Iranli biriyle birliktelik

Tugbasssd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
229
100
13
Merhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmis :halay:bana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette:KK45:gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben

O gelir de Turkiyede yasarsa tamam da
Siz İranda nasil yasarsiniz? En basiti tesettur konusunda sorun yasar misiniz? O ulkenin tesetturle ilgili kurallarini okuyun once sonra karar verin derim. Adam Turkiyede yasarim dese bile yarin hadi İrana gidiyoruz yerlesmeye demeyecegi ne malum?

Merhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmis :halay:bana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette:KK45:gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben

Siz uzun sureli dusunmuyormussunuz o da zaten size bayildigi icin yerlesmek istemiyordur emin olun. Kaldi ki nereli oldugu degil kim oldugu onemlidir. Insanlara bu kadar kolay guvenmeyin derim.

Siz İranda nasil yasarsiniz? En basiti tesettur konusunda sorun yasar misiniz? O ulkenin tesetturle ilgili kurallarini okuyun once sonra karar verin derim. Adam Turkiyede yasarim dese bile yarin hadi İrana gidiyoruz yerlesmeye demeyecegi ne malum?
Adamla evlenmeyi dusunmuyorum

Türkiye'de değil ama İran'da dörde kadar serbest olduğunu bazı görüşlere göre muta nikahını serbest kabul ettiklerini biliyorsundur umarım. Yani bunlar da sorun değilse yerleşmek için direttiği önemli değilmiş zaten olur yani derim.
Ben iran da yasamayacagim gezmeye belki bi kac gun

Şimdi birlikte yaşamaya karşı değilim ama sizin durum birlikte yaşayan iki sevgili durumu değil, olamaz da. Bir kere adamın sizi Türkiye'de kalmak için kullanacağını düşünüyorsunuz. Eee bir de sizinle yaşayacakmış, yani kendi düzenini kurmaktan aciz, direkt asalak moduna girmiş kusura bakmayın ama... Üstelik adamı aslında tanımıyorsunuz. Kimdir, güvenilir midir, burada nasıl geçinecek, tek başına yaşaması mümkün olacak mı, yoksa cidden dediğiniz gibi size yapışıp, imkanlarınızı mı sömürecek? Her şey belirsiz. Ve siz de bunları sorun olarak görmüyorsunuz. Hayırdır, macera arayışında mısınız? Bu cesaretin kaynağı nedir? İki sevgilinin birlikte yaşamadan önce bir tanışma, ilişkiyi oturtma süreçleri vardır, yani sağlıklı olan budur. Anlattıklarınızdan sizde bunlar da olmadığı anlaşılıyor. Konunuzdaki en küçük sorun kültür farkı bence...

Size ''Türkiye'ye yerleşmek için bu kadar diretiyor gibi geliyor'' ama ''bu sorun değil'' mi ? Bundan daha büyük sorun mu var anlamadım,bildiğiniz evliliği kullanacak o zaman burada yaşamak için ?
Ben evlenmeyi planlamiyorum.evlenmeden buraya yerlesemez mi

Ben iran da yasamayacagim gezmeye belki bi kac gun
İran'da yaşama değil yazdığınızdan ben ve diğerleri hani ciddi düşünebilir miyim şeklinde sordunuz anladık. O yüzden dedim kültürler farklı takılmalık tarzında ileriye dönük değilse tanışabilirsin yani bir sıkıntı olmaz bence

Evlenmek için değil eğlenmek için istiyor Dark :D

Türkiye de sevgiliniz olsa hemen aynı eve cıkarmıydınız ?
Eğer cıkacak kadar rahat bir hayatınız varsa iranlı olması bişey değiştirmeyecektir
Ama değilseniz bi güveneyim öyle diyorsanız adamın niyeti hic samimi gelmedi kullanacak ev arıyor gibi

Siz uzun sureli dusunmuyormussunuz o da zaten size bayildigi icin yerlesmek istemiyordur emin olun. Kaldi ki nereli oldugu degil kim oldugu onemlidir. Insanlara bu kadar kolay guvenmeyin derim.
Aynen hemen guvenmiyorum zaten.farkli bir ulke bir de.ben de bana bayildi ondan geliyor diye dusunmuyorum bana degisik geldi.belki evlilik de olur bilemem ama derdim bu degil

Back
X