İrenbe yoksa tavmergen mi tüp bebek için önerilerinİZ

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
Tüp bebek yaptırmak için hangi tüp bebek merkezi daha başarılı laboratuvar olarak iyi bilgisi olan yardımcı olabilir mi

ben netteb araştırdım irenbede diye karar verdim siz naptınız karar verdinizmi

Kesinlikle tavmergene.gitmeyin. cok ilgisizler
Cok pisman oldum. 2 kere olumsuz. Sakın gitmeyin

Ben de ikisi arasinda kaldim.. ikisi ile de ucretsiz gorusmeye gidip oyle karar verecegim..

hepsiyle ilgili olumsuz yorum var ama tavmergenin daha fazla kötü yorumları

Tüp bebek yaptırmak için hangi tüp bebek merkezi daha başarılı laboratuvar olarak iyi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Tavmergende tedavi gördük eşim tese oldu herşey parayı alana kadar ameliyat sonrası eşimde enfeksiyon oldu dikişleri açıldı hiç ilgilenmediler ameliyatı yapan doktorla bile telefonda görüşemedik ayvalıktan gidip geliyorduk biz burda bir üroloğa gittik dikişleri için doktorda haklı olarak hiç tese yapmadım bilgim yok doktorunuzla telefonda görüşürsem ona göre dikişleri yenilerim risk almak istemem dedi tavmergeni aradık doktorla görüşmek için öyle yapamayız ya buraya geleceksiniz yada dikişlerin o şekilde kaynamasını bekleyin dediler bunu diyende sadece danışmada oturan kişiler doktorla bile muhatap olamadık eşim o kanamalı ağrılı haliyle 3 saat yol gitti hakkım helal değil

Kızlar Tavmergen kese görmek ve kalp atışı için muayene ücreti alıyor muydu sizin zamanınızda 800 tl muayene ücreti istedi benden.
Transferi yaptırdım ondan önce dünya kadar para verip bir sürü işlem yaptırdım bunun için para alınır mı?

Back
X