- Konu Sahibi yenidengxuxl
-
AMA ONUN GİBİLER YILDIRAMAYACAK BENİ ASLA,.ANLADIM Kİ TEKRARA EVLENMEM ŞART,YOKSA SİNİRLERİM BOZULACAK KURTLAR SOFRASINDA:çok üzgünüm:
Kesinlikle tavrini koy!!!
Selami sabahi kesmen belki mümkün degil cünkü hergün yüze yüze geldigin bir insan fakat sohbet etmek zorunda degilsin...:1closedeyes:
Lüften darilma ama sana gelip karsindan aglastigi anda yok iste bikkinlik geldi degisiklik istiyor insan falan dediginde hemen konuyu kapatip benimle böyle konusmanizi istemiyorum ailevi sorunlariniz beni ilgilendirmiyor deyip kestirip atman gerekirdi bence.benneyaptımki..
Firsat verme yanina geldigi zaman sen kalk git baska bir yere suratini as ve cok mesafeli davran essek degilse anlar zaten, terbiyesiz pislik adam
arkadaşım ben nereden bilebilirim lafı ailesinde yaşadığı sorunlardan açıpta sonunu böyle bitireceğini,ayrıca bu adam bir vakit namazını dahi kaçırmayan , her zaman doğruluk,dürüstlük adaletten yana konuşup sohbet ettiğimiz bir adam,ha ayrıca bana açık açık bir şey söylemedi,ben adama ne demek istiyorsun sen diye çıkışsam neden üzerine alınıyorsun ki deyip sıyrılmaktı çünkü bunda amacı,yani konuşmalarında sen ve ben zamirini kullanmadan genel olarak anlatmaya çalıştı herşeyi,o ufacık zekasıyla bunları planlıyorda ben o kadar eğitimimle,zekamla onun ne ima ettiğini,ne için ter döktüğünü anlamayacak kadar saf değilim tabi ki,ama işte her doğru her ortamda söylenemiyor maalesef,ah yalnız olsak ben ona basit ve ağır bir ağızla çok güzel cevap verebilirdim ama..:1no2:
Yüzüne bakmayın o sizi karalamadan önce siz onu tehdit edin. Ve işyerinizden bir arkadaşınıza olayı anlatın ki o da bilsin, sonradan bir durum olursa birinin bilmesi işinize yarayabilir.
işyerinizden bir arkadaşınıza olayı anlatın ki o da bilsin, sonradan bir durum olursa birinin bilmesi işinize yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?