• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iremin göz nuru çeyizleri

mscoco

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
87
7
48
Kızlar uzun zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum ancak bir türlü kısmet olmadı. Bugün bir boşluk buldum ve hemen sizinle paylaşmak istedim.

Schafer 12 kişilik yemek takımım ;

schafer yeni model cicekli yemek takimi modelleri.webp

Schafer kahvaltı takımım ;

1schafer_kahvalti_takimlari_modelleri_5.webp

Schafer çelik tencere setim ;

shf3350.webp

Schafer 12 kişilik çatal bıçak takımım ;

schafer-catal-bicak-takimi-1314360084.webp

Taç nevresim takımım ;

TAC-0605_Tac_Percale_Vianca_Lila_Tek_Nevresim_Takimi.webp

Cemil İpekçi Shine nevresim takımım (pudra renkli aslında) ;

189_buyuk_zoom.webp

Zebra Casa pike ve nevresim takımım (koyu krem renkli aslında görsel bulamadım) ;

77-1412865750-large.webp
77-1412865774-xlarge.webp

Zebra Casa yatak örtüm ;

19-1412855976-xlarge.webp
19-1412856012-xlarge.webp

Taç battaniyem ;

tac-karina-kahverengi-battaniye.webp

Beyaz yatak örtüm (görseli bulamadım) ;

20141115_193341.webp

Taç uyku setim ;

Taç-Gloria-Uyku-Seti1.webp

Osmanlı yatak örtüm ;

images.webp
20141220_164612.webp

Taç beyaz pike takımım ;

carmina-gupurlu-saten-nevresim-takimi (1).webp

Pierre Cardin aile bornoz setim ;

25994_buyuk_zoom.webp

El emeği klozet takımım ;

bianca krem paspas-680x520.webp

Tek kişilik bornoz setim ;
altincicadde-pembe-bambu-l-xl-bornoz-terlik-2.webp

Bu arada yaşım 22, henüz görünürde evlilik sözlülük hatta sevgilim bile yok ama aceleye getirip almaktansa yavaş yavaş çeyiz almayı daha çok seviyorum.

Rabbim daha güzellerini isteyenlere nasip etsin.

uuuuuu çok güzeller bayıldımmmm :D Ama bir şey sorucam bu kadar yatak örtüsü fazla değil mi ? Çalışırken değil yatak örtüsü yatağı bile toplamadan evden çıktığım çok olmuştur benim o yüzden sordum ;) Güle güle kullanın inşallah ...

güle güle kullanın.. ama ne kadar çok yatak örtüsü almışsınız.. onlar o kadar çok yer kaplayacak ki bir süre sonra ve emin olun çok kullanışsız oluyor günlük kullanım için özellikle..
çok güzeller mutluluklar dilerim :)

Güle güle kullan hepsi çok güzel ama sanki erken başlamışsın gibi. En azından nişan falan olsaydı hani her gün değişik bir şey çıkıyor. Bir de gerçekten çok fazla geldi bana yatak örtüsü. Bir de çok dantelli. benim de beyaz bir tane gelinlik modunda bir şey vardı. İlk 1 ay kullandım sonra kaldırdım. Yani her gün ben onla mı uğraşacağım. Evden çıkarken eşim uyuyor oluyor. Kim serecek sabah da gece kim toplayacak. Yıkaması da ayrı dert.

hepside cok hos miss .. :KK36::KK36:
güle güle saglıcakla kullan cnm .. :KK73::KK73:

Canim herseyin çok güzel ve kaliteli, mutlu günlerde kullanirsin insaAllah :KK60:
Ben en çok Taç 'in beyaz pike takimini begendim :KK68:

uuuuuu çok güzeller bayıldımmmm :D Ama bir şey sorucam bu kadar yatak örtüsü fazla değil mi ? Çalışırken değil yatak örtüsü yatağı bile toplamadan evden çıktığım çok olmuştur benim o yüzden sordum :KK66: Güle güle kullanın inşallah ...

Tesekkur ederim, calisan bayan icin yatak toplamak bile zor ama ben cok sık yatagimda nevresim örtü degistirdigim icin kullanirim diye aldim..

güle güle kullanın.. ama ne kadar çok yatak örtüsü almışsınız.. onlar o kadar çok yer kaplayacak ki bir süre sonra ve emin olun çok kullanışsız oluyor günlük kullanım için özellikle..
çok güzeller mutluluklar dilerim :)

Yatak örtüsü ilk zamanlar, mevlutte misafir gelince serilir diye aldim kokos suslu şeylere bayılıyorum evet yer konusunu bende dusundum. Evli bayanlar nasil sigdiriyor nereye yerlestiriyor merak ediyorum dogrusu.
tesekkur ederim :)

Güle güle kullan hepsi çok güzel ama sanki erken başlamışsın gibi. En azından nişan falan olsaydı hani her gün değişik bir şey çıkıyor. Bir de gerçekten çok fazla geldi bana yatak örtüsü. Bir de çok dantelli. benim de beyaz bir tane gelinlik modunda bir şey vardı. İlk 1 ay kullandım sonra kaldırdım. Yani her gün ben onla mı uğraşacağım. Evden çıkarken eşim uyuyor oluyor. Kim serecek sabah da gece kim toplayacak. Yıkaması da ayrı dert.

Acikcasi cok fazla harcama yapiyorum kendime, en azindan kendimi biraz sinirlandirmak icin yavas yavas basladim ben birde eski urunleri daha cok seviyorum ve ev tekstilinde modanin gececegine inanmiyorum. Birden alsam icime sinmezmis acele olurmus gibi geliyor.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler

hepsi çok güzel güle güle kullan...yavaş yavaş almakla çok iyi yapmışsın biz beş ay içinde evlendik ve o kadar yoruldum ki...böylesi çok daha rahat sakin kafayla unuttuğun bir şeyinde olmaz

Eklemediklerim de var.

Tac uyku setim ;

2014-12-26-20-14-29-1978313394.webp

Tac nevresim takimlarim ;

tac-ranforce-tek-kisilik-nevresim-takimi-fleur-mint.webp
tac-camilo-cift-kisilik-nevresim-takimi0.webp
2014-12-26-20-17-11-690426283.webp

hepsi çok güzel güle güle kullan...yavaş yavaş almakla çok iyi yapmışsın biz beş ay içinde evlendik ve o kadar yoruldum ki...böylesi çok daha rahat sakin kafayla unuttuğun bir şeyinde olmaz

Herkes evlilik hazirliklarinda ciftlerin cok arasi aciliyor diyor, dogru mu sizce?

Ayrıca ev tekstili alirken esinizle mi seçtiniz? Erkekler bu muhabbetlerden pek hoslanmiyorlar..

Herkes evlilik hazirliklarinda ciftlerin cok arasi aciliyor diyor, dogru mu sizce?

Ayrıca ev tekstili alirken esinizle mi seçtiniz? Erkekler bu muhabbetlerden pek hoslanmiyorlar..
hayır hayır çiftlerin arası açılmıyor yani bence ama çok fazla bunalıyor her ikiside..çünkü güzel hayaller kuruyosun herşeye toz pembe bakıyosun sonra bir sürü sorumluluk şunu yap bunu al fln yorulyosun sinirler geriliyo... her iki tarafta anlayışlı ve sakin davransa ve sizin gibi önceden başlasa hazırlığa sorun omaz bence.
ev tekstiline gelince mobilyayı birlikte aldık mutfak eşyası yatak örtüsü vs çeyizlik annemle aldım.çünkü eşim farklı şehideydi. yanımda olsaydı da belki sıkılırdı:) beyaz eşyayı kendi beğendi son kararı birlikte verdik.

hayır hayır çiftlerin arası açılmıyor yani bence ama çok fazla bunalıyor her ikiside..çünkü güzel hayaller kuruyosun herşeye toz pembe bakıyosun sonra bir sürü sorumluluk şunu yap bunu al fln yorulyosun sinirler geriliyo... her iki tarafta anlayışlı ve sakin davransa ve sizin gibi önceden başlasa hazırlığa sorun omaz bence.
ev tekstiline gelince mobilyayı birlikte aldık mutfak eşyası yatak örtüsü vs çeyizlik annemle aldım.çünkü eşim farklı şehideydi. yanımda olsaydı da belki sıkılırdı:) beyaz eşyayı kendi beğendi son kararı birlikte verdik.

Gule gule kullanin hepsini. Aliyoruz ama aslolan sevgi aslinda.. hicbiri olmadan da yer yatagiyla bile mutlu olur insan sevdigiyle olduktan sonra

Güle güle kullan canım. Haziranda düğünüm var benim bu kadar tekstil ürünüm yok maşallah :nazar: çeyizini tırla taşırsın heralde daha sevgili yokken böyleyse:confused:

Gule gule kullanin hepsini. Aliyoruz ama aslolan sevgi aslinda.. hicbiri olmadan da yer yatagiyla bile mutlu olur insan sevdigiyle olduktan sonra
teşekkür ederim...kesinlikle öyle bir evin her şeyi sevgidir sonuçta..o yoksa tüm sahip olduklarınız biraz eksik kalır.

Güle güle kullan canım. Haziranda düğünüm var benim bu kadar tekstil ürünüm yok maşallah :nazar: çeyizini tırla taşırsın heralde daha sevgili yokken böyleyse:confused:

Ben tac magazasindan aldim bir cogunu ama zebra casa markali begendikleriniz varsa kendi merkezleri (istanbul masko) daha uyguna satiyorlar mesela benim aldigim yerde fransiz gupurlu nevresim ve pike 700 tlydi ama merkezlerine sordugumda ikisine 550 dedi.. birde internetten almak daha karli bundan sonra internetten alacağım.
Size daha guzelleri nasip olsun insallah

Back
X