iradesi moraline göre değişen diyetçiler.

beruvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
3
0
36
Denizli
Merhabalar :) önce kendimi tanıtayım.Ben bir çocuk annesim kızım 2 yaşında doğumdan kalan kilolarımı atmaya çalışıyorum.Yaşım 31 boyum 150 kilom 57.7 gr. Yaşıdığım yer olan antalyada bir diyetisyene gittim.10 günlük diyette 800 gr verdim.Fakat yılbaşı ve sonrasındeki moral bozukluğum beni mahvetti verdigim 800 gr mın 500 gr mını geri almama neden oldu :( dün nette üzüntülü üzüntülü gezerken hikayeleri okurken karar verdim benim gibi olan arkadaşlar buyrun birlikte yeni bir yola çıkalım.
Dün diyetisyenimden yediğim küçük paparadan sonra karar verdim yardıma ihtiyacım var psikolojik olarak ve işte burdayım.Hergün size yiyip içtiklerimi ve deyimlerimi paylaşıcam sizde paylaşırsanız sevirim.

sabah 9 da kalkış
10 da kahvaltı bir kase şehriye çorbası yanında 1 dilim ekmek
10 40 da bir fincan yeşil çay
11 40 da bir tane elma
12 30 da bir parça tusuz leblebi ve kuru üzüm ( normalde bunu yemem ama regl dönemime az kaldı sürekli bir şeyler yemek istiyorum diyetisyenimin önerisi bu kızlar )

günaydın kızlar perşembe günü dışarı çıktığım için şimdi yazıyorum neler yediğimi
perşembe 14 15te bir tabak yeşil mercimek 6 yemek kaşıgı yanına 1 dilim ekmek
18 00 da 1 kase neslenesfit içine bir parça üzüm kaydum (7-8 tane)
20 00 -20 30 arası bir kase puding yedim bu haftaki tatlı payımdan ikinciside gitti :(
cuma günü
sabah 9 00 kalkış ve bir bardak ılık su içine 5-6 damla limon damlattım (ilacımı bununla birlikte içtim benim haşimato guatırım var arkadaşlar )
10 00 da yumurta haşlıcam ben sadece sarısını tüketiyorum yanında iki dilim ekmek salatalık ile tost yapmayı planlıyorum.

Back
X