İphone pismanliktir...

Geçmiş olsun. Ben de dahil çevremde çok kullanan var, böyle bişeyle karşılaşmadık 6 serisinde. Ekranı Aldığınız yere faturayla götürün belki yardımcı olurlar. Çünkü düşürüp ekran kırılmalarında hani bi nokta delikten başlayıp dağılıyor ya çatlak, sizde o yoktur muhtemelen.. var mı? Belki o şekilde anlaşılır sizin hatanız olmadığı
Garip olan tam olarak ta bu, baya baya bir noktadan cekicle vurmussun gibi patlayip kilcal catlaklarla tum ekrana yayilmis! Esim olaya sahit olmasa o bile fark etmeden carptigimi dusunecekti

Benimde note 8 ekran kirildi. 1800 lira diyorlar yeni ekrana :) ben nerelere gidem :)
Hadi ya o kadar varmı gözüm gibi baktığım note 5 imi kırdı geldi eşim sinirimden öldüm servise gönderdim ki 710 lira diye mesaj geldi yarın arayıp sayıp sövmek nedir bu demek istiyordum ama bunu okuyunca bi vazgeçer gibi oldum

Evet apple servisi yapti, catlar patlar kucuk bebegim var diye guvenip disari veremedim, simdi de faturasiyla bakalim goturecegim

O zaman orjinal ekrandır çakma takmazlar orda. Garantileri 2 yıl. Benzer birşey macbooka oldu. Onların garantisi 3 yıldı. Benimkisi 3 yıl 2 ay oldu diye 1000 lira istediler malesef. Kaliteli evet ama maliyeti de muazzam oluyor.

iphone 6 serisinde malesef bu problem var kardeşim tam 3 defa ekran yaptırdı. 6 kullanıp ekran sorunu yaşayanı da çok duydum.

Kendi kendine olacak iş değil bence o illa bir darbe almıştır veya çantada sıkışmıştır bilemiyorum ama durup dururken olacağını zannetmiyorum.

bu arada iphone kullanıcısıym ve kesinlikle iphone’un pişmanlık olduğunu düşünmüyorum , aksine bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum taa ki iphone alana kadar...
6 var bendede sanki pişman oldum aldığıma ama bende mi anormallik var note 5 Den inip iPhone a bindim tabir-i caizse tuhaf geliyor bana kamerasını da pek sevmedim note 5 im ayna gibi çekiyordu

Gerçekten pişmanlıktır kullanım ve masraf açısından maalesef olumlu yönü tek fotoğraf kalitesi olması güzel

Of offf benimde samsung note 8 kirildi 1600 tl diyorlar suan. Kirik ekranlar geziyorum. On kameramda catladi selfisiz bir hayat cidden bayat:KK53: eskiden yoktu boyle dertlerimiz ya. Ayyy yinede Allah gordugumuzden geri dusurmesin caniiiimmmmm telefonummmm:KK54:

Benimki 6s suan ekrani kirildi koruyucum vardi.. ses iside bazen kotu o yuzden yaptirmiyirum ekrani:)

Ekran kirilma hepsjnde olabilir ayrica iyi ekran takmamislar demekki sana. Valla gozunu sevdiimin nokiasi tas gibiydi :)

tam olarak boyle dusunuyorum! 2,5 yil once iphone 6 plus telefon aldim, sanki benim gibi malinin kiymetinden bi haber insana ne lazimsa... esyaya deger vermedigimden midir nedir cata pata duser durur yavrucak.

Gecen yil yine bir dusurme olayinda ekrani tuzla buz oldu, servise gitti 670 liraya ekran takildi, inanin icim acidi yazik gunah ustune 200 daha koysam ucuz marka bir sifir telefon alirdim o fiyata.

Ekrani yeniledigimden beri agzim yandigindan epey dikkat ediyorum kendisine. Ama bu sabah cok ilginc birsey oldu, arkadasimla bulusucaktim ciktim diye mesaj attim kucagimda elimde tutuyorum telefonu, 5 dk sonra cevap geldi cevabi okumak icin telefonu bir aldim ekran paramparca! Asla biryere carpmadi cantaya atmadim elimde kucagimda tutuyordum oylece. Esim de bende soka girdik

Nette benzer durumlari yasayanlar oldugunu gordum ama sebebini bilmiyorum. Ekrani takarken yanlis birsey mi yaptilar da durup dururken patladi bu ekran fikrim yok, bunu servise nasil anlatabilirim bilmiyorum.

Basina boyle bisey gelen varmi? Onerilere acigim

Su an 100 lira dahi verebilecek durumda degilim burnuma kadar borcum var

Not: krediyle iphone alan gosteris meraklisi biri olmadigimi iletmek isterim. Yaptigim is dolayisiyla surekli ve yuksek kaliteli fotograflar cekmem gerektigi icin bu markayi tercih etmek zorunda kalmistim alirken ama bir karadeligin icindeyim sanki...
Açıkçası şaşırdım, Iphone kaliteli bir telefondur çünkü. Ekran filmi ve kapak olduğu sürece öyle cepten düşmelerle falan hiçbir şey olmaz. Benim ikinci Iphone’um. Üstelik şu anki 5s, ondan önceki de 4’tü :D yani düşük model olmasına ve en az haftada bir düşürmeme rağmen ekranın parçalanmasını bırakın, kapak varken çizik bile görmedim telefonda. Sizdeki cihazla alakalı bir durum olabilir belki. Sorunlu üretime mi denk geldiniz acaba..

Iphone demeyin bana geçen adam şifreyi değiştirmiş bana kızıp, bende inat ettim 3-5 bi girdim.
Hop telefon kilit Allahım bi de şey diyo I tunes bağlan mi ne :)

Ben yılların samsungcusu ne anlarım I tunes fln sabah çok önemli telefon görüşmeleri var adamın bide, 2 gün telefonsuz kaldı.

Işleri iptal oldu tabi :skandal:

Rezilligin dibi Iphone boykot fln da dedim ama :olamaz:

Vallahi pişmanlık su iphone.
I tunes güvenlik amacıyla (virüs girmemesi için) her şeyi kontrol edebildiğiniz Apple programı. Acil durumlarda bilgisayarınızdan (bilgisayar Apple olmak zorunda değil) beş dakikada halledebilmenizi olanaklı kılıyor. Yani telefonunuza ait müzik yükleme şifre vs olaylarını halletmeniz için. Kullanmayı bilince ne kadar faydalı olduğunu görüyorsunuz ama Android’ten gelene sinir krizi geçirttiği de doğru çünkü Apple dilini öğrenmek biraz zaman alıyor.

I tunes güvenlik amacıyla (virüs girmemesi için) her şeyi kontrol edebildiğiniz Apple programı. Acil durumlarda bilgisayarınızdan (bilgisayar Apple olmak zorunda değil) beş dakikada halledebilmenizi olanaklı kılıyor. Yani telefonunuza ait müzik yükleme şifre vs olaylarını halletmeniz için. Kullanmayı bilince ne kadar faydalı olduğunu görüyorsunuz ama Android’ten gelene sinir krizi geçirttiği de doğru çünkü Apple dilini öğrenmek biraz zaman alıyor.
Hiç anlamadigim bi telefon markası yok yani olmaz o derece kullanamam :)

Android seviyorum bide esas o daha karışık diyorlar ama seviyorum işte.

Kardeşim güç bela bi kaç saatte yaptı.

Merak işte neler yaptırıyor insan Aslında daha çok inat ettim desem yeridir sınır oldum ne iphonemus ne çektim.

Çalındığında ise yarar bi sistem kale gibi.

Benimki 3 sn falan suya düştü kamera çalışmıyor artık garantiden de çıktı servis 1700 tl istiyor
Eşimin 3. Keredir serviste değişiyor sıfırını veriyolar çünkü kendi üretim hataları varmış

Ben bi daha eski tipli bişey alıcam alırsam
whatsapp falan da olmasın

tam olarak boyle dusunuyorum! 2,5 yil once iphone 6 plus telefon aldim, sanki benim gibi malinin kiymetinden bi haber insana ne lazimsa... esyaya deger vermedigimden midir nedir cata pata duser durur yavrucak.

Gecen yil yine bir dusurme olayinda ekrani tuzla buz oldu, servise gitti 670 liraya ekran takildi, inanin icim acidi yazik gunah ustune 200 daha koysam ucuz marka bir sifir telefon alirdim o fiyata.

Ekrani yeniledigimden beri agzim yandigindan epey dikkat ediyorum kendisine. Ama bu sabah cok ilginc birsey oldu, arkadasimla bulusucaktim ciktim diye mesaj attim kucagimda elimde tutuyorum telefonu, 5 dk sonra cevap geldi cevabi okumak icin telefonu bir aldim ekran paramparca! Asla biryere carpmadi cantaya atmadim elimde kucagimda tutuyordum oylece. Esim de bende soka girdik

Nette benzer durumlari yasayanlar oldugunu gordum ama sebebini bilmiyorum. Ekrani takarken yanlis birsey mi yaptilar da durup dururken patladi bu ekran fikrim yok, bunu servise nasil anlatabilirim bilmiyorum.

Basina boyle bisey gelen varmi? Onerilere acigim

Su an 100 lira dahi verebilecek durumda degilim burnuma kadar borcum var

Not: krediyle iphone alan gosteris meraklisi biri olmadigimi iletmek isterim. Yaptigim is dolayisiyla surekli ve yuksek kaliteli fotograflar cekmem gerektigi icin bu markayi tercih etmek zorunda kalmistim alirken ama bir karadeligin icindeyim sanki...
Benim de tlfnun iphone ama çok memlunum. Ekran koruyucu ve şeffaf kılıfla kullanıyorum. 2 yıldır kullanıyorum en ufak bir aksilik yaşamadım. Ama biraz şans işi galiba.

Apple markasını sevemedim .sadece tabletini ve pcsini kullandım bir dönem .şuan tablette samsunga döndüm .tel her zaman samsung .seviyorum bu markayı .ayrıca fotoğraf kalitesi de çok iyi .bu aralar telefonumu yenilemek istiyorum ,samsungdan sasmayacagim .sana da tavsiye ederim

Sony Xperia cılardandım ama 1 ay oldu huawei aldım kullaniyorum. Gayet de memnunum. Ama eşime sorsan ona göre de en iyisi iphone.

Back
X