Merhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmis
bana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette
gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben

Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben