- Konu Sahibi capoerista
Bir daha İpekyol mu, asla! Ankara Tunalı Hilmi İpekyol'dan aldığım streç pantolon eve gelip ikinci kere denediğimde kendini saldı ve çok kötü durdu üstümde, sanki selülitlerim varmış gibi ki hiç yoktur! her tarafı çizgi çizgi oldu. Şehir dışına çıkmam gerektiği için ancak bir hafta sonra mağazasına götürüp değişim ya da iade talep ettiğimde siz bunu giymişsiniz o yüzden geri alamayız dediler! Sadece iki kere giydim, biri mağaza kabininizde biri de evde annemlere göstermek için desem de fayda etmedi, zeytinyağı gibi üste çıktılar. Aksi gibi faturayı kaybettim! Yine de henüz bir hafta oldu, ve onların da kayıtlarında var! Benim hatam olmayan bir durumdan ötürü (benim hatam olsa üstüne para vereyim!) hiç kullanmadığım ve kullanamayacağım bir ürünle kala kaldım. Bir daha asla İpekyol'dan alış veriş yapmam, kimseye de tavsiye etmiyorum. Arkadaşlarıma konuyu açtığımda hepsi İpekyol hakkında benzer hikayeler anlattılar. İnterneti yokladığımda İpekyol şikayetlerinden geçilmiyor! Müşteri sadakati sıfır, memnuniyet sıfır ve duyarsızlık hat safhada. İpekyol sahiplerine sesleniyorum, markanıza sahip çıkınız. Tüketicilere sesleniyorum, benim gibi siz de ambalaja kanıp kalitesiz ürünler almayınız! Paranızla rezil olmayınız...