Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İphone istiyorum :84: Ama çok pahalı yaaŞimdiye kadar gördüğüm en iyi dokunmatik telefonn
Ama gerçekten çok pahalı :26:
Sanırım herhangi bir androidli telefon kullanmamışsın..Apple yazılımdan anlamayan insanları böyle dolandırıyo ne donanımsal ne yazılımsal olarak nede görüntü olarak android'li bir çok cihazdan hiç bir farkı yok hatta 2010 yılının en iyi akıllı telefonu iPhone 4 değil android'li HTC Desire seçildiğine göre eksikleri bile var diyebiliriz.. tam anlamıyla popüler kültür dayatması..Hatta şöyle bir söz vardır HTC teknoloji iPhone ise reklamdır.. Ben yerinde olsam biraz yazılımlar ve donanımlar üzerinde bilgi sahibi olmadan telefon almazdım.. Millet akıllı telefon alırken markasını ve görüntüsünü daha çok önemsiyor ama esas olan donanım (yani kaç mp kamerası var kaç ghz işlemciye sahip dahili hafızası kaç GB vs) yazılım (android mi windows mobile mı yoksa symbian mı ve kaçıncı sürüm vs) ve kullandığı arayüzü'dür (yani Htc Sense ve Samsung Touch Wiz mi ve sürümü ne gibi)
NOT : Daha iyi özellikere sahip olan Htc Desire S 1.200 civarında iken onun kadar iyi olmadığı bütün ürün inceleme siteleri tarafından onaylanan iPhone 4 hala 2.000 Tl civarında daha fazla söze gerek yok yani
İphone istiyorum :84: Ama çok pahalı yaaŞimdiye kadar gördüğüm en iyi dokunmatik telefonn
Ama gerçekten çok pahalı :26:
evet almak isteynce gerçektn pahali ama faturaliya geçicem ben Iphone alcm 1 ay sonra o zaman dha avantajli oluyor
bana ıphone cok gereksiz geliyor. kullanan coğu kişi özelliklerini bile bilmiyor. millette var diye alıyor
ıphone 4 var arkadasımda ekran için sorun oldu 700 tl fiyat verdiler ya