Irkçılık yaşayan bunu nasıl atlatır?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
13
28
Arkadaşlar mevzu ırkçılık yaşamaktan öte saklıyorum küçük biterse yaşıyoruz çevremde herkes yok doğumlular şöyle iğrenç çirkin hepsi terörist bende babamın midyatli olduğunu saklıyorum ve bu beni bunalttı ne adını vermiyim o partiye oy verdi ne de agzindN böyle bisiy çıktı bize kendi dillerini bile ogretmedi.Ama cevremdekiler o madar ırkçı üstün jrm goruyolarki kendilerini sürekli aşağılama
Pkk dan nefret ediyorum igreniuorjm amcamın oğlu kuzenim şehit oldu yakın zam and bununda üstüne bun,ar beni çok bunaltıyor
Seneye ıstanbullu kAZnicam ve saklAmak istemiyorum ama korkuyorum.sürekli annemin memleketini söylemekten baba nereli diyince sunmaktan yalan söylemekten bıktım.

yalan söylemene gerek yok, kendini savun, her doğulu terörist mi de, bu nasıl kafa yapısıdır baya cahil insanlar var, istanbulda saklamana gerek yok canım burası daha açık görüşlü tabiki böyle insanlarda olacak ama saklamana gerek yok

Sen kendi kendini ayiriyorsun biraz degerlerinle barisik . once sen kendini bil baskalari ne kadar onyargili olursa olsun aslolan sensin ve dusuncelerin ki memleketin utanilacak bi memleket degil kurt olmakta utanilacak birsey degil. Insan ayirmak cahilin isidir insanlari elinde olmayan sebeplerden oturu dislayan insanlarla senin isin olmasin. Devlet universitelerinde ortam bambaskadir turkiyenin 81 ilinden gelen ogrenciler var bunlar dert edilecek seyler degil yani. Sıkma tatli canini

Arkadaşlar mevzu ırkçılık yaşamaktan öte saklıyorum küçük biterse yaşıyoruz çevremde herkes yok doğumlular şöyle iğrenç çirkin hepsi terörist bende babamın midyatli olduğunu saklıyorum ve bu beni bunalttı ne adını vermiyim o partiye oy verdi ne de agzindN böyle bisiy çıktı bize kendi dillerini bile ogretmedi.Ama cevremdekiler o madar ırkçı üstün jrm goruyolarki kendilerini sürekli aşağılama
Pkk dan nefret ediyorum igreniuorjm amcamın oğlu kuzenim şehit oldu yakın zam and bununda üstüne bun,ar beni çok bunaltıyor
Seneye ıstanbullu kAZnicam ve saklAmak istemiyorum ama korkuyorum.sürekli annemin memleketini söylemekten baba nereli diyince sunmaktan yalan söylemekten bıktım.
Siyasi konular acmak yasak canim konunu kapatabilirler.

Gerceken mutlu oldum ben..
Bu konuyu acmana, bu duygularini paylasmana.. cok fazla bsy yazamayacagim..sakin utanma yalan soylemene bunlara uzulmene hic gerek yok..

anladım ben senı
kılondan sıkayetcısın
kıskancsın
ırkcılık
bı sonrakı konuda mercımek koftesımı ?
Kilomdsn cok cok dHa onemli bisiy aslinda hep bu ozguvensizlikler babamdan utanmam beni basma szcma sapan dettlere itiyor dert yaratiuorum.Mercimek koftesi deme ya of

Gerceken mutlu oldum ben..
Bu konuyu acmana, bu duygularini paylasmana.. cok fazla bsy yazamayacagim..sakin utanma yalan soylemene bunlara uzulmene hic gerek yok..
Kimseye an,atamiyorumki bAba a anlatsam çok çok üzülür reddetse beni haklıdır an bunaliyorum bnde

Kilomdsn cok cok dHa onemli bisiy aslinda hep bu ozguvensizlikler babamdan utanmam beni basma szcma sapan dettlere itiyor dert yaratiuorum.Mercimek koftesi deme ya of

bu yaslarda olur oyle seyler
hıcbırımız anamızın karnından prenses dogmadık
kendıne guven, kendını gelıstır, kendını sev
senden kımse daha fazlasını yapmanı ıstemıyor :)

genelleme çok yanlış pkk dan nefret etmeleri son derece normal bende nefret ediyorum ama her doğu kökenliyede pkk lı gözüyle bakmıyorum vatanını milletini çok sevenler var herkes bir değil.

Ayrica Istanbul Universitesinde her turden insan vardir. Irkçılık gormezsin merak etme. Ben de IU mezunuyum ve ben de Kürt'üm asla ırkçılık yasamadim.
Sag sol savasi vardir cogunlukla!!.

Neden saklıyorsun arkadaşım memleketini ? Sen özünden niye utanıyorsun annenin babanın dilinden niye çekiniyorsun ? ne gurur duy ne de utan. istanbul' da sorun yaşayacağını sanıyorsun ama yaşamazsın yaşarsan da arkadaş çevreni değiştirirsin.

genelleme çok yanlış pkk dan nefret etmeleri son derece normal bende nefret ediyorum ama her doğu kökenliyede pkk lı gözüyle bakmıyorum vatanını milletini çok sevenler var herkes bir değil.
Bende baba da nefret ediyoruz annem batılı baba öyle olsaydı onunla asla evlenmesi.Saklamaktan çok sıkıldım istanbul da bunu yapmak istemem

Guleceksinbelki a a ben sa alda yazılan,arada çok kötü oluyorum evet sacm klavye artisgligi ama insan alinga da olunca

pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım :KK53:

Asla ama asla saklama gizleme ve utanma.
Hiçbir ırk bir diğerinden üstün değildir.

Beni ben yapan benden olmayandır

Back
X