madem konu açılmış bende ipekyoldan nişanlığımı aldım. bursadaki kent meydanındaki mağazada provası yapıldı, daralacak yerler belirlendi hatta üst kısmını neredeyse tekrar dikeceklerdi.
tam elbiseyi çıkarıyorum bir de ne görelim etek kısmında sökükler var. neyse aynı bedeni başka mağazadan istedik,tabi ücretini de ödedik.,elbise geldi. fakat elbiseyi (çalıştığım için) bu kez istanbul palladyum mağazasına istedim çnkü haftaiçi bursaya gidemeyecektim.
elbise geldi,önce daraltma indirimli ürünlerde yapılmaz demez mi?
ürün sezon ürünü, gittim mağazadakine baktım hala etiket fiyartı, indirim yok üstünde, benim aldığım etiket fiyatı duruyor.(ben bir banka tek çekime indirim yapıyormuş o şekilde aldım. %10 indirim geldi). neyse bursada indirim gözetmeksizin terziye gönderiyorlardı diye biraz çıkıştım.
sonunda ikna oldu prova yapılıyor, ama bir türlü üstüme oturtamıyor, sanki kendisi dikecek,oradan daraltılmaz, şuradan alınmaz,buradan daralırsa şöyle olur. e bursada şu şekilde yapılmıştı diyorum. yok olmaz diyor. Allah ım tam bir işkence. parası verilmemiş olsaydı, kesinlikle almazdım.
elbise terziden geldi. tabi istediğim gibi daraltma yapılmadı. pot durdu. nişanıma bir hafta kaldığı için almak zorunda kaldım. koca nişanlığı o kadar övensiz bir poşete koydu ki aklım almadı.
elbise kılıfları vs hiçbirşey yok, beyaz sonuçta.o kadar para veriyoruz on liralık bir kılıf olmalıydı.şeffaf bir poşete koyup ipekyol poşetine koydu.
ayrıca nişan sonunda güya asla dökülmez denen boncuklar dökülmeye başladı.
kesinlikle insanlar parasıyla rezil oluyor
bir daha da asla