Irkçı sevgili

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Bayanlar iyi akşamlar ilk önce sıkıntım sevgili aslım kürt babam malatya kürdüdür bende solcu biriyim ailemizde tamamen solcudur kendisisi koyu milliyetçi kürtleri hiç sevmez bugün kendisine söyledim o bakışlarını unutamıcam bildigin benden igrendi sen nasıl olursun filan diye çok geçirdi igneliyici sözlere bile başladı

Bayanlar iyi akşamlar ilk önce sıkıntım sevgili aslım kürt babam malatya kürdüdür bende solcu biriyim ailemizde tamamen solcudur kendisisi koyu milliyetçi kürtleri hiç sevmez bugün kendisine söyledim o bakışlarını unutamıcam bildigin benden igrendi sen nasıl olursun filan diye çok geçirdi igneliyici sözlere bile başladı
nasıl yani
senin kürt ve solcu olduğunu bugün mü öğrendi?
madem bu kadar ön yargılı neden seninle sevgili olmuş?

Kürt , Türk ne fark eder yeter ki insan olsun ve insan gibi yasamayı bilsin yeter .

Back
X