• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irenbede tüp bebeğe başlayacaklar nerde???

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
arkadaşlar irenbede 1 haftaya başlıyoruz tedaviye doktorum özelde . var mı benim gibi başlayacak olan???

ahmet bey de bende başlamayı düşünmüştüm daha önce ama takipleri nasıl yapıyor muayenehanedemi, birde kan tahlili nerede yapılıyor bilmediğimden ve çalıştığım için pek fazla araştırmadığımdan bir türlü gidemedim

ahmet bey de bende başlamayı düşünmüştüm daha önce ama takipleri nasıl yapıyor muayenehanedemi, birde kan tahlili nerede yapılıyor bilmediğimden ve çalıştığım için pek fazla araştırmadığımdan bir türlü gidemedim
ben 2 aşılama yaptırdım . şehir dışında olduğum için bulunduğum yerde takibimi yaptırdım ve yumurta boyutuna göre çatlatma iğnesinin zamanını söyledi. irenbede buluştuk aşılamayı yaptı. ama tüp bebekte muayenehanesine çağırdı takibini ben yapacam dedi. iyi bi doktor ilgili. tavsiye ederim..

inşallah hakkında hayırlısı olsun başladıktan sonra buraya gelişmeleri yazarsan sevinirim.benim gibi ahmet bey ile ilgili bilgisi olmayanlarada yol göstermiş olursun

inşallah herşey yolunda gider olumlu olur burdan yazar sizi bilgilendiririm de aslında ben yardımcı olacak birini aramıştım kimse yok sanırım.

İrenbeye 4,250 +dondurma 500+ ilaçları ben raporlu 800 tl ye aldım. Dr Muayenesinde :37:de veririz biraz para 200 TL civarı

Selm kizlar bende irenbeliyim bnm dr um aral ozbal irenbenin dr u ben cok membunum kendisinden dogum yaptim ama halen gorsuyrz kendisiyle mutlaka tavsiye ederim pahalnmus tup bebek ben bir yil once ilac haric 3500 idemistim

Back
X