İphone geçmişi

crpdm1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
329
32
118
Kızlar iphoneda girilen web sayfalarının geçmişini nasıl bulabilirim ya temizlemeyi buldum geçmişi nerden göreceğimi bulamıyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım safariden giriyorsan eğer sağ altta açılmış kitaba benzeyen bit işaret var sondan ikinci ona basıyorsun ve tarihçe şıkkına bas 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

safariden girmeyip chrome'dan giriyorsan da sağ üstte ayarlar'a, oradan geçmiş'e gir. Tümünü sil'e tıkla, olsun bitsin. Ama telefona herhangi bir mail adresin yüklüyse, özellikle g-mail tüm geçmişi kaydettiği için, onlara da girip geçmiş taraması yapman gerekiyor.

Safariden sağdan ikinciye(kitapçığa) tıkladığınızda geçmişinizi görebilirsiniz. Chromedan giriyosanız üstteki yerden geçmişinize ulaşıp görebilirsiniz. G mail hesabınız telefonda aktifse ordan da hesabınıza girip bakabilirsiniz.

Ya arkadaslar ben de whatsapp gecmisi icin soracaktim. Mesela sohbeti temizledigimizde ya da sildigimizde tamamen gidiyor mu? Bazen mesajlar yedekleniyor diyor bir türlü bulamiyorum nereye yedekledigini. Google drive a yedekliyor sanirim ama oraya girdigimde de bisey bulamiyorum. Nasil olcek bu is bilen var mi??

iPhone versiyonu mesajları otomatik olarak saklamıyor. iPhone'da mesajlarınızı saklayıp geri getirebilmek için iCloud yedekleme özelliğini kullanmanız gerekiyor. İCloud yüklü ise girip silebilirsiniz. Android telefona sahipseniz, dosyalara girip datadan silebilirsiniz. İyi akşamlar.

Back
X