Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biss içeriği buraya yapıştur tek link verme tatlım daha güzel bakarız
Iphone a nasıl bir ihtiyaç duyuyorsunuz çok merak ettim. : DBen de kuyruk var diye gitmedim.Her yıl çıkarılması tüketim çılgınlığı elbette,ama kaç yıldır kullanıyorum sorunsuz bi telefon.Hava için alanlar var elbette,ama ben ihtiyaçtan alacağım.![]()
öyle deme jooker ya güzel telefonIphone a nasıl bir ihtiyaç duyuyorsunuz çok merak ettim. : D
Bence de. Ama ihtiyaç demek komik geliyor. Kılıf uydurmak gibi. :d mesela bende 5s var. 6 yı almak için nasıl bi ihtiyacım olabilir?öyle deme jooker ya güzel telefon![]()
ben de valla.neyseki diğeri bozuldu bahanem olduBence de. Ama ihtiyaç demek komik geliyor. Kılıf uydurmak gibi. :d mesela bende 5s var. 6 yı almak için nasıl bi ihtiyacım olabilir?Kılıf düşünüyorum ben de. : p
Senin bahane sağlammış. Hadi yine iyisin.ben de valla.neyseki diğeri bozuldu bahanem oldu![]()
tablet'deb giriyorum kopyala yapıstır yapamıyorum tatlım:)biss içeriği buraya yapıştur tek link verme tatlım daha güzel bakarız![]()
O çok pahalı bu çok pahalı devlet bizi sömürüyor derler ama kaç bin liralık telefon kuyruğunda kaç yüz insan var. Kimse param yok demesin.