Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mehmet akgün e yaptırdım yazdığınız için dikkatimi çekti.İlk başta 3 4 gün morluk oluyor ip çekilen yerde.İlk hafta yemek yeme gülme gibi zorluklar çekiyosun çünkü ipleri hissediyosun.15 günden sonra şişlikler azalıyor elmacık kemikleri ortaya çıkıyor ve yüzünüz 1 ayda oturuyor.Ben yaptıralı 5 6 ay oldu fotolar ekte.Geçmiş olsun ben de yaptırmayı düşünüyorum acaba nerde yaptırdınız? Benim aklında Mehmet Akgün var ama gene de doktor arayışım devam ediyor.Acılarınız ne kadar sürdü bir de yüzünüz çok şişti mi? Benim iş yerimden fazla izin alabilme şansım yok şiş halde de gidemem.Bunun için kaç gün sürdüğünü paylaşırsanız çok iyi olur.
Profilimde 15 günlük fotolar da var bakmalısın :)Geçmiş olsun ben de yaptırmayı düşünüyorum acaba nerde yaptırdınız? Benim aklında Mehmet Akgün var ama gene de doktor arayışım devam ediyor.Acılarınız ne kadar sürdü bir de yüzünüz çok şişti mi? Benim iş yerimden fazla izin alabilme şansım yok şiş halde de gidemem.Bunun için kaç gün sürdüğünü paylaşırsanız çok iyi olur.
Geçmiş olsun saçın içinde mi bu ipler rahatsızlık veriyor mu?Profilimde 15 günlük fotolar da var bakmalısın :)
Merhaba bende yaptırdım ve 8 gün oldu yüzümde Göçükler var doktor kontrolde masaj yapacağını söyledi sizde göçük oldumu? Doktorunuz masaj yaptı mı?Ben mehmet akgün e yaptırdım yazdığınız için dikkatimi çekti.İlk başta 3 4 gün morluk oluyor ip çekilen yerde.İlk hafta yemek yeme gülme gibi zorluklar çekiyosun çünkü ipleri hissediyosun.15 günden sonra şişlikler azalıyor elmacık kemikleri ortaya çıkıyor ve yüzünüz 1 ayda oturuyor.Ben yaptıralı 5 6 ay oldu fotolar ekte.
Merhaba. Bende düşünüyorum yapruiple yüz gerdirme işlemini yaptırmak isteyenler ama kafasında soru işareti olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.. bende çok kararsiz kalmıştım yaptırma konusunda.. ve bir cesaret bugün yaptırdımöncelikle yapım aşamalarından bahsedeyim çünkü sonuçlarıyla alakalı konuşmak için henüz erken .. öncelikle ip yerleştirilecek bölgeye doktorumla beraber karar verdik .. benim beklentilerim doğrultusında kalemle işaretledi .. sonra lokal anestesi yapıldı .. insülin iğnesi ile minik minik .. öyle acıılı bi işlem değil.. uyuştuktan sonra kanüllerle ipleri yerleştirdi ben sadece çekiştirme hissi dışında hiçbir acı hissetmedim .. her iki yanağımıda 4 er adet ip yerleştirdi .. uyuşukluk geçince ağrı olabilirmiş ağrı kesici almami söyledi ben uyuşukluk geçmeden aldım ağrı olmasın diye ..3-4 gün boyunca antibiyotik kullanıcakmışım .. şimdilik bir ağrım yok yaklaşık 8 saat oldu işlem biteli .. yarın makyaj ve duş serbest.. gelişmeleri tekrar yazarım
Merhaba bende düşünüyorum yaptırmayı.nemnun kaldınızmi?Sonun oncesi sonrası resim paylaşabilirmisiniz.hangi dr gittiniz?iple yüz gerdirme işlemini yaptırmak isteyenler ama kafasında soru işareti olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.. bende çok kararsiz kalmıştım yaptırma konusunda.. ve bir cesaret bugün yaptırdımöncelikle yapım aşamalarından bahsedeyim çünkü sonuçlarıyla alakalı konuşmak için henüz erken .. öncelikle ip yerleştirilecek bölgeye doktorumla beraber karar verdik .. benim beklentilerim doğrultusında kalemle işaretledi .. sonra lokal anestesi yapıldı .. insülin iğnesi ile minik minik .. öyle acıılı bi işlem değil.. uyuştuktan sonra kanüllerle ipleri yerleştirdi ben sadece çekiştirme hissi dışında hiçbir acı hissetmedim .. her iki yanağımıda 4 er adet ip yerleştirdi .. uyuşukluk geçince ağrı olabilirmiş ağrı kesici almami söyledi ben uyuşukluk geçmeden aldım ağrı olmasın diye ..3-4 gün boyunca antibiyotik kullanıcakmışım .. şimdilik bir ağrım yok yaklaşık 8 saat oldu işlem biteli .. yarın makyaj ve duş serbest.. gelişmeleri tekrar yazarım