ipli mini şef..

küçük boyu daha kullanışlı imiş büyük boyunu tavsiye etmiyorlar daha çabuk kırılıyormuş aslında kullanan varsa yazsa ya buraya ......

bende kullanıyorum birkaç aydır
aslında yaklaşık bir senedir bizde
ama ben bir türlü kullanmayı becerememiştim
en sonunda sinirlenip kaldırmıştım bir köşeye
soğan doğramak falan bana tam işkenceydi
tabi birde ince olsun diye uğraşmak var
yemeklerede bol soğan koyarım birde ben
birgün dedim ben bunu yine deneyeyim:27:
evet sıkı durun rezilliğimi anlatıyorum:9::9::9:
bıcağa geçirilmiş plastik koruyu pat diye yere düştü
aaaa dedim bu neymiş
ben onu çıkmıyor sanıp o şekilde ipi çekip duruyordum
ee tabi bıçağın dışında plastik varken parçalar mı tabiki parçalamaz
birde bunu bana satan arkadaşa demediğimi bırakmamıştım
dandik malı verdin bana diye:52::52::52:
o gün ilk denemem oldu yani
ben çok memnunum
çok pratik
genel olarak soğan doğruyorum incecik yapıyor
yemeklerde çorbalarda hiç soğan gözükmüyor
ayrıca domateste çok güzel yapıyor
menemene domates çorbasına falan süper işe yarıyor
birde fındıkla cevizi çok güzel çekiyor
incecik kum gibi oluyor
daha iri isterseniz az çekiyorsunuz büyük kalıyor
ama keşke büyük boyunu alsaymışım diyorum
küçük olduğundan birkaç seferde anca işim bitiyor
ama çok pahalı gerçekten:26:
küçüğüyle idare edicem artık:1:

Merhabalar,ipli şefle ilgili tüm yorumları okudum neredeyse.ben hem bir tupperware kullanıcısı hem de satıcısıyım.çok objektif olacağım bayanlar.burada amaç birbirimize yardımcı olmak.ürünler kesinlikle mükemmel.buna şüphe yok.bazı ürünler gereksiz sadece.ama bana almak istediğiniz ürünleri kullanımlarını sorarsanıa yardımcı olurum
hatta daha uygun fiyata almanız için üye olmanızı da sağlarım.dileyen bana facebook sayfamdan ulaşabilir....teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
tahmin ettiginiz kadar cokta pahalı degil..katolokta 92 tl ama ben mini şefleri 68 tl den veriyorum insanlar rahatlıkla alabilsinler diye...

üye olmak en iyisi arkadaşlar hem kendinize geliş fiyatlarından alırsınız hem de satış yapar para kazanırsınız ben üyeyim üye olmak isteyen olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Bende ceyizime aldim 3 aylik evliyim bi kac kere kullandim.onda da bana mithis bir fauda daglamadi.maydonozu doramiyo.sogan icinde ugrasiyosun okadar emege elimde doruyorum

Sizce bi eve gerekli mi_?

ben de büyük boyu var ve çok memnunum. 3 senedir bana mısın demeden çalışıyor. soğan, domates, fındık, fıstık, badem, ceviz çekmek için kullanıyorum daha çok. pratiklik arıyorsanız gerek ama olmazsa olmaz sayılmaz. benim büyük yardımcım ama hakkını vereyim.

Çeyizime almıştım, 2 yılı geçkin bir zamandır kullanıyorum. Çok memnunum, çok pratik. Özellikle soğan doğramaya çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

küçük boyu daha kullanışlı imiş büyük boyunu tavsiye etmiyorlar daha çabuk kırılıyormuş aslında kullanan varsa yazsa ya buraya ......
Baya olmuş soralı ama, ben iki boyunu da kullanıyorum yıllardır.. Özellikle büyük boyunu daha çok kullanıyorum çok kişiye yemek yaptığım için.. Kırılma vs hiçbir problemle karşılaşmadım.. Resmen elim ayağım mutfakta, çok severek kullanıyorum.

Back
X