iphone 4 veya 4s kullanan varmı

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
ben iphone 4s almayı düşünüyorum fiyatı baya yüksek kullanan ve memnun olan varmı fikir verirmisiniz

iphone 4ü kesinlikle tavsiye ederim. Bir zaman sonra bilgisayara ihtiyaç bile duymamaya başlıyorsunuz..

ben de 1 seneyi geçti Iphone4 kullanıyorum, gayet memnunum, hiç bir şikayetim yok valla :)

Hanımlar ben iphone 4 kullanıyorum uzun zamandır..Fakat bir sorunum da var..Appstore'da free uygulamayı eskiden rahatlıkla indirebilirken, 1 aydır ücret istiyor..Sizde de böyle bir sorun var mı acaba ?? O kadar sordum araştırdım fakat hiç cevap alamadım..

Hanımlar ben iphone 4 kullanıyorum uzun zamandır..Fakat bir sorunum da var..Appstore'da free uygulamayı eskiden rahatlıkla indirebilirken, 1 aydır ücret istiyor..Sizde de böyle bir sorun var mı acaba ?? O kadar sordum araştırdım fakat hiç cevap alamadım..

canım merhaba,
daha dün free bir uygulama indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım,çok şaşırdım doğrusu okuyunca neden kaynaklanır aklıma da gelmiyor:S hay allah ,arkadaşlarımın çoğu iphone kullanır onlara da sorayım bakalım:S

kesinlikle tavsiye ederim 4s yeni çıktı kullanmadım ama 8 aydır iphone4 kullanıyorum ve çok memnunum özelliklede internet kullanımı çok rahat...

bende bugun iphone 4s siparis ettim tanidiklarim kullaniyo ve kesinlikle tavsiye ediyorlar bence almalisin fiyatida uygun geliyorsa:34: bi kac gunede benim iphonem gelicekkkk:16::16::16:

canım merhaba,
daha dün free bir uygulama indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım,çok şaşırdım doğrusu okuyunca neden kaynaklanır aklıma da gelmiyor:S hay allah ,arkadaşlarımın çoğu iphone kullanır onlara da sorayım bakalım:S

Canım bilmiyorum valla..Bir arkadasımda daha aynısı olmuş..kafam karıstı..cok can sıkıcı ..bir de twitter güncellenmiyor 2 gün oncede kaldı....offf bilmiyorum ne oldu :(

ben iphone4 de kullandım blackberry de eski erkek arkadaşmn iphone 3tü iphonu hiçbi telefona değişmem. bi de yurtdışında tanıdığın varsa ordan getirtebilirsen ucuza tadından yenmez yani

Canım bilmiyorum valla..Bir arkadasımda daha aynısı olmuş..kafam karıstı..cok can sıkıcı ..bir de twitter güncellenmiyor 2 gün oncede kaldı....offf bilmiyorum ne oldu :(

canım benim çok sevindim sorununu halletmene,msj sınırı olduğundan özelden cevaplayamadım kusura bakma,dilerim başka sorun yaşamazsın canım benim;)

arkadaşlar avea nın kampanyasından iphone 4 alan oldumu lütfen acil bir şey sormam gerekli

Appstore dan kadınlar kulubünü yukleyen var mı? Şimdi yükledim fotograf paylaştım fakat görünmüyor bilen biri cevap verebilir mı?

Iphone 4s alacaktım ancak saolsun Garanti bankası ağustos ayında otomatik ödememi geciktirdiği için Nisan'a kadar beklemek zorundayım, 8 ay hiç gecikmesiz ödemelerinizi yapmış olmanız gerekiyor, yoksa belli bir miktar kredi kartından bloke edip her ay oradan da para çekiyorlar :((

Kullanan arkadaşlarım çok memnunlar ve tavsiye ediyorlar, iphone 4ü de 4s'i de. Ben de Nisan'a kadar beklemeye devam...

Back
X