Doğru.. İranlı diye değil cahil bir erkek olduğu için bunu yapıyor.
Türkiye ' de de yok mu böyle erkek bozuntuları ?
Var da haberde bir nokta var mesela '' İran'da yurtdışına gitmek isteyen kadınlar, eşlerinden izin almak durumunda.Benzer şekilde pasaportlarını yenilemek istediklerinde de, eşlerinin imzası gerekiyor.'' Bu konuda açıkça ayrımcılık var.
Orada yazılı , burada gizli. 10 evin 8 inde bu tip tartışmalar oluyor.
Yurt dışını bırakın, annesinin evine gönderilmiyor kadınlar. Kendi ailesine mecbur kılınıyor. Uyarsan eyvallah uymazsan giderek bozulan bir evlilikle tehdit ediliyorlar.
Öyle de sonuçta yazılı yani mesela bizdeki kadın istese polise gitse evimde baskı var dese derdini anlatsa yardım ederler ama kimse orda yardım etmez kanun öyle.
bunu yazılı sunarsan beyinlere yerleştirirsin ve açıkçası yazılı olması gizli olmasından daha çok gururumu incitir.Böyle size muhalefet yapıyormuşum gibi algılanabilir cevabım , lütfen o şekilde düşünmeyin; buradaki ne kanunun ne de polislerin kadını koruyabilen hiç bir tarafı yok.
Polise gidiyorsun, ikinci gün öldürülüyorsun..
Böyle size muhalefet yapıyormuşum gibi algılanabilir cevabım , lütfen o şekilde düşünmeyin; buradaki ne kanunun ne de polislerin kadını koruyabilen hiç bir tarafı yok.
Polise gidiyorsun, ikinci gün öldürülüyorsun..
bunu yazılı sunarsan beyinlere yerleştirirsin ve açıkçası yazılı olması gizli olmasından daha çok gururumu incitir.
Benim aklım yok mu? Kocam da kimmiş ki izin alacağım? açıkçası gururumu ezer bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?