- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Arkadaslar cok kararsıZ kaldım. İrenbe alper bey ile tavmergen erol bey arasında. Yardımcı olabılirmisiniz? Hangisi daha ıyı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben İRENBE Alper bey de tedavi görüyorum Eylül ayından beri yarın transfer hazırlığına başlayacağız soru sormak istersen cevaplarımArkadaslar cok kararsıZ kaldım. İrenbe alper bey ile tavmergen erol bey arasında. Yardımcı olabılirmisiniz? Hangisi daha ıyı?
Merhaba. Bende alper bey deyimMerhaba,ben İRENBE Alper bey de tedavi görüyorum Eylül ayından beri yarın transfer hazırlığına başlayacağız soru sormak istersen cevaplarım
ama olabilir demek ki sağlıklı değildi embriyolar öyle de olabiliyormuş ya. Morelini bozma hiç.bir tanıdığım en kaliteli embriyoları tutmadı da kalitesiz dedikleri orta kalitedekiler tuttu mesela.Merhaba. Bende alper bey deyimemın olamıyorum ama. Hıcbir sorununuz yok. Bnm tüplerım baglı. Ilk deneme 3. Gün cift embriyo negatıf. Kendısı de şaşırdı bu duruma. Benım de kafam karıstı açıkçası
Embrıyolarım da da sorun yoktu biri ıyı biri orta kalıteydı alper bey de şaşırdı yanıama olabilir demek ki sağlıklı değildi embriyolar öyle de olabiliyormuş ya. Morelini bozma hiç.bir tanıdığım en kaliteli embriyoları tutmadı da kalitesiz dedikleri orta kalitedekiler tuttu mesela.
Nasip işi biraz da aslında 2-3-4 denemelerde tutanlar da var. Umarım bir sonraki transferin olumlu olurkaç yaşındasın
Genetiğe gitmeden doktor da bilemez en fazla kalitesini bilebiliyorlar.Embrıyolarım da da sorun yoktu biri ıyı biri orta kalıteydı alper bey de şaşırdı yanı
40 kusum. Sen?
Ilk deneme mı?
Hadi hayırlısı ınsallah balım.Manisadayım ben. Ordan gelıp gidiyorumGenetiğe gitmeden doktor da bilemez en fazla kalitesini bilebiliyorlar.
Ben 25 yaşındayım:) yarın 10.00 randevum var Alper bey ile. Evet ilk deneme olacak :) izmirin neresindesiniz
Amin inşallah. Anladım ben İzmir’de oturuyorum.Hadi hayırlısı ınsallah balım.Manisadayım ben. Ordan gelıp gidiyorum
InsallahhhAmin inşallah. Anladım ben İzmir’de oturuyorum.
İnşallah çok gecikmeden transferim olur çok heyecanlıyım.
İnşallah hayırlı haberler ile gelirim:) dua edin nolur.Insallahhhmutlaka haber et....
Dualarım seninle ınan bana. Nasıl bır duygu olduğunu en ıyı bılenlerdenımİnşallah hayırlı haberler ile gelirim:) dua edin nolur.
İyi geceler yarın görüşmek üzere![]()
Merhaba,ben de iki merkez arasında kalmıştım ama tercihimi tavmergenden yana kullandım. Güler yüzlü personeli ve ilgili doktorlarını çok sevdim. Bu arada doktorum Bilgen bey. Kendisi son derece ilgili ve titiz çalışan bir doktor. Bizim herhangi bir sorunumuz yok ve buna rağmen 4 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Üni hst.de bir kez aşılama denedik ancak olumsuz sonuçlandı. Sonrasında Bilgen bey ile yollarımız kesişti. Kendisi tüp bebeğe başlarken aklında hiçbir soru işareti kalmaması için gerekli olan tüm testleri yaptırıyor. Biz tam olarak açıklanamayan infertilite grubundayız.Sperm ve amh ile ilgili bir sorunumuz yok.Ancak doktorumuzun titiz davranması üzerine bizden nk hücre paneli testi yaptırmamızı istedi,zorunlu tutmadı,kararı bize bıraktı. Ben de şuan iyi ki yaptırmışım diyorum. Katil hücrelerin sayısı bende bi hayli fazla çıktı maalesef. Bunun için de makrofaj aşısını önerdi ve başarı oranının yüzde yüz olduğunu söyledi. Makrofaj olacağım için taze transfer yapılmayacak. 24.02.2024 tarihinde yumırta toplama işlemim var. Mart ayında da transfer olacağım. Sonucu mutlaka bildiririm.Arkadaslar cok kararsıZ kaldım. İrenbe alper bey ile tavmergen erol bey arasında. Yardımcı olabılirmisiniz? Hangisi daha ıyı?
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİM Kİ HER İKİ MERKEZ DE ÇOK UZUN YILLARDIR BU İŞİ YAPAN DOKTORUNDAN EMBRİYOLOĞUNA KADAR PROFESYONEL ÇALIŞAN İKİ MERKEZ. AYRICA EROL TAVMERGEN TÜRKİYE'DE İLK TÜP BEBEĞİ YAPAN DOKTORLARDAN BİRİ. KENDİSİ SON DERECE ÖZVERİLİ,HALA EGE ÜNİ DE HOCALIK YAPIYOR. MUAYENEHANEYE GELEN HASTALARINA BİLE TÜP BEBEK MERKEZİNDE BAKIYOR ZAMAN SIKINTISINDAN DOLAYI. BU ARADA KARAR VEREBİLDİNİZ Mİ?Kımse yok mu![]()