irem derici gibi ağzın var!

İnsan hanim hanimcikken kaba Saba kadına donusmez. Beni öldürsen küfür edemem. Ki dikkatini çekerim şeker hastasıyım:) tamamen karakterle ilgili. Fazla mi irem Derici vs izlediniz hoşunuza mi gitti hareketleri falan bilemedim. Çocukların varmış onlara örnek olmak için dikkat et

o kadından hıc haz etmem..yapı olarak sınırlıyım ztn yanı cabuk parlar yarım saate de kendıme gelırım.ama 2 senedır küfredıyorum ondan once yoktu..sorun bu

Güldüm ya ..
Bende küfür edince komik olurum bu ara trafikteki öküzlere taktım kafayı. Biraz biraz eşimin yanında küfür edince o ne biçim küfür diyor.
Geneli dangalak . C*k kafalı tosbag . Travesti kovalasın seni gibi ...
Küfür etmek meziyet :)))
Yinede saygı...

Ben küfretmem ama öyle bir cümle kurarım ki eşim der yerin dibine geçiyorum keşke küfretsen.. :işsiz: sinirler harap bu aralar.

Kız kardeşim de sizin gibiydi kocasıyla bir tartışma da kendini kaybetmiş daha bir senelik evliydi bizim enişte git bu evden ne zaman kendini düzelttin o zaman gel düzeltemezsen hiç gelme böyle bir kadın istemiyorum demiş bizim ki de düzeldi kocasını kaybetme korkusundan artık ağzından oha kelimesi bile çıkmıyor artık.

Kız kardeşim de sizin gibiydi kocasıyla bir tartışma da kendini kaybetmiş daha bir senelik evliydi bizim enişte git bu evden ne zaman kendini düzelttin o zaman gel düzeltemezsen hiç gelme böyle bir kadın istemiyorum demiş bizim ki de düzeldi kocasını kaybetme korkusundan artık ağzından oha kelimesi bile çıkmıyor artık.

benım de sonum oyle valla..eşim zor dayanıyo

ayy bende sinirlenince inanılmaz küfür ediyorum trafikte meselaa yada tv ekranına benin sinir eden biri adam çıktıgı zaman , allah ne verdiyse

kocam kanal degiştiriyor şmid sen küfür etmeye başlasrsın en iyisi kanal değiştirmek diyor.

Back
X