İple bacak içi germe

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.611
969
688
Arkadaşlar yeni bir yöntem çıkmış. Fikret Çelik yapıyor. Henüz dünyada yeniymis. İpliği bacağa yerleştirip geriyor. Anında etkiyi görüyorsunuz. İplikler erimiyor en az 6 yıl kalıyor. Bacak ici sarkmasi icin yapılıyor. Hiç yaptıran var mi ?

Vallahi arkadaşım onu bende takip ediyorum altın iplikle germe yapıyorlar yüzde kullanıyorlardı şimdi vücuttaysa kullanıyor Bağdat caddesinde bir doktor var oda yapıyor bende düşünüyorum önümüzdeki sene görüşmeye gitmeyi düşünüyorum hatta Songül karlı ınstagramda o doktora kol germe yaptırmış ve paylaşmıştı

Merhaba kızlar,6 ay önce 6 yıllık kalıcı iple bacak germe yaptırdım Dr Fikret Çelik'e. Lokal anestezi ile klinikte yaklaşık yarım saatte işlem bitmişti.Sonucu anında fark ediyorsunuz tam anlamıyla oturması 10 gün sürüyor.Şuan çok memnunum.Hatta en kısa zamanda kollarım için de Fikret Bey'in kapısını tekrar çalmayı düşünüyorum.Sabırlı,sakin ve açıklayıcı tavrı ile muhteşem bir doktor..

Merhaba benimde bacak içi çatlağımdan dolayı sarkıklık var sizce işe yarar mı birde ne kadara yaptırdınız bütçe olarak

Merhaba, fiyat bildirebilir misiniz?

Bu mesajın sahte olduğu o kadar belli ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…