. Zaten çalışanları da diyor " beğenmediyseniz o zaman gidin başka yerden alışveriş yapın" " istediğiniz yere şikayet edin" Bundan sonra ben de aynen dedikleri gibi yapıp başka mağazadan alırım, sanki para karşılığı değil de amme hizmeti yapmışlar bana.

madem konu açılmış bende ipekyoldan nişanlığımı aldım. bursadaki kent meydanındaki mağazada provası yapıldı, daralacak yerler belirlendi hatta üst kısmını neredeyse tekrar dikeceklerdi.
tam elbiseyi çıkarıyorum bir de ne görelim etek kısmında sökükler var. neyse aynı bedeni başka mağazadan istedik,tabi ücretini de ödedik.,elbise geldi. fakat elbiseyi (çalıştığım için) bu kez istanbul palladyum mağazasına istedim çnkü haftaiçi bursaya gidemeyecektim.
elbise geldi,önce daraltma indirimli ürünlerde yapılmaz demez mi?
ürün sezon ürünü, gittim mağazadakine baktım hala etiket fiyartı, indirim yok üstünde, benim aldığım etiket fiyatı duruyor.(ben bir banka tek çekime indirim yapıyormuş o şekilde aldım. %10 indirim geldi). neyse bursada indirim gözetmeksizin terziye gönderiyorlardı diye biraz çıkıştım.
sonunda ikna oldu prova yapılıyor, ama bir türlü üstüme oturtamıyor, sanki kendisi dikecek,oradan daraltılmaz, şuradan alınmaz,buradan daralırsa şöyle olur. e bursada şu şekilde yapılmıştı diyorum. yok olmaz diyor. Allah ım tam bir işkence. parası verilmemiş olsaydı, kesinlikle almazdım.

elbise terziden geldi. tabi istediğim gibi daraltma yapılmadı. pot durdu. nişanıma bir hafta kaldığı için almak zorunda kaldım. koca nişanlığı o kadar övensiz bir poşete koydu ki aklım almadı.
elbise kılıfları vs hiçbirşey yok, beyaz sonuçta.o kadar para veriyoruz on liralık bir kılıf olmalıydı.şeffaf bir poşete koyup ipekyol poşetine koydu.
ayrıca nişan sonunda güya asla dökülmez denen boncuklar dökülmeye başladı.

kesinlikle insanlar parasıyla rezil oluyor
bir daha da asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…