İpotek

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.795
4.458
103
31
Dayımın oğlunun üzerine açıldı şuan tavuk ve mangal ürünleri üzerine ve emlakçı dükkanları var. Kazançları iyi kuzenim eskiden çalışandı.Patronu kuzenime devretti. Sonrasında
dayım dedemin evinde oturuyor. Oturduğu evi kredi çekerken ipotek göstermişler.Dedem babama anlatırken uydum.
İleride olumsuzluk oluşturur mu ?
Dayımın şöyle yapısı var çünkü.
Olur da ev elden giderse yarın miras paylaşımında o unutulacak.Herkesle eşit hak isteyecek.
Diğer büyük dayım iki dayım dedemin evinde oturduğu için yıllardır problem yapıyordu zaten.
Teyzelerim ve annem fazla karışmadi.Geri planda da durdu.

Bu sizi niye ilgilendiriyor.
Dede bile anladığım kadari ile rahatsiz olmamis.
Miras dağıtım zamanı gelince eğer sorunlu insanlarsa her türlü sorun çıkıyor şaşmaz..
Yukarıdaki arkadaş da doğru söylemiş suan konusulmasj cok cirkin

Iyi de ev hala duruyor olursa miras paylaşılacağı zaman, niye hak iddia etmesin ki dayı,sonuçta bir gelir elde etmiyor evden,kredi çekip ödemiş oluyor ipotekte kalkar zaten ödemeler bitince. Siz ipotegi ne sanıyorsunuz ki anlamadım.
Ha dayım ödemez ev elden gider diyorsanız o ayrı ama yine de anne/babası hayatta onlar düşünsün bunu da. Sizlik bir durum yok.

Son düzenleme:
Burda seni ilgilwndirmez diyenlere bakma dayin deden hayattayken mallarin sefasina surmeye baslamis annen herhangi bir evde oturuyor veya kira aliyor mu ? Eski nesil anneler erkek kardese kalsin kafasinda ses cikaramaz sen uyanik ol aferin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…