- Emoji Skoru
- 3.596
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi lostcherry
-
Yorulduğumu hissediyorum yani bunun anlamı önüme geleni yiyeyim değil ama gerçekten hayatım çok kötü, iş durumum belirsiz, bir yere başvuru yaptım bir şey çözdürdüler Cumaya kadar sonuç çıkar dediler çıkmadı, ailem zaten sıkıntı, bir de şimdi taşınma durumları var, yani her şey üst üste geliyor, sanki yorulmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorumÇok iyi vermişsin
Daha iyisi neden olmasın
Yiyecen de ne olacak o anlık haz zevk ardından gelen pişmanlık
İyi gidiyorsun bırakma
Bırakırsan 86 görmen işten bile değil
Yorulduğunu hissettiğinde aynaya eski fotoğrafını yapıştırYorulduğumu hissediyorum yani bunun anlamı önüme geleni yiyeyim değil ama gerçekten hayatım çok kötü, iş durumum belirsiz, bir yere başvuru yaptım bir şey çözdürdüler Cumaya kadar sonuç çıkar dediler çıkmadı, ailem zaten sıkıntı, bir de şimdi taşınma durumları var, yani her şey üst üste geliyor, sanki yorulmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum
Yani zaten maddi durumdan ötürü en azından Ocakta devam edemeyeceğim çünkü iş durumum belirsizDiyet gibi değil de yeni yaşam tarzı olarak görün. Diyetle 25 kilo verip sıkıldığımda bıraktım, bugün dönerim yarın dönerim derken 25 kilomu geri aldım. Üzerine de ekledim. meliozkann izleyin instada. Tarifleri gördükçe ‘ne kadar sağlıksız besleniyorum’ diyorum :) zor bi dönemdesiniz belli ki geçeceğini bilmenizi isterim. Sonrası pişmanlıkbu sefer de verdiğiniz kiloları geri aldığınız için kızarsınız kendinize
Yani sizin hayatınız, sizin seçimleriniz. Biz sadece fikir belirtebilirizYani zaten maddi durumdan ötürü en azından Ocakta devam edemeyeceğim çünkü iş durumum belirsizhem taşınıyorum yeni ev yeni çevre derken zor olacak, bilemiyorum
Bırakmak demeyelim de korumaya alalım çünkü aç kaldığım doymadığım zamanlar 2019’da yaşadığım o istismara gidiyor kafam, o zaman da maddi olarak istismar ediliyordum ve tabii benim yiyip içmem onun keyfine bağlıydı, yani cüzdanıma ondan para kalırsa doyuyordum, bir kere dışarıda yemek yedim ona para vermedim diye kilomdan vurmuştu (o zamanlar 60 küsurdu kilom, 168’im).Bırakmayın daha da alırsınız diyetisyenim bilir kişi sayılırım herhalde
Cok İyi kilo vermissin birakma sagligini enerjini düsün Ben su an kilomun üstüne ciktim 9 kilo fazlam var ve enerjim düsükİlaçlar yüzünden kilo aldım 2024’te. Nisan ayında 81 kiloyla başladığım bu yolda şu an 67-69 arası gidip geliyorum. Diyet yapmak iyi güzel de ben artık sıkıldığımı hissediyorum. Şu an iş durumum belli değil, geleceğim belirsiz ve şu an önceliklerim arasında kilo vermek yok. Yani düşünsenize hayatım yanmış, ben hâlâ “ay x yersem kaçamak olur mu” “ayyy bilmem ne öğünüm var”
Sizce iradesiz miyim? Bir tarafım “daha iyisini yapabilirsin dayanabilirsin” diyor ama bir tarafım da zaten en iyisini yaptığım için buraya kadar gelebildiğimi söylüyor. Bu arada 2019’da yaşadığım istismarlı bir ilişki yüzünden maalesef açlık veya bir şeyi yiyememek bende travma. Başkası yüzünden aç kaldığım an bende film kopuyor ve zihnim direkt o şahıs yüzünden parasız-aç kaldığım günlere gidiyor çünkü sonuçta diyetisyen dedi diye yiyemiyorum, o zaman da o kişi olanaklarımı elimden aldığı için yiyemiyordum.
Kafam karışık yani biraz ara vermek istediğim için suçlu hissediyorum sanki ben aslında daha iyi olabilirmişim de kolay yolu seçiyormuşum gibi, sadece bir süre üzerimde baskı istemiyorum
Olabilir bunları artık aşmış olman lazım kaç sene geçmiş kiloyu yeni vermişsin hedefin ne bilmiyorum zaten uzun bi süreç hedef kilona gelince de devam etmen lazım. En azından haftada 3 gün kalori kısıtlaması yap önceden hazırla bol bol hareket et. O kadar emek vermişsin zayıflamışsın yazık olmasınBırakmak demeyelim de korumaya alalım çünkü aç kaldığım doymadığım zamanlar 2019’da yaşadığım o istismara gidiyor kafam, o zaman da maddi olarak istismar ediliyordum ve tabii benim yiyip içmem onun keyfine bağlıydı, yani cüzdanıma ondan para kalırsa doyuyordum, bir kere dışarıda yemek yedim ona para vermedim diye kilomdan vurmuştu (o zamanlar 60 küsurdu kilom, 168’im).
İşte o öyle aşmış olman lazım denilecek kadar basit değil, ölümden döndüğüm her türlü şiddeti gördüğüm bir durumdu aslında.Olabilir bunları artık aşmış olman lazım kaç sene geçmiş kiloyu yeni vermişsin hedefin ne bilmiyorum zaten uzun bi süreç hedef kilona gelince de devam etmen lazım. En azından haftada 3 gün kalori kısıtlaması yap önceden hazırla bol bol hareket et. O kadar emek vermişsin zayıflamışsın yazık olmasın
Zaten diyetisyen kontrolündeyimdiyetisyene gidin ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışın
sağlıklı beslenmeyi de yaşam biçimi haline getirin.