iPhone 6 plus nasıl sessize alınır aldatılorum galiba

Asi yildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
88
23
3
31
Herkese merhaba dün konu açmıştım siddet ile ilgili.Simdi benim durumum çok kötü ki kksme bana inanmıyor.Hislerime gore aldatılıyorum.Simdi uyuyor.ama telefonu sessize alıp şifre almam gerekiui.Kesinlikke bugün beni aldattı.Mahkemde delil olarak sunacağım.Acil iPhone plus 6 nasıl sessize alınır detaylı anlatır msnz.İnternrtrrn baktım anlayamadım.

Sol da ses arttırma azaltma tuşlarının üzerinde bir tuş var. Onu aşağıya doğru ittir (telefonun arkasına doğru yani) tuşun hemen önünde kırmızı bir çizgi olacak.
Evet gördüm ama telefon kapali şuan nasıl ankayacagim sessize alındığını.

Sol da ses arttırma azaltma tuşlarının üzerinde bir tuş var. Onu aşağıya doğru ittir (telefonun arkasına doğru yani) tuşun hemen önünde kırmızı bir çizgi olacak.
İttirdikten sonra önde kırmızı çizgi olursa sessize alınmismi oluyor.suan kapali sessize alıp açtığım zaman ses hiç çıkmaz değil mi

Herkese merhaba dün konu açmıştım siddet ile ilgili.Simdi benim durumum çok kötü ki kksme bana inanmıyor.Hislerime gore aldatılıyorum.Simdi uyuyor.ama telefonu sessize alıp şifre almam gerekiui.Kesinlikke bugün beni aldattı.Mahkemde delil olarak sunacağım.Acil iPhone plus 6 nasıl sessize alınır detaylı anlatır msnz.İnternrtrrn baktım anlayamadım.
Ses açma tuşunun üstünde aşağı yukarı kalkan minik mi tuş var o aşağıdaysa sessiz yukarıdaysa sesli şifre almam gerek demişsin de kilidi nasıl açacaksın parmak izi vardır muhtemelen

Mr
Arkadasim daha telefonu sessize almayi bilmiyorsunuz nasil kapali olan telefonu acip da sifre alacaksiniz? Kolayliklar diliyorum ama zor yani isiniz
Mrb evet bilmiyor dum cuku hiç kullanmadığım telefon,telefom şifredeydi ama ben şifreyi bana söylemişti parmak izide var ama ben şifre ile açtım,gülüneck bir durum söz konusu degil,ben burda ne haldeyim,sizin düşündügünüze bakın

Allah yardimciniz olsun demeye geldim
Acsaniz bile sifre vardir muhtemelen
Evet şifre var ama bana şifreyi söylemişti,çünkü ben demiştim şifre olacaksa bende bilcem,2 telefonu var bir tanesijjn şifresi vardı bu gün de diğer numaranın aldım,Bildirimleride kapattım, giriş yapınca bikdirim gidiyo hani,gece 3 ten sabah 8e kadar bekledim ama birşey göremedim . Hissediyorum ben watsaptan konuşuyor yüzde yüz onu ne yapcam bilemiyorum

Evet şifre var ama bana şifreyi söylemişti,çünkü ben demiştim şifre olacaksa bende bilcem,2 telefonu var bir tanesijjn şifresi vardı bu gün de diğer numaranın aldım,Bildirimleride kapattım, giriş yapınca bikdirim gidiyo hani,gece 3 ten sabah 8e kadar bekledim ama birşey göremedim . Hissediyorum ben watsaptan konuşuyor yüzde yüz onu ne yapcam bilemiyorum
telefonunuza watsap wepi indirin ordan esinizin watsapini okutun kendi telefonunuzdan takip edebikirsimiz

Mr

Mrb evet bilmiyor dum cuku hiç kullanmadığım telefon,telefom şifredeydi ama ben şifreyi bana söylemişti parmak izide var ama ben şifre ile açtım,gülüneck bir durum söz konusu degil,ben burda ne haldeyim,sizin düşündügünüze bakın
Gulmuyorum ki, kolayliklar diledim gittim sadece. Aldattigini sadece telefonundan anlayamazsiniz bu arada onu soyleyeyim, hemen iki baktim hmm beni aldatmis degildir olay,adam onlemini almistir,belli bir sure takibe almaniz gerekir ,gozlemlemeniz gerekir. Bazi konulara hakim olmadan bunu yapamazsiniz,oncelikle sakin davranin,gelene gidene bana yaptiginiz gibi atar gider yapmayin, varsa bir sey anlarsiniz zaten

Tekrar kolayliklar diliyorum,algilayamamaniza ragmen.

Back
X