iradesizinnn tekiyimmm

fahmuh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
731
839
208
Erzurum
156 boy 78 kg ,2 çocuk ve kiloyu çok şükür dert etmeyen (hatta şişmanken beni dahada beyenen zevksiz:)) bir eş) heralde benim hayatımın özeti bu.zayıflamak istiyorum ama durmadan yemekte istiyorum dolabımda asılı duran 40 beden kıyafetlerimi tekrar giymek istiyorum ama gecenin bir vakti canım istedi diye irmik helvası kavurup yemekte istiyorum.her akşam yarım başlıycam diye yatıyorum hatta ikindi vaktine kadar dayanıyorum ama asla ogünü dikkatle kapatamıyorum benim gibi olan var mı nolur gelin konuşalımmm banada gaz verin biraz kendimi nasıll durdurayım.bu arada bebeğim 6 aylık oldu

öyle düşünme kendine güven diyet yapmanın ilk adımı bu.inanmak ve kendine güvenmek.bazı kadınlara kilo çok yakışıyor,gerçekten.o yüzden eşiniz kiloluyken sizi daha çok beğeniyor olabilir.ayrıca kilolu olmak çirkin olmak demek değildir.kilo insanı hantallaştırır,sağlık için kilo vermektir mühim olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…