İpler koptu

Diğer konunuzada yazmıştım...
Keşke daha sakin olabilseydiniz..
Belliki kadın problemli ve kendi içlerinde anlaşmazlık mevcut..Yaptığıda çok yanlış ama o sizin gözünüzden asla göremez..Acısı hasetliğe sevketmiş onu....
Olay sizde patlamış oldu...Belkide bu yuva yıkılacak.Belki şu an yanınızda olan insanlar zamanla size uzak olacak...
Bilirsiniz sonunda kötü olma durumlarını...

Sırf çocuğu olmuyor diye duymazdan gelirdim ..
Hemde bebeğinizin sağlığıda etkileniyor bu streesten..
Bir kahveye davet edip düzgünce konusabilirdiniz...
Ben seni anlıyorum ama sende beni anlamalısın diye...
Belki kötü bir evlilikleri vardı ama bu mesele kopuşları olmuş..
Hayatınız boyunca bebeğinizle ilgili bu tarz konulara maruz kalacaksınız hangi biri ile uğraşacaksınız?
Bundan bir kaç yıl sonra inanın alışıyorsunuz bu duyduklarınıza kendimden örnek verdim size ki bende cok fevri bir insanımdır...
Sonra bu olay aklınıza gelecek ve üzüleceksiniz..Kim bilir???

olan olmuş artık yapacak birşey yok.bundan sonra sana düşen güzel güzel dinlenip bebeğini beklemek annesi.hiçbir şey ondan kıymetli değil o yüzden bırak ne derse desin duyma görme gerekrse doğuma kadar telefonunu kapat görüşme kimsyle.inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini...

Bence bu kadın fiziksel olarak bile zarar vermeye kalkışabilir. Madem gideceksiniz, gidene kadar kendinizi ve bebeğinizi koruyun.

diğer konuna da yazmıştım. sana gelene kadar bin kişi sesisini kesebilirdi o kadının. niye sen arıyosun ki. veya o kadının söyledikleri laflar sana nasıl geliyo, kim taşıyor?

dediğiniz gibi izin alın, aile, iş vs herşeyle irtibatı kesin.
Esimin teyzesi. Bunlar sadece bizim bildiklerimiz yani herkesin icinde cekinmeden soyledikleri. Allah bilir esiyle yalniz kalinca evde neler soyluyor. Kendini cok dobra saniyor ama patavatsizin teki.

Esimin teyzesi. Bunlar sadece bizim bildiklerimiz yani herkesin icinde cekinmeden soyledikleri. Allah bilir esiyle yalniz kalinca evde neler soyluyor. Kendini cok dobra saniyor ama patavatsizin teki.

niye size taşıyolar ki? en büyük hata burda.

Daha öncesini bilmiyorum ama sadece o cümlesi için mi koptu bu kadar yaygara
Hayir daha once de cok olaylar oldu. Sadece bu cumle olsa da yaygarayi kopartirdim kimse cocuguma dil uzatamaz.
okurken icim sogudu agzina saglik kiz. diger konuna yazmistim. insallah bebeginj saglikla guvenle alirsin kucagina.
Sagolun tesekkur ederim, artik tek istegim o.
bu kadın hep böylemiydi, yoksa hamile kaldıktan sonra kendi kalamıyo diyemi böyle oldu. sanki bunun sorumlusu sensin
Hamile kaldiktan sonra. Hep kotu karakterli biriydi ama bulasmazdi bana oyle boyle anlasirdik. Kadin hamile kaldigimdan beri fena hirslandi.

ben biraz abrttığınızı düşünüyorum
çünkü kadın çocuğu olmuyormuş kıskançlıktan ne dediğini bilmiyor belliki niye kendinizi strese sokuyorsunuz bebeğiniz ve siz zarar göreceksiniz
evet çocuğu olmuyorsa size laf etme hakkı doğmaz ama ben bu tür şeylerde kıskançlıklara takılmama taraftarıyım görüşmezsiniz olur biter ağzınıza geleni saymışsınız zaten niye hala rahatlayıp önünüze bakmıyorsunuz hala kadına suç buluyorsunuz onun yüzünden onunyüzünmdn diye ona da acıyın Allah ım yokluğunu göstermesin
hayırlısıyla sağlıkla huzurla büyütmek nasip eylesin çocuğunuzu ama ya sizin de olmasaydı belli ki aklını kaçırmaya başlamış niye bu kadar takılıyorsunuz
ayrıca bir de durduk yere mi söylendi size onu merak ettim
Ben onun yaninda karnimi saklamaya calisan biriydim gorup uzulmesin diye. 7 aydir etmedigi laf kalmadi hepsini yuttum ama ben de insanim gormezden gelemem her seyi. Yani cocugu olmamasi gercekten uzucu bi durum ama evladima vatan haini derse o kadina aciyip uzulemem. Ne hakediyorsak Allah onu verir.

Daha önceki konuna da yorum yapmıştım.
Artık haddinin bildirilmesi gerekiyordu o kadının, bırak arkandan konuşsun, millet kimin ne olduğunu er ya da geç görür. Sen bebişine odaklan.

Belki bire bir sen muhatap olmayabilirdin, eşinin abisine söylemesi kafiydi. Ancak dolmuşsun. İçine atarak kendini ve bebişini hasta etmektense, yüzüne tokat gibi vurman iyi olmuş.

Adına sevindim ki abisi de görmüş, eşinin anne ve babası da kol kanat olmuş sana.
Gerisini salla :)
Sasirdim acikcasi kvmden pek destek beklemiyodum ama simdi torun gelicek ya gozumun icine bakiyolar :) Gercekten icime ata ata hasta dusmustum evde artik. Salliyorum artik ben soyleyeceklerimi soyledim nasil olsa :)

lutfen stres yapma..
doktorun dedigi gibi bebeginin gobek bagi kopabilir yuksek tansiyondan,daha 1 ay once konusu acildi 36 haftalik bebegini bu sekilde kaybeden bi anne tarafindan.
ne derse desin ,ayrilsin bosansin sen kulagini tika.
konusma gorusme..
bebegin sana emanet ve stresini kontrol etmek elinde.
ac neseli sarkilar dinle,ilik bi banyo yap..
ama stres yapma.
En buyuk kotulugu yine ogluma yaptigimi farkettim boyle. Bu stresi haketmiyor yavrucak.. Dediginiz gibi ilik banyolar yapip surekli uyuyorum dinleniyorum :)
Allah korusun. Bebeğiniz sağlıkla doğsun. Sorunlu insanlardan uzak olma kararı iyi. Ama bu seviyeye gelecek kadar neden sinir yaptınız. Olan size ve karnınizdaki meleğé olur. Kimse için sinir stres yapmayın.
Gec bile kalmistim. En buyuk hata benim zaten ne diye dis kapinin dis mandalini kafama taktiysam. Ama cok rahatladim icimdekileri dokunce, su an dogum korkusu disinda stresin s'si kalmadi.

Diğer konunuzada yazmıştım...
Keşke daha sakin olabilseydiniz..
Belliki kadın problemli ve kendi içlerinde anlaşmazlık mevcut..Yaptığıda çok yanlış ama o sizin gözünüzden asla göremez..Acısı hasetliğe sevketmiş onu....
Olay sizde patlamış oldu...Belkide bu yuva yıkılacak.Belki şu an yanınızda olan insanlar zamanla size uzak olacak...
Bilirsiniz sonunda kötü olma durumlarını...

Sırf çocuğu olmuyor diye duymazdan gelirdim ..
Hemde bebeğinizin sağlığıda etkileniyor bu streesten..
Bir kahveye davet edip düzgünce konusabilirdiniz...
Ben seni anlıyorum ama sende beni anlamalısın diye...
Belki kötü bir evlilikleri vardı ama bu mesele kopuşları olmuş..
Hayatınız boyunca bebeğinizle ilgili bu tarz konulara maruz kalacaksınız hangi biri ile uğraşacaksınız?
Bundan bir kaç yıl sonra inanın alışıyorsunuz bu duyduklarınıza kendimden örnek verdim size ki bende cok fevri bir insanımdır...
Sonra bu olay aklınıza gelecek ve üzüleceksiniz..Kim bilir???
Artik sakin kalacak sabrim kalmadi ki. Ettigi laflarin sayisini sayamam.
Evet cocugu olmuyor diye bel agrisindan gebererek oturdum sandalye tepelerinde karnim cikmasin diye one dogru egilerek, sirf gozu takilip uzulmesin diye.
Etrafinda hamile kim varsa gozleriyle yiyor, cocuklu arkadasi yok, hamile kalan arkadaslariyla irtibati kesiyor. Abisinin bebegi oldu kendi abisiyle gorusmeyi kesti.
Yuvalarinin yikilmalarinin benimle hicbir ilgisi yok kesinlikle ufacik pay bile kabul etmem, onlarin evliligi zaten sorunluymus yillar yili. Benim oglum dogacak diye mi ya da hesap sordum diye mi yikilacak yuvalari.
Hic de uzulmem, ben yeterince uzuldum. Artik aklima gelecek tek sey kocam ve cocugum.
Kahveye davet edip duzgunce konusamazdim cunku duzgun konusmak nedir bilmiyor. Ayrica esim onunla yalniz kalmama izin vermiyor, psikolojisi bozuk ve tedaviyi reddettigi icin her turlu zarari verme potansiyeli var. Bunu kayinbiraderim de kabul etti.

Neden boşanıyorlarmış?
Ne kadar olmus onlar evleneli, 12 yil civari olmustur sanirim. Evliliklerinin ilk 1-2 yili cok mutluymus ama eltimin cocugu olmayinca hayati zehir etmis herkese. Kaynim da onemli degil ben seninle seni sevdigim icin evlendim, sadece ikimiz olalim baskasina gerek yok diye yillarca dil dokmus, umut olmadigi halde yilmadan tedavilere gitmis sirf karisi uzulmesin diye. Ama bambaska bi kadin olmus, kindar, mutsuz, dedikoducu iftiraci, fesat ne derseniz artik. Bipolar miydi hatirlamiyorum oyle bir psikolojik hastaligi olmus en son. Tedaviyi kabul etmiyormus asla.
Ben onun icin cok cabaladim o benim icin bir psikiyatriste gidip konusmayi bile kabul etmedi diyo kaynim. 28-29 yasinda falan saclari beyazlamaya baslamis sinir stresten. Iyi gunde kotu gunde diye soz verdik ama hayatimi bana, aileme, kendi ailesine ve arkadaslarina bile zehir ediyor ben artik kaldiramiyorum ben de insanim deyip ayrilmis.
Evlatlik edinmek icin kac kere cocuk esirgemeye goturmus ama ben baskasinin cocugunu istemiyorum diye kavga cikarip eve geri donmus hep.

Sasirdim acikcasi kvmden pek destek beklemiyodum ama simdi torun gelicek ya gozumun icine bakiyolar :) Gercekten icime ata ata hasta dusmustum evde artik. Salliyorum artik ben soyleyeceklerimi soyledim nasil olsa :)

En buyuk kotulugu yine ogluma yaptigimi farkettim boyle. Bu stresi haketmiyor yavrucak.. Dediginiz gibi ilik banyolar yapip surekli uyuyorum dinleniyorum :)

Gec bile kalmistim. En buyuk hata benim zaten ne diye dis kapinin dis mandalini kafama taktiysam. Ama cok rahatladim icimdekileri dokunce, su an dogum korkusu disinda stresin s'si kalmadi.
İyi sevindim :)) bebisinizi sağlıkla kucağına alın. Insallah

Back
X