iPhone'de rehberden silince wp'tan engel de kalkıyor mu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selamlar.

İnternette bakindim ama bulamadım. Benim telefonum android olduğu için bilmiyorum.

Şimdi iPhone'de rehberden silince WhatsApp engeli de otomatik olarak kalkıyor mu? Android telefonlarda kalkmıyor.

Tam bı rezillik soru. Takıntı haline getirmemek için numarasını silmistim. Bir ay oldu ayrılalı. Hiç iletişime geçmedik. Dün rehbere ekleyip baktım. Engelimi kaldırmış. Ben nikah tarihi almaya gidiyorum anshdajsmjdndjd :)))))))

Rehberden silmis, engeli de bilinçli mi kaldırdı bilmiyorum ama çok da önemsemediği belli. Hala saf saf anlam yüklüyorum. Aklım başıma geldiğinde geç olmaz umarım

Son düzenleme:
Hayır engeli kaldırmadığın sürece engel kalkmaz .

Teşekkür ederim internette birkaç yerde bazı telefonlarda kalkıyor diyordu teşekkür ederim tekrardan
rehberden sildiğin zaman engellenenler listesinde sadece numarası görünür ayarlardan engelenenler kısmından numarasını kaldırmadığın sürece istersen rehbere tekrar ekle istersen tekrar tekrar sil yine engelli olarak kalır.

Telefon marka modelinden bağımsız, uygulama ile alakalı bir konu bu bence.
Uygulamada gizlilik ayarlarında engellenenler listesinden kontrol edilirse engelli numaranın orada kaldığı görülecektir.

Telefon marka modelinden bağımsız, uygulama ile alakalı bir konu bu bence.
Uygulamada gizlilik ayarlarında engellenenler listesinden kontrol edilirse engelli numaranın orada kaldığı görülecektir.

Ha yok şöyle bazı telefonlarda rehberden silince otomatik olarak wp engelli listesinden de kalkıyormus. Belki bilincsiz olarak silinince engel kalkmıştır :))

Back
X